Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=637 263 ολοκληρες σελιδες
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=637 263 ολοκληρες σελιδες λίγες είναι, πάει το σαββατοκύριακο, μου το χάλασες ρουφιάνααααα :Ρ
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Για πες για πες..! Να'χω κανονίσει με παιδί για ομάδα σε εργαστήρια και να με αφήνει ξεκρέμαστο για να κάνει ομάδα με μια γκόμενα. Ενώ ήταν συμφωνημένο και κάναμε και την δήλωση. Έχω μέχρι την Παρασκευή να βρω συνάδελφο, εργατικό και αξιόπιστο για να δηλώσω ομάδα. >FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να'χω κανονίσει με παιδί για ομάδα σε εργαστήρια και να με αφήνει ξεκρέμαστο για να κάνει ομάδα με μια γκόμενα.Ενώ ήταν συμφωνημένο και κάναμε και την δήλωση. Έχω μέχρι την Παρασκευή να βρω συνάδελφο, εργατικό και αξιόπιστο για να δηλώσω ομάδα. >FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- Αναλογίσου...ποιες ήταν οι πιθανότητες να είστε του γούστου του, και ποιες είναι οι πιθανότητες κάποιος από εσάς να του κάτσει :Ρ
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=637 263 ολοκληρες σελιδες τις έχω ήδη διαβάσει
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 τις έχω ήδη διαβάσει Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως αρααααα η μάθηση είναι αγνώστου πατρός. ;Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να'χω κανονίσει με παιδί για ομάδα σε εργαστήρια και να με αφήνει ξεκρέμαστο για να κάνει ομάδα με μια γκόμενα.Ενώ ήταν συμφωνημένο και κάναμε και την δήλωση. Έχω μέχρι την Παρασκευή να βρω συνάδελφο, εργατικό και αξιόπιστο για να δηλώσω ομάδα. >FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- Μεχρι την παρασκευη του τρως την γκομενα και κανεις μαζι της ομαδα (και οχι μονο).
teo64x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν έχεις δει τον ορισμό του μανόδουλου, εγώ το είδα σήμερα. Ηλεκτρολόγε, σήμερα το πρωί εισβάλαμε στο άντρο σας. Έλα ρε, σοβαρά; Βρήκα μέρα να λείψω. Τι κάνατε για να είστε άξιοι να πατήσετε τα τιμημένα εδάφη μας;
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μεχρι την παρασκευη του τρως την γκομενα και κανεις μαζι της ομαδα (και οχι μονο). Σωστός διότι ως γνωστόν ένα όργιο εκτός από απόλαυση είναι και κοινωνικό γεγονός, ξέρεις πόσο καλό κόσμο μπορείς να γνωρίσεις από μια πετυχημένη...φαρτούζα ; :ρ
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 sorry για την καφρίλα που θα πώ.. αλλά κάτι μυρίζει ή φταιει που έχω κάτσει κοντά στις τουαλέτες ή..... ο διπλανός μου τις αμολάει
dark_banishing Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να'χω κανονίσει με παιδί για ομάδα σε εργαστήρια και να με αφήνει ξεκρέμαστο για να κάνει ομάδα με μια γκόμενα. καλή ; (10)
teo64x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Βασίλη, βρες το Χρήστο. Αυτός θα έχει σίγουρα να σου προτείνει πρωτοετείς να κάνετε ομάδα. Κόβω το e-mail μου.
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 sorry για την καφρίλα που θα πώ.. αλλά κάτι μυρίζει ή φταιει που έχω κάτσει κοντά στις τουαλέτες ή..... ο διπλανός μου τις αμολάει Ρεύεστε και πέρδεστε ασυστόλως - Σοφοκλής νομίζω..διορθώστε με αν κάνω λάθος..:Ρ
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Βασίλη, βρες το Χρήστο. Αυτός θα έχει σίγουρα να σου προτείνει πρωτοετείς να κάνετε ομάδα. Κόβω το e-mail μου. ποιός είναι ο Βασίλης και ποιός είναι ο Χρήστος; ρε; συναντιέστε κρυφα και μας δε μας φωνάζετε;;;
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Αναλογίσου...ποιες ήταν οι πιθανότητες να είστε του γούστου του, και ποιες είναι οι πιθανότητες κάποιος από εσάς να του κάτσει :Ρ Βασίλη, βρες το Χρήστο. Αυτός θα έχει σίγουρα να σου προτείνει πρωτοετείς να κάνετε ομάδα. Κόβω το e-mail μου. Το θέμα είναι να βρω κάποιον να ενδιαφέρεται, όχι να κάνω σα μαλάκας όλη τη δουλειά. καλή ; (10) ΔΓ/DGF
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.