Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλλά ηταν αθορυβο. :-)
Ναι,δόξα τον πανάγαθο.

Αλλά το προτιμώ τώρα που παίρνει ρεύμα να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.

merde σκεφτηκες γιατι τα αλλα κοριτσια του forum δεν εχουν την αντιμετωπιση που εχεις εσυ? και δεν λεω μονο για τις παρουσες, εχουν περασει και πιο παλιες.(αχ χαπι χαπι που εισαι μοναδικη μου αγαπη)

Δημοσ.
Έβαλα ένα σάτα δίσκο στο πισι του μπρο.Επί τη ευκαιρία, πατάω κι ένα καθαρισματάκι στην ψύκτρα που είχε γεμίσει σκόνη,τα κλείνω,

βάζω να φορμάρεται ο δίσκος, λέω στο αδερφάκι όλο χαρά: "Άκου,άκου!ΤΙΠΟΤΑ δεν ακούγεται!Είναι ΑΘΟΡΥΒΟ τώρα που την καθάρισα!".

Μετά από 10 λεπτά έρχεται να μου πει :" Έσβησε ".Πιάνω τσιμπίδια φρυδιών για να αφαιρέσω ενδεχόμενα τζάμπερς που έκαναν τη ζημιά στον ide και νιώθω μια ζέστη ,ένα καύσωνα να μου ρχεται από επεξεργαστή μεριά, πιάνω την ψύκτρα :800 βαθμοί κελσίου.Έγκαυμα κόντεψα να πάθω =ρ

Η τροφοδοσία της ψύκτρας αιωρούνταν.Την είχα ξεχάσει.Χουχου.

never put a mosquito to do a man's job...

Mε 2 λοστρωμους για υπαρχηγους ή ο ενας παντρευτηκε με ενα ατιθασο στρειδι και κατεφυγε σε διαβουλευσεις, ετσι ωστε να τη κανει με ελαφρα? :P

[κατι σαν το υπερδιαγαλαξιωμενη αντιστρεβλωτικη ραβδο ενα πραμα]

...φανταστείτε τί θα διαβάζουμε το Μάιο...

A! Θα νομιζει οτι ειστε κ ο Παναγιωτης
ρε μανία με τον Παναγιώτη... σβήστο γιατί βαριέμαι τον wash να με δουλεύει πάλι :lol:

82936824.jpg

Εσείς...ποιόν πιστεύετε ;

Δημοσ.

Πως λένε αυτό το όργανο που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες για να ξεκινήσουν τις λήψεις του γυρίσματος. Αυτό που μοιάζει σαν πίνακας και έχει ένα κινητό μέρος πιό λεπτό από πάνω το οποίο στην μια πλευρά ακουμπάει και η άλλη είναι ελεύθερη για να κτυπάει ώστε να σηματοδοτεί την εκκίνηση της σκηνής. Νομίζω πως πάνω στο μικρό αυτό πίνακα πρέπει να γράφουν τη σκηνή κλπ.

Εάν ξέρετε πως το λένε κ στα αγγλικά θα ήταν super!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...