merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 έτσι έτσι..... Το θέμα είναι να βρω κάποιον να ενδιαφέρεται, όχι να κάνω σα μαλάκας όλη τη δουλειά. μα δε θα την κάνεις όλη τη δουλειά μόνος σου σα μαλάκας... θα στην κάνει αυτή
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Σνιφ, σνιφ...500+ αυτό το μήνυμα στο μπλα μπλα...και σε όλο το υπόλοιπο φόρουμ έχω άλλα 568, καλά πάω:ρ
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 μα δε θα την κάνεις όλη τη δουλειά μόνος σου σα μαλάκας... θα στην κάνει αυτή Όταν ξεμπλέξεις τα μπούτια σου ξαναδοκίμασε.
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Όταν ξεμπλέξεις τα μπούτια σου ξαναδοκίμασε. !!! δε μιλάω για μένα ελεος ρε παιδιά πια!!! για να τελειώνουμε με αυτην την ιστορία... αν δε σηκώνεται φαλοκρατικά αστεία απο κοπέλες και θελετε τετοιου είδους πράματα να τα λέτε μεταξύ σας καλώς, αλλά σας παρακαλω πολυ πια!
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 facepalm Ξαναδιάβασε το πρώτο ποστ μου και ίσως καταλάβεις.
teo64x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το θέμα είναι να βρω κάποιον να ενδιαφέρεται, όχι να κάνω σα μαλάκας όλη τη δουλειά. Σαν ;
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 lol που πας σχόλασες ? τι είστε εσείς ρε 3 πόστο μέσα σε ένα λεπτό μόλις έφυγε και ο τελευταίος από το μαγαζί lol μόλις έπιασα βάρδια αρχίζω να πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο πια...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 lol που πας σχόλασες ? τι είστε εσείς ρε 3 πόστο μέσα σε ένα λεπτό μόλις έφυγε και ο τελευταίος από το μαγαζί lol μόλις έπιασα βάρδια αρχίζω να πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο πια... Χμμ... Πράγματι, δε πρέπει να'ναι τυχαίο. Μάλλον θα χρειαστεί να επικαλεστείς όλη σου την επιχειρηματικότητα. Μια πρόταση είναι αυτή.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Χμμ... Πράγματι, δε πρέπει να'ναι τυχαίο.Μάλλον θα χρειαστεί να επικαλεστείς όλη σου την επιχειρηματικότητα. Μια πρόταση είναι αυτή. ε τώρα μου βάζεις δύσκολα εκτός οτι πιο φθηνά θα μου βγει να βάλω 2 μπάρες και 2 ρωσιδάκια να χορεύουνε είναι και ένα θέμα αν φορέσω βιζιά τότε είναι που δεν θα πατάει κανένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.