Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου πηρε την ατακα :-D

Πιες καφε :-)

Περιεγραψε μας τα πληρη συμπτώματα του λαπτοπιου, να σου απαντησει ο Vatos και να συμφωνησω μαζι του :-D

* Παρολλα αυτα ρωτα τον Vatos. Ξερει!!! Ξερει!!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμμ,κολλαει αρκετα συχνα και ορισμενες φορες κανει αυτο που περιεγραψα,κλεινει αποτομα χωρις προφανη λογο..

Δημοσ.

λογικά από temps είναι βάλτου κανένα πρoγραμματάκι να διαβάζει temps ( everest, coretemp, realtemp, κλπ κλπ ) και πες μας που παίζει πριν τα "παίξει"

Δημοσ.

εμ βέβαια...δε μιλάει

ψάχνει πώς να τα μπαλώσει...

(ο xxxChris )

*ναι ρε λιλιθ, τί κακό είν' αυτό με τα αβαταρια ;

μέσα σε 5' σε πέτυχα ν' αλλάζεις τουλάχιστον 4 θαρρώ...

..και μετά φταίει το λαπτοπ που ανοιγοκλείνει κατά βούληση.....

Δημοσ.
εμ βέβαια...δε μιλάει

*ναι ρε λιλιθ, τί κακό είν' αυτό με τα αβαταρια ;

μέσα σε 5' σε πέτυχα ν' αλλάζεις τουλάχιστον 4 θαρρώ...

ρε συ lilith πόσα avantar αλλάζεις την ημέρα ? :P

για το ποστ του posτη του wash δεν μιλάω δεν με παίρνει

Ε,αφου μπορω..:-)

..και μετά φταίει το λαπτοπ που ανοιγοκλείνει κατά βούληση.....

Ναι,αυτο φταιει..:P

Δημοσ.

:mad: :mad: υπαρχει chrisxx και chrisxxxgirl μαλιστα :-( θαυμαστες μου θα 'ναι... :-)

Lilith το παλιο αβαταρ ηταν καλυτερο νομιζω...

Wash τι εψαχνες;;; Ρωτα απευθειας... :-)

Βρίσκετε και εσεις πολυ υποπτο το διαθεση για ταξιδια της συγκεκριμενης αγγελιας; http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?IPath=JRGCM&APath=2.21.0.0.0&job_did=J8E3K35XQ3MB0PRBRVS&cbRecursionCnt=2&cbsid=714d07a7accf4f7a9cd078080661e288-289344510-JQ-5

Δημοσ.
Βρίσκετε και εσεις πολυ υποπτο το διαθεση για ταξιδια της συγκεκριμενης αγγελιας; http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?IPath=JRGCM&APath=2.21.0.0.0&job_did=J8E3K35XQ3MB0PRBRVS&cbRecursionCnt=2&cbsid=714d07a7accf4f7a9cd078080661e288-289344510-JQ-5

Λιγο,ναι..Εμένα δν θα με χαλαγε παντως!

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι δεν εχουν απαιτησεις το κακο ειναι οτι απεχει τουλαχιστον 20-25 km από το σπίτι μου και οτι μαλλον θα γυριζω καθε μερα σε "δουλιτσες" εκτος πολης... Θα στειλω κανενα φιλο μαλλον :-D

* στα συν οτι ειναι πολυ κοντα στη Χαλκιδικη και απο Μαιο μετα τη δουλεια μπορω να πεταγομαι για μπανακι :-)

Δημοσ.
:mad: :mad: υπαρχει chrisxx και chrisxxxgirl μαλιστα :-( θαυμαστες μου θα 'ναι... :-)

...ελπίζω...Γιατί άντε...έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα...

καταλαβαίνετε πού το πάω...

Wash τι εψαχνες;;; Ρωτα απευθειας... :-)

ε ;

α ναι...

είπα για μια στιγμή να πω τίποτα ψαρώτικό, αλλά όκ... ΑΥΤΟ έψαχνα...

...σαν σχόλιο σ' αυτό

Δεν μου πηρε την ατακα

Πιες καφε:-)

...ότι δηλαδή τί στεναχωριέσαι....τώρα που έχεις και τη νέα ατάκα στο μανίκι...;)

...αρκεί να μη σημαίνει ότι κάθε τρεις και λίγο θα σε στέλνουν στο διάολο...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...