Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δυστυχως το βιντεο δεν κυκλοφορει χωρις τα μπιπ... ερτ σου λεει μετα...
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δυστυχως το βιντεο δεν κυκλοφορει χωρις τα μπιπ... ερτ σου λεει μετα... ΥΕΝΕΔ Uber Ales!
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ταξίδια έκανα πολλά, σ` ανατολή και δύση, μα τέτοιο πάτο πουθενά, δεν έχω συναντήσει. Τι θα γίνει με την πάρτη σου; Καυλώνουμε! Η κωλάρα σου μωρό μου βγάζει μάτι. Να σε πάρουμε απ` τον κώλο να τελειώνουμε, να γυμνάσουμε λιγάκι τον προστάτη Τα beep συμπλήρωσε τα μόνος σου :Ρ Λες και θέλει φαντασία:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ξερω το ειχα βρει και αλλου αλλά δεν επρεπε να λογοκριθει Βεβαια το ειχαν δειξει απογευμα από οσο θυμαμαι.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Για θεραπεια του προστατη μιλουσε το τραγουδι γιατι να φαει μπαν;;; ε; ε; ε; ε; γιατι;
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Για θεραπεια του προστατη μιλουσε το τραγουδι γιατι να φαει μπαν;;; ε; ε; ε; ε; γιατι; ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ!!!!! (όχι τίποτε άλλο γιατί άμα δεν έχεις προστάτη...:Ρ) Καθαρά από υγειονομικό ενδιαφέρον δηλαδή..:Ρ
Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εμ..Την συμβουλη του παει να δωσει o ανθρωπος και θα τιμωρηθει και απο πανω?Τς,τς αχαριστια
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 εγώ βρήσκω φοβερο το άλλο Ε οχι ρε παιδιά αν είναι δυναμόν αυτή πέρασε τοργανο για φέτα του ζαμπόν http://www.youtube.com/watch?v=LACYIP9Ty3g
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εμ..Την συμβουλη του παει να δωσει o ανθρωπος και θα τιμωρηθει και απο πανω?Τς,τς αχαριστια Άρχισα να σε συμπαθώ:Ρ
teo64x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δε μιλάνε έτσι σε μια γυναίκα βρε. Εμένα, Λίλιθ, δε μου περνούσες απαρατήρητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.