Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Εντάξει, αυτόγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 τον πουστη εντωμεταξυ το υφος που το γραφει ειναι ολα τα λεφτα , λες και περιγραφει κατι συνηθισμενο. γελαω που πηρε τα μετρα του για να μην ακουγετ λεει το φαπινγκ..αχαχαχααχχαχαχαχαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 1980: Days of Purgatory RuleZ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε οι άλλοι μοντζ είναι μοβόροι, πήγα να βγω να πάρω μπύρες και ήταν από κάτω με πυρσούς και δικράνια κ φωνάζανε. -Τι είναι παιδιά, τους κάνω, ψηθήκατε για πάρτυ έκπληξη; -Κατέβα κάτω, κατέβα κάτω, φωνάζανε. -Παραλία κι έτσι το ψήνετε, γι' αυτό και οι πυρσοί και οι απόχες. -Δικράνια είναι ηλίθιε. -Ωπα ρε παιδιά, λέω 'γω, τι τα θέλουμε τα δικράνια στην παραλία; Μετά αρχίσανε να λένε για τη μανούλα μου, ειδικά ο παρεδώσε που στις γκόμενες έχει ένα γούστο άστα να πάνε. Εγώ να προσπαθώ να βγάλω άκρη, ο Χαλ παραπέρα σημείωνε πόντους και έχωνε εγκάθετους στη μάζα να ρωτάνε αν θέλουν να εγγραφούν σε αντίπαλο γνωστό τεχνολογικό φόρουμ, ο Ευσέβιους με έβριζε στην καθαρεύουσα και ο μπαντίτο έκανε θυσίες τις γάτες μου στους Ιμόρταλ, ο δη έτζ είχε προλάβει κ είχε βάψει το μισό σπίτι και τη γιαγιά πράσινη, μέχρι που κατάλαβα τι παίζει και βροντοφώναξα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ ΘΡΕΝΤ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΦΟΡΑ". Ευτυχώς γτ ο άποικος μόλις πρόλαβε να μη τραβήξει τη σκανδάλη ενός καλάζνικοφ που του 'χε χαρίσει ένας Σέρβος αυτονομιστής το 1989. Οπότε αρχηγέ, τσαπολογιές μου, αλλά άμα είναι να μου κάνουνε οι μπρούταλοι κανίβαλοι τη σούφρα να, όχι, θα τα σβήνω! lol νταξ μωρε εχεις και συ τα δικια σου... εντιτ εμεις παντως στο χωριο μου τα λεμε δεκριάνια btw...εκτος αν λεμε διαφορετικο εργαλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό το πράμα που ναι σαν τρίαινα χωρίς το μεσαίο κέρατο λέω. Δίαινα δλδ. Χουχουχουχουχ. Μαζεύουνε το σανό με αυτό νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι απο ενα συγκεκριμενο warez δεν μπορεις να γραψεις το ονομα του (βαζει αυτοματα αστερακια) ενω ολα τα αλλα γινεται? Δεν με χαλαει, αλλα γιατι συγκεκριμενα αυτο? the******, the******, the******, the****** Πλακα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Πως είναι η δομή της γαλλικής αστυνομίας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Πως είναι η δομή της γαλλικής αστυνομίας ? Wikipedia για τέτοιες ερωτήσεις: Sûreté Gendarmerie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μμ . Δεν μ'αρέσει η Βικιπαίδεια . Έχω αρχίσει κ γίνομαι αλλεργική όποτε την βλέπω μπροστά μου .. (νο κόμμεντς πλζ επι τούτου) Βtw , αν σε μια πόλη δεν υπάρχει ταχυδρομικό ταμιευτήριο , μπορεί να πληρώσει κανείς στο ταχυδρομείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 (νο κόμμεντς πλζ επι τούτου) Ααα, όχι. Δε θα τη γλυτώσεις τόσο εύκολα! Μμ .Δεν μ'αρέσει η Βικιπαίδεια . Έχω αρχίσει κ γίνομαι αλλεργική όποτε την βλέπω μπροστά μου .. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο ψυχεδελική είναι αυτή η δήλωση. Picture this dialog: - Πώς να βιδώσω μία βίδα;- Με κατσαβίδι. - Μμ. Δεν μ'αρέσουν τα κατσαβίδια. Έχω αρχίσει κ γίνομαι αλλεργική όποτε τα βλέπω μπροστά μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μμ , νοουπ . Δεν συγκρίνεται η μόδα της Βικιπαίδεια με ενα χρήσιμο εργαλείο . Μη τρελλαθούμε οτι η Βικιπαίδεια είναι έγκυρος εγκυκλοπαίδεια δλδς . (Δεν είναι καν εγκυκλοπαίδεια δλδ , οχι κ έγκυρη .) Βtw μήπως εννοείς κάτι άλλο - του ψυχεδελική ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Εγκυρότατη. Επιτροπή Βρετανών βιβλιοθηκονόμων έχει εξετάσει βάσει αυστηρών standards το βαθμό εγκυρότητάς της και την έχει βαθμολογήσει αρκετά πάνω από το μέσο όρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Έλεος ρε πστη μου 15 ευρώ το high tech? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Έλεος ρε πστη μου 15 ευρώ το high tech? ποσο? δεν πανε καλα. εχω να παρω περιοδικο παραααααα πολυ καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ε ναι επειδή δίνουν (δίνουν;; χα!!) μαζί ένα blu ray disk. Τί να το κάνω; Το περιοδικό θέλω να διαβάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.