Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Νταξ είσαι προκλητικός... Πιες καφε http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2598286&postcount=29630
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 και εγώ καφέ που χτύπησα 38.5; γμτ @%#%^Υ@$# και στα @@ ο πυρετός, ο πονοκέφαλος που κολλάει;
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 παιδια εχει ενας φιλος ενα site που δεν θελει να φαίνεται στο google τι να κανει? αν ειναι πολυ δυσκολο, αν κανει το forum μονο members και οχι να το βλεπει ο οποιοσηποτε, μετα απο ποσο καιρο δεν θα φαινοντουσαν τα results στο google?
SpY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ας βάλει αρχικό pass στην σελίδα. Δλδ ακόμα και το Link να ξέρεις δεν βλέπεις τπτ, σου ζητάει να δώσεις password
doctorkostis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 και εγώ καφέ που χτύπησα 38.5; γμτ @%#%^Υ@$# και στα @@ ο πυρετός, ο πονοκέφαλος που κολλάει; Με 38,5 και χωρις πονοκεφαλο δυσκολο.Απο το 38 και πανω συνηθως αρχιζουν τα διαφορα που πανε μαζι με τον πυρετο(μαστουρα,πονοκεφαλος,ναυτια κλπ κλπ).Περαστικα και κουραγιο!
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 εμενα με ειχε πιασει τελευταια φορα που ειχα 39 περιπου μια ανακατοσουρα στο στομαχι και πολλα κλανιδια
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Με 38,5 και χωρις πονοκεφαλο δυσκολο.Απο το 38 και πανω συνηθως αρχιζουν τα διαφορα που πανε μαζι με τον πυρετο(μαστουρα,πονοκεφαλος,ναυτια κλπ κλπ).Περαστικα και κουραγιο! Thanx doc Έριξα ένα μπάνιο και είμαι κάπως καλύτερα. Πάντως ντεπον δεν παίρνω αν δεν φτάσω σε critical condition
merde Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 εμενα με ειχε πιασει τελευταια φορα που ειχα 39 περιπου μια ανακατοσουρα στο στομαχι και πολλα κλανιδια so much information... yummi!! πολύ αρρώσταινεται εδω μέσα, απο κάπου θα μπάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.