elven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ναι είπε είναι αθόρυβο τώρα που την καθάρισα,δεν είπε ότι θα είναι και μετά
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά ηταν αθορυβο. Ναι,δόξα τον πανάγαθο.Αλλά το προτιμώ τώρα που παίρνει ρεύμα να σου πω την αλήθεια. =ρ
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 merde σκεφτηκες γιατι τα αλλα κοριτσια του forum δεν εχουν την αντιμετωπιση που εχεις εσυ? και δεν λεω μονο για τις παρουσες, εχουν περασει και πιο παλιες.(αχ χαπι χαπι που εισαι μοναδικη μου αγαπη)
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 http://www.bbc.co.uk/drama/rockface/game/main.swf
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 no idea και εμένα σαν σχολή Παλαιοκώστα ήρθε αλλά ακόμα το πρώτο παλεύω
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Έβαλα ένα σάτα δίσκο στο πισι του μπρο.Επί τη ευκαιρία, πατάω κι ένα καθαρισματάκι στην ψύκτρα που είχε γεμίσει σκόνη,τα κλείνω, βάζω να φορμάρεται ο δίσκος, λέω στο αδερφάκι όλο χαρά: "Άκου,άκου!ΤΙΠΟΤΑ δεν ακούγεται!Είναι ΑΘΟΡΥΒΟ τώρα που την καθάρισα!". Μετά από 10 λεπτά έρχεται να μου πει :" Έσβησε ".Πιάνω τσιμπίδια φρυδιών για να αφαιρέσω ενδεχόμενα τζάμπερς που έκαναν τη ζημιά στον ide και νιώθω μια ζέστη ,ένα καύσωνα να μου ρχεται από επεξεργαστή μεριά, πιάνω την ψύκτρα :800 βαθμοί κελσίου.Έγκαυμα κόντεψα να πάθω =ρ Η τροφοδοσία της ψύκτρας αιωρούνταν.Την είχα ξεχάσει.Χουχου. never put a mosquito to do a man's job... Mε 2 λοστρωμους για υπαρχηγους ή ο ενας παντρευτηκε με ενα ατιθασο στρειδι και κατεφυγε σε διαβουλευσεις, ετσι ωστε να τη κανει με ελαφρα? [κατι σαν το υπερδιαγαλαξιωμενη αντιστρεβλωτικη ραβδο ενα πραμα] ...φανταστείτε τί θα διαβάζουμε το Μάιο... A! Θα νομιζει οτι ειστε κ ο Παναγιωτης ρε μανία με τον Παναγιώτη... σβήστο γιατί βαριέμαι τον wash να με δουλεύει πάλι Εσείς...ποιόν πιστεύετε ;
zoranb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πως λένε αυτό το όργανο που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες για να ξεκινήσουν τις λήψεις του γυρίσματος. Αυτό που μοιάζει σαν πίνακας και έχει ένα κινητό μέρος πιό λεπτό από πάνω το οποίο στην μια πλευρά ακουμπάει και η άλλη είναι ελεύθερη για να κτυπάει ώστε να σηματοδοτεί την εκκίνηση της σκηνής. Νομίζω πως πάνω στο μικρό αυτό πίνακα πρέπει να γράφουν τη σκηνή κλπ. Εάν ξέρετε πως το λένε κ στα αγγλικά θα ήταν super!
status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πω, πω τι χάλι είναι αυτό; ποπός τα κάνανε εχθες πάλι..:ρ
soturin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κλακέτα, clapboard. Πάντως για τέτοιες απλές ερωτήσεις καλύτερα μην ανοίγεις νέο θέμα. http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=195944
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.