Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 simple, gets the job done. Βουρ ;p in other news, φοιτητής αποβλήθηκε από τη σχολή του όταν απείλησε καθηγητή ..
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 in other news, φοιτητής αποβλήθηκε από τη σχολή του όταν απείλησε καθηγητή .."...ελαφρυντικά γιατί χαμογελούσε τη στιγμή της στυγερής δολοφονίας..." Δηλώσεις δολοφόνου :
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κάνε και καμία δήλωση, όχι τίποτε άλλο...να το έχουν έτοιμο το άρθρο :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Οχι ρε δεν θα σκοτωσω κανεναν το πολυ πολυ να τον τραυματισω σοβαρα και να τον αφησω να πεθανει αργα και σαδιστικα. Θα ανεβασω και βιντεο
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Οχι ρε δεν θα σκοτωσω κανεναν το πολυ πολυ να τον τραυματισω σοβαρα και να τον αφησω να πεθανει αργα και σαδιστικα. Θα ανεβασω και βιντεο Μπορούμε να έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα του sniff film τουλάχιστον?!
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Όχι παιδί μου, και ταινιά να γίνει θα έχεις τα ποσοστά σου όπως και να έχει :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Α, δεν θελω να γινει ταινια... Το πολυ πολυ να γραψω ενα βιβλιο μεσα στη φυλακη
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Chrisxxx,αν πιεις μεγάλες ποσότητες καφέ και είσαι και θυμωμένος η επόμενη κατάστασή σου θα ναι αυτή: και όχι αυτή , ε? Χουχ.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν θυμωνω ποτε απλως αν πιω μεγαλες ποσοτητες καφε με πιανει νευρικο και κουναω τα ποδια συνεχεια.
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν θυμωνω ποτε απλως αν πιω μεγαλες ποσοτητες καφε με πιανει νευρικο και κουναω τα ποδια συνεχεια. για αυτό δεν φταίει η καφείνη τα πολλά "Ε" φταίνε :Ρ
evabb Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 παιδια αγορασα πατινια... αμα δεν με ξαναδειτε εδω μεσα ειτε θα εχω σκοτωθει ειτε θα με εχει σκοτωσει η μανα μου (ενοειται οτι δεν το ξερει ακομα για τα πατινια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.