papahlamidas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Όπως λέμε ain't no sunshine when she's gone ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ρε συ, μη χαραμίζεις τις δυνάμεις σου στο μπλα-μπλα - εδώ τα posts δεν μετράνε :-D σιγά τα πολλά posts που κάνω στο Μπλα Μπλα
insomniaK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά, δεν κοιτάτε κι εδώ να προτείνετε τίποτα;;;
black_widow Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ρε συ Τούφα, δε μας χέζεις; ειλικρινά δηλαδή... είπα δε θα μιλήσω αλλά... τελικά κατάφερες να με κάνεις να το ανοίξω πάλι το ρημάδι, προσπαθεί ένας άνθρωπος να αγιάσει και δεν τον αφήνεται. Νομίζεις ότι με ενδιαφέρει πολύ γιατι δεν αντιμετωπίζετε και τα άλλα κορίτσια έτσι.. φαίνεται πως είμαι άτομο ειδικής μεταχειρίσης και για να στο κάνω πιο λιανά... δεν σε ξέρω δε με ξερεις και δε με νοιάζει... εχω μια άλλη ζωή η οποιά δεν έχει καμια σχέση με τις μπουρδες εδω μέσα.. στην τελική μπορει να είμαι και ένας νταγλαρας, ένας σαψάλης, ο βάγκουρας ... whatever και για να είμαι ειλικρινής ξέρεις τι με απασχολεί τον τελευταίο μήνα που μπαίνω εδώ μέσα; σίγουρα όχι γιατι δεν με αντιμετωπίζεται όπως τ΄άλλα κορίτσια, αλλά γιατι αντί ενώ έχω στο μυαλό μου ένα σωρό σχέδια για το πως θα περάσω το απόγευμά μου, όπως για παράδειγμα να μάθω τουμπερλέκι, παραδοσιακούς χορούς, να διαβάσω γερμανικά, συνεχίζω να, να τίποτα... να πληκτρολογώ χαζά μηνύματα σε αγνώστους. Και επίσης.. χωρίς να θέλω να προσβάλω τις κοπέλες, όντως μου μιλάτε διαφορετικά και όντως εγώ εχω δωσει δικαιώματα αλλά να σου πω.... ποτέ δεν έχω γελάσει με κάτι που έχει γράψει κοπέλα εδω μέσα, ενώ έχω γελάσει πολλές φορές με πράγματα που έχουν γράψει παληκάρια ή ακόμα και εγώ η ίδια. Απλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν υποθούν τα ίδια αστεία απο κοπέλα.. για κάποιο λόγο δεν τα βλέπετε αστεία... και την παρεξηγείτε Η βαρεμάρα η ίδια το post σου.Aπελπισμένη για προσοχή!!! Δεν το συνεχίζω λόγω ban.
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 "γιατί οι κοπέλλες χαίρονται και χαμογελούν όταν κοπέλλες τρώνε μπαν, πατέρα ;" "σκάσε και τρώε το φαί σου...μου θυμίζεις τη μάνα σου..." "δε μ' αρέσει η μαμά πατέρα" "καλά...φάε μόνο τις πατάτες" καλημέρα στα συναρθρόποδα
teo64x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Yo shit, we put a ban in yo ban so you cant post while u cant post. Ελληνικά.
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 "γιατί οι κοπέλλες χαίρονται και χαμογελούν όταν κοπέλλες τρώνε μπαν, πατέρα ;""σκάσε και τρώε το φαί σου...μου θυμίζεις τη μάνα σου..." "δε μ' αρέσει η μαμά πατέρα" "καλά...φάε μόνο τις πατάτες" καλημέρα στα συναρθρόποδα Καλημέρα μελιτσούλα :Ρ
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 έλα ρε skatus....καλημέρα ! teo den to 'piasa afto frenzy, τπτ σε bananarama ;
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 frenzy, τπτ σε bananarama ; έχω μπανάνα να σου σκίσει το ράμμα
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Καλημέρα μελιτσούλα :ΡΕίσαι χορδωτό εσύ ρε. Yo shit, we put a ban in yo ban so you cant post while u cant post.Σαν εμφωλευμένο μπαν είναι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.