Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλά μην τρωμε σε βενζινες οτι βγαζουμε απο τη δουλεια... Ασε που εκει που μενω μετα τις 8 το βραδυ το να βρεις να παρκαρεις απαιτει περιπου 30' ψαξιμο, οποτε η μετακινη με αμαξι ειναι λιγο πικρα..

Δημοσ.
Ναι αλλά μην τρωμε σε βενζινες οτι βγαζουμε απο τη δουλεια... Ασε που εκει που μενω μετα τις 8 το βραδυ το να βρεις να παρκαρεις απαιτει περιπου 30' ψαξιμο, οποτε η μετακινη με αμαξι ειναι λιγο πικρα..

you have a point i admit it

γρικλις

Δημοσ.

χεχε, χαιρομαι που σας επεισα οτι δεν μου κανει η δουλεια :-D

Oπλαρχηγε Β' επειδη τώρα προσεξα τα μπλεδακια στο quote λες να καθιερώσω το πάρε ποδήλατο; :-)

πάρε ποδήλατο :-)

πιες καφε :-)

δύσκολη απόφαση...

* Επισης οπλαρχηγε Β' εχω την αισθηση οτι μας φακελωνεις κάνω λαθος;; :P

Δημοσ.
...αρκεί να μη σημαίνει ότι κάθε τρεις και λίγο θα σε στέλνουν στο διάολο...

e ne re si...

Έτσι που εχουν γίνει τα πράγματα με τις δουλειές...μαύρη εργασία...μαύρα λεφτά...μαύρες ώρες...μαύρες συνθήκες... Άμα έχουν αρχίσει ν' αποκτούν και μαύρο χιούμορ, και το χώνουν και στις αγγελίες τους, μαύρο φίδι που μας έφαγε...

Δημοσ.

...Μαύρη 'ν' η νύχτα στα βουνά,

στου ThReSh θα πέφτει χιόνι...

κτλ κτλ

τεσπα δεν ξέρω τί προτιμάς για personal-meme,,,

,,,εγώ μια φορά νομίζω σου βρήκα εικόνα υπογραφής

sshot3.jpg

...αίσθηση ; Α τί καλό παιδί είν' αυτό...Τί ανατροφή...Τί διακριτικά λόγια...

...λέω να του ανοίξω ένα φάκελο όλο δικό του...μακρυά από την πλέμπα...

Δημοσ.

Καλημερα! (εε μη κοιμαστε)

Ρητορικη ερωτηση: μετα απο 3 εντυπωσιακά παιχνιδια dota,3 μπωλ ποπ-κορν, κ 2 redbull ποιος παει στη δουλεια? κ μονο με 2 Fredo ξυπναω εκει.. δηλ. δεν το γλυτωνω το καρδιακο σημερα!! :shock:

υγ ΚΑΙ Χωρις Ιντερνετ, μιας κ το ασυρματο της forthnet μονο ασυρματο δεν ειναι, μια πιανει, μια δε πιανει.. Διάολε, καταραμενοι! (που λεει κ ο Kabamaru) :devil:

Ποσο να αντεξω ο ανθρωπος?? αν δεν ποσταρω το μεσημερι, μαλλον θα χω παει προς θυμαρακια μερια, μην ανησυχησετε..:eek:

Δημοσ.
Καλημερα! (εε μη κοιμαστε)

Ρητορικη ερωτηση: μετα απο 3 εντυπωσιακά παιχνιδια dota,3 μπωλ ποπ-κορν, κ 2 redbull ποιος παει στη δουλεια? κ μονο με 2 Fredo ξυπναω εκει.. δηλ. δεν το γλυτωνω το καρδιακο σημερα!! :shock:

υγ ΚΑΙ Χωρις Ιντερνετ, μιας κ το ασυρματο της forthnet μονο ασυρματο δεν ειναι, μια πιανει, μια δε πιανει.. Διάολε, καταραμενοι! (που λεει κ ο Kabamaru) :devil:

Ποσο να αντεξω ο ανθρωπος?? αν δεν ποσταρω το μεσημερι, μαλλον θα χω παει προς θυμαρακια μερια, μην ανησυχησετε..:eek:

μόλις σταμάτησα να με λυπάμαι... καλή δύναμη

Δημοσ.

Καλημέρα ! Άλλη μια μέρα δεν μπορούσαμε να έχουμε να κοιμηθούμε λιγο. Δεν μπορώ βαρέθηκα απο τώρα. Τι ώρα σχολάμε ? :)

Δημοσ.

ναι πάλι άργησαν να με αλλάξουν τι περίεργο....

τώρα τελείωσα και με το παπί

και wash ακόμα έρχονται sms το καίρατό μου το τράγιο :P έχουμε κους κους το βράδυ lol

καλή σας νύχτα κύριοι και κυρίες :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...