Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδες ειχα την απορια πωσ γινεται καιποσ απο junior member σε member κτλ..

Εξαρταται απο το ποσο καιρο εισαι μελος....

Eξαρτάται από ότι έχω καταλάβει από τα posts σου!Πάνω από 50 γίνεσαι member και πάνω από 100 senior...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά όταν μιλάτε στο κινητό σας πονάει το κεφάλι σας; Και αν ναι μετά από πόσο χρόνο; Γιατί εγώ στα 3 λεπτά νιώθω τέτοιο πόνο που αναγκάζομαι και το κλείνω με τη μία.

Εν τω μεταξύ τώρα έβγαλαν και κάτι πακέτα για να αντικαταστήσουν το σταθερό με τα κινητά και να μας ξεκάνουν έτσι ευκολότερα.

Δημοσ.

Μήπως ασυναίσθητα πιέζεις με δύναμη το κινητό στο κεφάλι σου; Δεν έχω ξανακούσει/διαβάσει τέτοια μαρτυρία σαν τη δική σου. Δοκίμασε και με ένα hands-free να δεις μήπως βελτιωθεί η κατάσταση...

Δημοσ.
Μήπως ασυναίσθητα πιέζεις με δύναμη το κινητό στο κεφάλι σου; Δεν έχω ξανακούσει/διαβάσει τέτοια μαρτυρία σαν τη δική σου. Δοκίμασε και με ένα hands-free να δεις μήπως βελτιωθεί η κατάσταση...

Ίσα ίσα που δεν το ακουμπάω καθόλου στο κεφάλι. Έτσι και αλλιώς ο πόνος που νιώθω είναι εσωτερικός. Σαν να μου καρφώνουν μια μπρόκα εκεί στο αυτί να μπαίνει μέσα. Πραγματικά πολύ έντονο.

Βασικά μου χάλασε το hands free τώρα κάτι μέρες και μου ξαναεμφανίστηκε.

Δημοσ.
Ίσα ίσα που δεν το ακουμπάω καθόλου στο κεφάλι. Έτσι και αλλιώς ο πόνος που νιώθω είναι εσωτερικός. Σαν να μου καρφώνουν μια μπρόκα εκεί στο αυτί να μπαίνει μέσα. Πραγματικά πολύ έντονο.

Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ! Μετά το δίλεπτο-τρίλεπτο αλλάζω αυτί [εννοώ πως βάζω το κινητό στο άλλο αυτί, δεν κυριολεκτώ ;)]. Αυτό το παθαίνω με το κ750, με το νόκια που είχα παλαιότερα ζεσταινόταν πολύ το αυτί μου. Χωρίς ακουστικά δε μπορώ πια να μιλήσω στο κινητό. Από την άλλη στο σταθερό δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ωραία είμαστε πολλοί δηλαδη. Παλιά άλλαζα αυτί, αλλά τώρα πια φοβάμαι κάπως και το κλείνω τελείως. Μέχρι να πάρω καινούριο hands free.

Με το mp3 player, freakster όχι, αυτό εντάξει τι κακό να κάνει άλλωστε..

Δημοσ.

Eiπα μηπως εχεις κατι σε ωτιτιδα να σε ενοχλουν οι ηχοι κοντα στο αυτι και γενικα το να ακουμπας το αυτι να σου προκαλει ενοχληση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...