Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 καλά και εμένα η δουλειά ~20Km από το σπίτι μου απέχει αν έχεις του-του η πρι-πρι μικρό το κακό
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά μην τρωμε σε βενζινες οτι βγαζουμε απο τη δουλεια... Ασε που εκει που μενω μετα τις 8 το βραδυ το να βρεις να παρκαρεις απαιτει περιπου 30' ψαξιμο, οποτε η μετακινη με αμαξι ειναι λιγο πικρα..
Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ...αρκεί να μη σημαίνει ότι κάθε τρεις και λίγο θα σε στέλνουν στο διάολο... λολ,ολο το ποστ
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά μην τρωμε σε βενζινες οτι βγαζουμε απο τη δουλεια... Ασε που εκει που μενω μετα τις 8 το βραδυ το να βρεις να παρκαρεις απαιτει περιπου 30' ψαξιμο, οποτε η μετακινη με αμαξι ειναι λιγο πικρα.. you have a point i admit it γρικλις
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 χεχε, χαιρομαι που σας επεισα οτι δεν μου κανει η δουλεια Oπλαρχηγε Β' επειδη τώρα προσεξα τα μπλεδακια στο quote λες να καθιερώσω το πάρε ποδήλατο; πάρε ποδήλατο πιες καφε πάρε ποδήλατο πιες καφε πάρε ποδήλατο πιες καφε δύσκολη απόφαση... * Επισης οπλαρχηγε Β' εχω την αισθηση οτι μας φακελωνεις κάνω λαθος;;
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ...αρκεί να μη σημαίνει ότι κάθε τρεις και λίγο θα σε στέλνουν στο διάολο... e ne re si... Έτσι που εχουν γίνει τα πράγματα με τις δουλειές...μαύρη εργασία...μαύρα λεφτά...μαύρες ώρες...μαύρες συνθήκες... Άμα έχουν αρχίσει ν' αποκτούν και μαύρο χιούμορ, και το χώνουν και στις αγγελίες τους, μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Mαυρη μαυρίλα πλάκωσε εμας τους μαυρους κλεφτες (θα γινουμε)
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ...Μαύρη 'ν' η νύχτα στα βουνά, στου ThReSh θα πέφτει χιόνι... κτλ κτλ τεσπα δεν ξέρω τί προτιμάς για personal-meme,,, ,,,εγώ μια φορά νομίζω σου βρήκα εικόνα υπογραφής ...αίσθηση ; Α τί καλό παιδί είν' αυτό...Τί ανατροφή...Τί διακριτικά λόγια... ...λέω να του ανοίξω ένα φάκελο όλο δικό του...μακρυά από την πλέμπα...
darklordvader77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλημερα! (εε μη κοιμαστε) Ρητορικη ερωτηση: μετα απο 3 εντυπωσιακά παιχνιδια dota,3 μπωλ ποπ-κορν, κ 2 redbull ποιος παει στη δουλεια? κ μονο με 2 Fredo ξυπναω εκει.. δηλ. δεν το γλυτωνω το καρδιακο σημερα!! υγ ΚΑΙ Χωρις Ιντερνετ, μιας κ το ασυρματο της forthnet μονο ασυρματο δεν ειναι, μια πιανει, μια δε πιανει.. Διάολε, καταραμενοι! (που λεει κ ο Kabamaru) Ποσο να αντεξω ο ανθρωπος?? αν δεν ποσταρω το μεσημερι, μαλλον θα χω παει προς θυμαρακια μερια, μην ανησυχησετε..
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλημερα! (εε μη κοιμαστε) Ρητορικη ερωτηση: μετα απο 3 εντυπωσιακά παιχνιδια dota,3 μπωλ ποπ-κορν, κ 2 redbull ποιος παει στη δουλεια? κ μονο με 2 Fredo ξυπναω εκει.. δηλ. δεν το γλυτωνω το καρδιακο σημερα!! υγ ΚΑΙ Χωρις Ιντερνετ, μιας κ το ασυρματο της forthnet μονο ασυρματο δεν ειναι, μια πιανει, μια δε πιανει.. Διάολε, καταραμενοι! (που λεει κ ο Kabamaru) Ποσο να αντεξω ο ανθρωπος?? αν δεν ποσταρω το μεσημερι, μαλλον θα χω παει προς θυμαρακια μερια, μην ανησυχησετε.. μόλις σταμάτησα να με λυπάμαι... καλή δύναμη
SpY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλημέρα ! Άλλη μια μέρα δεν μπορούσαμε να έχουμε να κοιμηθούμε λιγο. Δεν μπορώ βαρέθηκα απο τώρα. Τι ώρα σχολάμε ?
papahlamidas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ωπ καλημέρα ... Τι έγινε status τελικά το insomnia επιτρέπεται στην νέα σου δουλειά ?
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ναι πάλι άργησαν να με αλλάξουν τι περίεργο.... τώρα τελείωσα και με το παπί και wash ακόμα έρχονται sms το καίρατό μου το τράγιο έχουμε κους κους το βράδυ lol καλή σας νύχτα κύριοι και κυρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.