status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δε μιλάνε έτσι σε μια γυναίκα βρε. Εμένα, Λίλιθ, δε μου περνούσες απαρατήρητη. Η ειλικρίνεια θα με φάει :Ρ
Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μπα teo,no prob,εκτιμω πολυ την ειλικρινεια εξ'αλλου
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Όχι απλά μου περνούσες απαρατήρητη ;Ρ Χιούμορ :ρ και καλά.. ... αφιερωμένο με αγάπη στον status http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY
teo64x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μπα teo,no prob,εκτιμω πολυ την ειλικρινεια εξ'αλλου Μετά από αυτό, status, πρέπει να παίξεις πολύ προσεκτικά το επόμενο χαρτί σου.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 και καλά.. ... αφιερωμένο με αγάπη στον status http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY Δεν έχεις δει τον ορισμό του μανόδουλου, εγώ το είδα σήμερα. Ηλεκτρολόγε, σήμερα το πρωί εισβάλαμε στο άντρο σας.
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 και καλά.. ... αφιερωμένο με αγάπη στον status http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY Αν κυνηγούσα άντρες θα ήμουν φούστης (άτιμοι κανονισμοί..) και τώρα για ένα κομπλιμέντο ε2-ό-δουλος; Μήπως τα παραλές; Άλλωστε το παραδέχομαι..έχω έφεση στης γυναίκες..οι άντρες δε με έλκουν.! (το κόβω να το κάνει φιξ η συμμορία:Ρ) Μετά από αυτό, status, πρέπει να παίξεις πολύ προσεκτικά το επόμενο χαρτί σου. Πόσες φορές θα στο πω... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΕΦΑ :Ρ
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 τι εννοείς; ρε γαμώ!!! γιατι ποτε δεν καταλαβαίνεται ότι κάνω ΠΛΑΚΑΑ;;;;;
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ποιο είναι πιο κολάσιμο..το να είσαι συκιά ή να μιλάς με γυναίκες...χμμμμμμμ!!
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μπα teo,no prob,εκτιμω πολυ την ειλικρινεια εξ'αλλου xmmm, ναι... Το κουμπάκι του ριπορτ ειναι ο τυπακος με την καμπαρτινα κατω αριστερα.
Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 τι εννοείς; ρε γαμώ!!! γιατι ποτε δεν καταλαβαίνεται ότι κάνω ΠΛΑΚΑΑ;;;;; Μαλλον δν εχουμε αισθηση του χιουμορ
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 τι εννοείς; ρε γαμώ!!! γιατι ποτε δεν καταλαβαίνεται ότι κάνω ΠΛΑΚΑΑ;;;;; Η έλλειψη από smilies ίσως και το "κακό παρελθόν" σου.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 τι εννοείς; ρε γαμώ!!! γιατι ποτε δεν καταλαβαίνεται ότι κάνω ΠΛΑΚΑΑ;;;;; Είμαστε κρυόκωλοι.
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ποιο είναι πιο κολάσιμο..το να είσαι συκιά ή να μιλάς με γυναίκες...χμμμμμμμ!! Καλά κάνεις αγόρι μου... και γώ απλά αστειευομαι, σιγά μην έβγαζα το συμπερασμα ότι είσαι μοξσκδξφλσδλφσ γιατι είπες ένα κομπλιμέντο Η έλλειψη από smilies ίσως και το "κακό παρελθόν" σου. ποιο κακο παρελθον μου ρεεεε τώρα τώρα όμως νευριασα... πάντα έκανα πλάκα ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!!!!
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Σαν κόμπλεξ άφησες να φανεί. Καλά κάνεις αγόρι μου... και γώ απλά αστειευομαι, σιγά μην έβγαζα το συμπερασμα ότι είσαι μοξσκδξφλσδλφσ γιατι είπες ένα κομπλιμέντο ποιο κακο παρελθον μου ρεεεε τώρα τώρα όμως νευριασα... πάντα έκανα πλάκα ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!!!! Νευράκια νευράκια; Δεν σου λέω το ανέκδοτο :Ρ Δεν έχεις δει τον ορισμό του μανόδουλου, εγώ το είδα σήμερα. Για πες για πες..!
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Σαν κόμπλεξ άφησες να φανεί. Νευράκια νευράκια; Δεν σου λέω το ανέκδοτο :Ρ πες το pleeeeease τρελαίνομαι για ανεκδοτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.