status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 χμ..χμμμμμ..χμμμμμμμμμμμ...κατι δεν μου παει καλα..κατι λειπει.. αλεξ???κλαιν???στατους??? ΠΑΡΟΝ!! Τι έκανα πάλι; :Ρ
little loulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ΠΑΡΟΝ!! Τι έκανα πάλι; :Ρ τιποτα..δουλευε εσυ..δουλευε..
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 και πες οτι ερχομαστε που θα γραφουμε τις προτασεις μας;;;
status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 τιποτα..δουλευε εσυ..δουλευε.. Το ότι αυτή τι στιγμή δεν έχω δουλειά σημαίνει ότι πρέπει να βρω; :Ρ
Absinthe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κοψανε το ινσομνια στη δουλεια. #%)Ο(^)Π_(%$^**&)( Μα ποσοι χαζολογαγανε στο ινσομνια τελικα?
wizzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κοψανε το ινσομνια στη δουλεια πωπω, ήττα......... :-(
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ρε, περίμενα υποστήριξη από ένα συναρθρόποδο.Αλλά σε κατάλαβα από το άβαταρ παλιοφαλλοκρατική μέλισσα-πειρατή. Και θα σου πω και το άλλο. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μλκία. =ρ οφδηρεκορντικά, πάλαιψε πολύ η συνομοταξία μου με τον φαλλό μου πάντως πριν ποστάρω καλά, μη νομίζεις, εγώ να δεις τί δικαιώματα είχα παρελθοντικά...θυμάμαι χαρακτηριστικά με το πρώτο πισί, που είχα στεγνώσει ένα φίλο που προσπαθούσε φιλοτιμότατα να μου περάσει ντράιβερ ήχου, κι εγώ δεν είχα συνδεδεμένα τα ηχεία... μεγάλη μέρα για την αρθροποδότητα γαμάτο
merde Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 merde σκεφτηκες γιατι τα αλλα κοριτσια του forum δεν εχουν την αντιμετωπιση που εχεις εσυ? και δεν λεω μονο για τις παρουσες, εχουν περασει και πιο παλιες.(αχ χαπι χαπι που εισαι μοναδικη μου αγαπη) ρε συ Τούφα, δε μας χέζεις; ειλικρινά δηλαδή... είπα δε θα μιλήσω αλλά... τελικά κατάφερες να με κάνεις να το ανοίξω πάλι το ρημάδι, προσπαθεί ένας άνθρωπος να αγιάσει και δεν τον αφήνεται. Νομίζεις ότι με ενδιαφέρει πολύ γιατι δεν αντιμετωπίζετε και τα άλλα κορίτσια έτσι.. φαίνεται πως είμαι άτομο ειδικής μεταχειρίσης και για να στο κάνω πιο λιανά... δεν σε ξέρω δε με ξερεις και δε με νοιάζει... εχω μια άλλη ζωή η οποιά δεν έχει καμια σχέση με τις μπουρδες εδω μέσα.. στην τελική μπορει να είμαι και ένας νταγλαρας, ένας σαψάλης, ο βάγκουρας ... whatever και για να είμαι ειλικρινής ξέρεις τι με απασχολεί τον τελευταίο μήνα που μπαίνω εδώ μέσα; σίγουρα όχι γιατι δεν με αντιμετωπίζεται όπως τ΄άλλα κορίτσια, αλλά γιατι αντί ενώ έχω στο μυαλό μου ένα σωρό σχέδια για το πως θα περάσω το απόγευμά μου, όπως για παράδειγμα να μάθω τουμπερλέκι, παραδοσιακούς χορούς, να διαβάσω γερμανικά, συνεχίζω να, να τίποτα... να πληκτρολογώ χαζά μηνύματα σε αγνώστους. Και επίσης.. χωρίς να θέλω να προσβάλω τις κοπέλες, όντως μου μιλάτε διαφορετικά και όντως εγώ εχω δωσει δικαιώματα αλλά να σου πω.... ποτέ δεν έχω γελάσει με κάτι που έχει γράψει κοπέλα εδω μέσα, ενώ έχω γελάσει πολλές φορές με πράγματα που έχουν γράψει παληκάρια ή ακόμα και εγώ η ίδια. Απλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν υποθούν τα ίδια αστεία απο κοπέλα.. για κάποιο λόγο δεν τα βλέπετε αστεία... και την παρεξηγείτε
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέχρι που βάζω εγώ τα φράγκα για τα μαθήματα τουμπερλεκίου ε.
merde Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 μπορείς να κάνεις κάτι πολύ πιο απλά και μια που το ανέφερες... επειδη σκεφτομουν πολύ σοβαρά να στο ζητήσω σήμερα.. θέλω να με κάνεις block, το λέω πολύ σοβαρά, για να μην μπαίνω στον πειρασμό να ξαναμπώ... σε ένα μήνα θα έχω απεξαρτοποιηθει.... καλά αν μπορούσες να σβήσεις και ότιδήποτε έχει υποθεί απο μένα θα ήσουν θεος!!!
Lilith19 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 καλά αν μπορούσες να σβήσεις και ότιδήποτε έχει υποθεί απο μένα θα ήσουν θεος!!! υποθετικα,θα μπορουσε.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μοιράζομαι την επιθυμία σου, αλλά δε μπορώ να κάνω το δεύτερο. Μπορώ όμως να σε κάνω ΜΠΛΟΚ για ένα μήνα, δοκιμαστικά. εντιτ, επίσης να, εγώ τώρα χασκογέλασα με το καλαμπουράκι της λίλιθ.
merde Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μοιράζομαι την επιθυμία σου, αλλά δε μπορώ να κάνω το δεύτερο.Μπορώ όμως να σε κάνω ΜΠΛΟΚ για ένα μήνα, δοκιμαστικά. εντιτ, επίσης να, εγώ τώρα χασκογέλασα με το καλαμπουράκι της λίλιθ. ναι και γώ.. εντάξει, κάνε με block
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.