zoranb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ωχ δεν το ήξερα, οκ τότε ας μεταφερθεί Θεού θέλοντος και admin επιτρέποντος!
papahlamidas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μαύρα Μαύρα... Ελπίζω το βράδυ να μην τα δω ασπρόμαύρα με το ντέρμπι...
SpY Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλημέρα σ'όλους Work time !!! Πάλι καλά που δεν έχουν κόψει ακόμα το insomnia! Το firewall μου κάνει πόλεμο, έχει γίνει πλέον "προσωπικό"
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 never put a mosquito to do a man's job...Ρε, περίμενα υποστήριξη από ένα συναρθρόποδο.Αλλά σε κατάλαβα από το άβαταρ παλιοφαλλοκρατική μέλισσα-πειρατή. Και θα σου πω και το άλλο. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μλκία. =ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 πως βλεπω ποσα μηνύματα εχω σε ενα threadΠερνάς τον κέρσορα πάνω από το φάκελο τέρμα αριστερά του θρεντ.
little loulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 χμ..χμμμμμ..χμμμμμμμμμμμ...κατι δεν μου παει καλα..κατι λειπει.. αλεξ???κλαιν???στατους???
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 χμ..χμμμμμ..χμμμμμμμμμμμ...κατι δεν μου παει καλα..κατι λειπει.. αλεξ???κλαιν???στατους??? Αν δεν εμφανιστουν και σημερα θα μείνουν στην ιδια ταξη και η ανοχη ει τα ορια της :mad: Ο Στατους εδω ειναι. Καλημέρα
soturin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Περνάς τον κέρσορα πάνω από το φάκελο τέρμα αριστερά του θρεντ. Επίσης δεξία αν πατήσεις τον αριθμό μηνυμάτων του thread βγάζει παραθυράκι με κατάταξη
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Επίσης δεξία αν πατήσεις τον αριθμό μηνυμάτων του thread βγάζει παραθυράκι με κατάταξηΈτη φωτός μπροστά ο ροζοπόντιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.