Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για πες για πες..!

Να'χω κανονίσει με παιδί για ομάδα σε εργαστήρια και να με αφήνει ξεκρέμαστο για να κάνει ομάδα με μια γκόμενα.

Ενώ ήταν συμφωνημένο και κάναμε και την δήλωση. Έχω μέχρι την Παρασκευή να βρω συνάδελφο, εργατικό και αξιόπιστο για να δηλώσω ομάδα. :-(

>FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-

Δημοσ.
Να'χω κανονίσει με παιδί για ομάδα σε εργαστήρια και να με αφήνει ξεκρέμαστο για να κάνει ομάδα με μια γκόμενα.

Ενώ ήταν συμφωνημένο και κάναμε και την δήλωση. Έχω μέχρι την Παρασκευή να βρω συνάδελφο, εργατικό και αξιόπιστο για να δηλώσω ομάδα. :-(

>FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-

Αναλογίσου...ποιες ήταν οι πιθανότητες να είστε του γούστου του, και ποιες είναι οι πιθανότητες κάποιος από εσάς να του κάτσει :Ρ

Δημοσ.
τις έχω ήδη διαβάσει

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως αρααααα η μάθηση είναι αγνώστου πατρός. ;Ρ

Δημοσ.

Μεχρι την παρασκευη του τρως την γκομενα και κανεις μαζι της ομαδα (και οχι μονο). :-)

Δημοσ.
Δεν έχεις δει τον ορισμό του μανόδουλου, εγώ το είδα σήμερα. :-(

Ηλεκτρολόγε, σήμερα το πρωί εισβάλαμε στο άντρο σας.

Έλα ρε, σοβαρά; Βρήκα μέρα να λείψω. :-( Τι κάνατε για να είστε άξιοι να πατήσετε τα τιμημένα εδάφη μας;

Δημοσ.
Μεχρι την παρασκευη του τρως την γκομενα και κανεις μαζι της ομαδα (και οχι μονο). :-)

Σωστός διότι ως γνωστόν ένα όργιο εκτός από απόλαυση είναι και κοινωνικό γεγονός, ξέρεις πόσο καλό κόσμο μπορείς να γνωρίσεις από μια πετυχημένη...φαρτούζα ; :ρ

Δημοσ.

sorry για την καφρίλα που θα πώ.. αλλά κάτι μυρίζει

ή φταιει που έχω κάτσει κοντά στις τουαλέτες ή.....

ο διπλανός μου τις αμολάει

Δημοσ.

καλή ;

(10)

Δημοσ.

Βασίλη, βρες το Χρήστο. Αυτός θα έχει σίγουρα να σου προτείνει πρωτοετείς να κάνετε ομάδα. Κόβω το e-mail μου.

Δημοσ.
sorry για την καφρίλα που θα πώ.. αλλά κάτι μυρίζει

ή φταιει που έχω κάτσει κοντά στις τουαλέτες ή.....

ο διπλανός μου τις αμολάει

Ρεύεστε και πέρδεστε ασυστόλως - Σοφοκλής νομίζω..διορθώστε με αν κάνω λάθος..:Ρ

Δημοσ.
Βασίλη, βρες το Χρήστο. Αυτός θα έχει σίγουρα να σου προτείνει πρωτοετείς να κάνετε ομάδα. Κόβω το e-mail μου.

ποιός είναι ο Βασίλης και ποιός είναι ο Χρήστος;

ρε; συναντιέστε κρυφα και μας δε μας φωνάζετε;;;

Δημοσ.

Αναλογίσου...ποιες ήταν οι πιθανότητες να είστε του γούστου του, και ποιες είναι οι πιθανότητες κάποιος από εσάς να του κάτσει :Ρ

fuuuuuuuuuuuu.jpg

Το θέμα είναι να βρω κάποιον να ενδιαφέρεται, όχι να κάνω σα μαλάκας όλη τη δουλειά.

καλή ;

(10)

ΔΓ/DGF

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...