papahlamidas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Αυτή η βδομάδα προβλέπεται πολύ βαρετή ... Ξέρετε κανένα καλό event για Αθήνα να σπάσουμε την ανία ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 έλα Αλέκο τρέχα! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304252
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 πέρασα το μάθημα για το οποίο δε διάβασα, δεν απάντησα στις μισές ερωτήσεις και έκανα σκιτσάκια στο περιθώριο του χαρτιού για να περάσει η ώρα ενώ τις άλλες μισές τις απάντησα μονολεκτικά με ναι η όχι (ανάπτυξης κάργα, όχι παίζουμε) ενώ κόπηκα στο άλλο που έλιωσα.. Αγαπώ τα ελληνικά τει, κάθε μέρα με βγάζουν από τη μιζέρια μου.
papahlamidas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μια χαρά σε βρίσκω... Τώρα ξέρεις για την επόμενη φορά
pillopoulos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ενώ χρησιμοποιώ το emule κάτι χρόνια και μέχρι πρόσφατα δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα πριν λίγες μέρες ξαφνικά με το που το ανοίγω κολλάει το πρόγραμμα. Κατέβασα και το μεταγενέστερη έκδοση του αλλά πάλι τα ίδια, δεν άλλαξε τίποτα. Έχει κανείς τη λύση;Εχω κανει τοπικ το θεμα εδω και πανω απο 1 μηνα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση...Τι αλλο να κανω?
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Nα δοκιμασεις κατι αλλο εκτος από το E-Mule. Freakster πιάνει αυτο με τα σχεδιακια; Να αρχισω και εγω 3-4 μαθηματα εμειναν.
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Αν έχεις ταλέντο δοκίμασε το, γιατί όχι. Αν δεν έχεις, ξέρω γω, μην πέσει αρνητική βαθμολογία
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δηλαδή τέτοιο σκιτσάκι και απο κάτω "Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις"
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Βασικα δεν ηθελα να βαλω χαμογελο αλλά επειδη το εκανα με το mouse του laptop ενω ημουν ξαπλωμενος δεν βγηκε καλα
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μετά από το "πιες καφέ", μπορείς να λανσάρεις σκέτο το : ":-)".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.