pappous_soulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Περίεργο όμως. Δεύτερη φορά που βλέπω να ποστάρεται αυτό το βιντέακι εδώ αλλα ποτέ κάποιο από αυτά πχ: http://www.youtube.com/results?search_query=rwanda+genocide Μόνο για γενοκτονίες δεν ψάχνω στο youtube. Έψαχνα για βίντεο με fucked up καταστάσεις και έπεσα πάνω σε αυτό τυχαία και αηδίασα με αυτούς τους ******... Ας κοιτάξουμε να σώσουμε πρώτα τα έξυπνα είδη και ασχολούμαστε αργότερα με τα θηλαστικά Β' διαλογής. Τα οποία είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στην καλύτερη περίπτωση κρύο χιούμορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ας κοιτάξουμε να σώσουμε πρώτα τα έξυπνα είδη και ασχολούμαστε αργότερα με τα θηλαστικά Β' διαλογής. Τα οποία είναι? Στα πρώτα προφανώς δεν συμπεριλαμβάνεται ο άνθρωπος - αυτός ανήκει μάλλον στα δεύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 σαν άλλος πυροσβέστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Στα πρώτα προφανώς δεν συμπεριλαμβάνεται ο άνθρωπος - αυτός ανήκει μάλλον στα δεύτερα. Tότε συμφωνούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε οι άλλοι μοντζ είναι μοβόροι, πήγα να βγω να πάρω μπύρες και ήταν από κάτω με πυρσούς και δικράνια κ φωνάζανε. -Τι είναι παιδιά, τους κάνω, ψηθήκατε για πάρτυ έκπληξη; -Κατέβα κάτω, κατέβα κάτω, φωνάζανε. -Παραλία κι έτσι το ψήνετε, γι' αυτό και οι πυρσοί και οι απόχες. -Δικράνια είναι ηλίθιε. -Ωπα ρε παιδιά, λέω 'γω, τι τα θέλουμε τα δικράνια στην παραλία; Μετά αρχίσανε να λένε για τη μανούλα μου, ειδικά ο παρεδώσε που στις γκόμενες έχει ένα γούστο άστα να πάνε. Εγώ να προσπαθώ να βγάλω άκρη, ο Χαλ παραπέρα σημείωνε πόντους και έχωνε εγκάθετους στη μάζα να ρωτάνε αν θέλουν να εγγραφούν σε αντίπαλο γνωστό τεχνολογικό φόρουμ, ο Ευσέβιους με έβριζε στην καθαρεύουσα και ο μπαντίτο έκανε θυσίες τις γάτες μου στους Ιμόρταλ, ο δη έτζ είχε προλάβει κ είχε βάψει το μισό σπίτι και τη γιαγιά πράσινη, μέχρι που κατάλαβα τι παίζει και βροντοφώναξα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ ΘΡΕΝΤ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΦΟΡΑ". Ευτυχώς γτ ο άποικος μόλις πρόλαβε να μη τραβήξει τη σκανδάλη ενός καλάζνικοφ που του 'χε χαρίσει ένας Σέρβος αυτονομιστής το 1989. Οπότε αρχηγέ, τσαπολογιές μου, αλλά άμα είναι να μου κάνουνε οι μπρούταλοι κανίβαλοι τη σούφρα να, όχι, θα τα σβήνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 χαχαχα καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Στα πρώτα προφανώς δεν συμπεριλαμβάνεται ο άνθρωπος - αυτός ανήκει μάλλον στα δεύτερα. Σοβαρά τώρα έπρεπε να το διευκρινίσει ο πδ για να το καταλάβετε; Όχι πως έχω καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση σε κάποια φυλή που 100.000 χρόνια τώρα δεν έχει μάθει καλά-καλά να επιβιώνει ή να κατεργάζεται τον σίδηρο, αλλά όχι πως θα έκανα τη χαρή στα λευκά δίποδα να τα διαχωρίσω ως καλύτερα. mandate, =ppp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kergaz13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Έχτες το βράδυ είχαμε πάει με την παρέα στο envy mediterraneo στον Αγ. Κοσμά, με τραπέζι. Το μαγάζι δεν είχε πάρα πολύ κόσμο, λόγω και του σχετικού κρύου. Το αμάξι το άφησα να το παρκάρουν οι παρκαδόροι. Στην έξοδο, μου ζήτησαν 10euro οι κάφροι! Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο σε club. To σύνηθες είναι 5 ή ακόμα και ότι έχεις ευχαρίστηση. Επέμεινα να τους δώσω 5, αλλά ειλικρινά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια με αστυνομίες κλπ (εδώ γελάμε), οπότε τα έδωσα τα 10. Ειλικρινά, σε κάνουν και αισθάνεσαι τελείως μ*κας με κάτι τέτοια, και ειδικά όταν ξέρουν ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια αντίδρασης από μέρους σου. Θα μου πείτε ωραία, εσύ μπορεί να μην ξαναπατήσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, και πολύ που τους πείραξε. Αν όμως αρχίσουμε όλοι να καταγγέλουμε τέτοιες συμπεριφορές και να μην ξαναπατάμε στα κωλομάγαζά τους ίσως κάτι αρχίσει και κινείται... "Μαύρο" στο envy λοιπόν!!! (από εδώ και στο εξής θα είναι στην Κηφισίας, δίπλα στο Υγεία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει μια "μανία" αλλαγής avatar στο forum αυτές τις μέρες ή μου φαίνεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 μπορει να ειναι ο καιρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExDy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 δεν καταλαβα χριστο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σοβαρά τώρα έπρεπε να το διευκρινίσει ο πδ για να το καταλάβετε;Όχι πως έχω καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση σε κάποια φυλή που 100.000 χρόνια τώρα δεν έχει μάθει καλά-καλά να επιβιώνει ή να κατεργάζεται τον σίδηρο, αλλά όχι πως θα έκανα τη χαρή στα λευκά δίποδα να τα διαχωρίσω ως καλύτερα. mandate, =ppp A , ok , έτσι το δέχομαι ;D Δεν φταίμε όμως και 'μεις μωρε, ξέρεις τώρα, λίγο η αγάπη στον χίτλερ, λίγο ο κυνισμός , δεν θέλει πολύ για να γίνει ο συνειρμός ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδες ειχα την απορια πωσ γινεται καιποσ απο junior member σε member κτλ.. Εξαρταται απο το ποσο καιρο εισαι μελος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.