teo64x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μόνο σε εμένα κρασάρει συνέχεια το utorrent? κι εμένα το ίδιο Είμαστε δύο λοιπόν. . .
jason_rethymno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πήγα και είδα το slumdog millionaire σήμερα .Τα άξιζε τα όσκαρς
Toufas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 με την καμια ομως? ok μερικα τα αξιζει αλλα οχι τοσα πολλα.
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το Vals Im Bashir άξιζε όσκαρ αλλά πήρε τα @@ του...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Σπερα κι απο μενα! (Πανος mode on: ποπο βαριεμε του θανατα εχει 3 πελατες τι θα κανω μεχρι το πρωι βοηθατε τα νευρα μου)
afentiko7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά, ιδέα μου είναι ή ο teo έχει ανέβει επίπεδο? Πχ διαβαστε κάποια από τα ποστ μου στο θεμα με την εξέλιξη...
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δε λέει κάτι που να υποδεικνύει κάτι τέτοιο... λογικά μου φαίνονται όσα λέει.
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δε λέει κάτι που να υποδεικνύει κάτι τέτοιο... λογικά μου φαίνονται όσα λέει. there's a hidden troll in this post.
afentiko7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δε λέει κάτι που να υποδεικνύει κάτι τέτοιο... λογικά μου φαίνονται όσα λέει. χρησιμοποιεί διαφορετική γλώσσα, τα λέει πιο επιστημονικά. Του κανε μαθηματα ο πρασινος και μελισσάς
soturin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το καλύτερο κουτούκι στο βόλο. Το βρήκα. Δεν το αποκαλύπτω για να το διατηρήσω ανέγγιχτο. ΌΟΟΟΟΟΟΙΙΙιιιιι μαναμ' epic night is epic γειαςςςςςςς παλουκάρια
teo64x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορεί να κάνω τόσο κόπο για να σκεφτώ, να διατυπώσω και να συντάξω αυτά που γράφω, αλλά όταν έρχεται η αναγνώριση, δε μπορώ να κρύψω τη δικαιολογημένη υπερηφάνεια μου, δε μπορώ να σβήσω από τα χείλη μου το χαμόγελο της ικανοποίησης, δε μπορώ να κατευνάσω το χορταστικό αίσθημα πως ο πνευματικός μου ιδρώτας πιάνει τόπο και, ασφαλώς, δε μπορώ να καταλαγιάσω τον ενθουσιασμό μου, το γρήγορο χτύπο της καρδιάς μου, που δε θα με αφήσει να κλείσω μάτι κι απόψε. Α στο διάολο, σιχαμένα, με συγκινήσατε.
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορεί να κάνω τόσο κόπο για να σκεφτώ, να διατυπώσω και να συντάξω αυτά που γράφω, αλλά όταν έρχεται η αναγνώριση, δε μπορώ να κρύψω τη δικαιολογημένη υπερηφάνεια μου, δε μπορώ να σβήσω από τα χείλη μου το χαμόγελο της ικανοποίησης, δε μπορώ να κατευνάσω το χορταστικό αίσθημα πως ο πνευματικός μου ιδρώτας πιάνει τόπο και, ασφαλώς, δε μπορώ να καταλαγιάσω τον ενθουσιασμό μου, το γρήγορο χτύπο της καρδιάς μου, που δε θα με αφήσει να κλείσω μάτι κι απόψε. Α στο διάολο, σιχαμένα, με συγκινήσατε.
FarCry Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορεί να κάνω τόσο κόπο για να σκεφτώ, να διατυπώσω και να συντάξω αυτά που γράφω, αλλά όταν έρχεται η αναγνώριση, δε μπορώ να κρύψω τη δικαιολογημένη υπερηφάνεια μου, δε μπορώ να σβήσω από τα χείλη μου το χαμόγελο της ικανοποίησης, δε μπορώ να κατευνάσω το χορταστικό αίσθημα πως ο πνευματικός μου ιδρώτας πιάνει τόπο και, ασφαλώς, δε μπορώ να καταλαγιάσω τον ενθουσιασμό μου, το γρήγορο χτύπο της καρδιάς μου, που δε θα με αφήσει να κλείσω μάτι κι απόψε. Α στο διάολο, σιχαμένα, με συγκινήσατε. και παρολα αυτα δε τα εκανες εσυ αλλα το μυαλο σου ασυνειδητα
mayhem1999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ρε παιδια, ψαχνομουν στη βικιπεδια και σε καποια φαση παταω ενα λινκ για το λημμα Greece (αν κ δεν νομιζω να εχει σχεση το λημμα αλλα τελοσπαντων...) και για δεκατα του δευτερολεπτου μου βγαζει αυτο που βλεπετε στην εικονα που ποσταρω και ακολουθως κανονικα το λημμα! αρχικα δεν προλαβα να διαβασω τι ελεγε, και παταω το "μεταβαση μια σελιδα πισω" και μετα το "μπροστα", κανει το ιδιο, ε το κανω κι αλλη μια κ παταω πριντσκριν. τι κουλο ειναι αυτο? οταν μετα ξαναπατησα το λημμα, δεν το εκανε. (ειλικρινα δεν σας τρολαρω, ουτε εχω ορεξη για ηλιθια φοτοσοπ πρωινιατικα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.