Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι ώρα για ορθωγραφίες τώρα... εγώ δεν βλαίπω μπροστά μου και μάντεψε που είμαι παλι.... ω ναι στην δουλειά και ω ναι με 3 άτομα....

υπόψη, κατέχω (και μπορώ να διαβιβάσω) ακριβείς συντεταγμένες του μαγαζιού

Κλαίγεσαι τώρα, σκέψου να είναι insomniacs οι τρεις και να σε δουλεύουν κάτω από τη μύτη σου :P

• Moderators
Δημοσ.

Χμμ οταν φαω φλασμπανγκ υποθετω οτι θα ειναι αργα για να γραψω εντυπωσεις μετα εδω ε? :P

Δημοσ.
υπόψη, κατέχω (και μπορώ να διαβιβάσω) ακριβείς συντεταγμένες του μαγαζιού

Κλαίγεσαι τώρα, σκέψου να είναι insomniacs οι τρεις και να σε δουλεύουν κάτω από τη μύτη σου :P

μπα τι σκατά cia είμαστε εδώ λες να μπαίνουν insomnia και να μην το ήξερα ? :devil:

Χμμ οταν φαω φλασμπανγκ υποθετω οτι θα ειναι αργα για να γραψω εντυπωσεις μετα εδω ε? :P

όχι ρε εγώ ακόμα ζω απλά εκείνη την ημέρα δεν άκουγα και δεν έβλεπα καλά τα etasis κάνουν καλές εκρήξεις

Δημοσ.

για βάλε κανένα χάρτη να δούμε :P

btw για να βάλεις ssd πρέπει να κάνεις και διδακτορικό στα windows και τα tweaks γαμώ το μπελά μου :S

ΥΓ η λέξη τεστ γιατί γίνετε link με τις λέξης του bug όταν την ποστάρεις ?

Δημοσ.

looool καλή φάση και μερικοί παραπονιούνται οτι το δικό μας είναι δύσκολο in fact και εγώ έχω χαθεί στις αλλαγές όταν έγινε το μετρό :P αν πάω Τόκιο τελείωσα εκεί θα περάσω τι ζωή μου να ψάχνω να πάω εκεί που θέλω :P

Δημοσ.
ΥΓ η λέξη τεστ γιατί γίνετε link με τις λέξης του bug όταν την ποστάρεις ?

Γιατί αυτές οι τρεις λεξούλες έγραψαν ιστορία! :lol:

Δημοσ.

ναι αλλά όταν πατάς πάνω του δεν πάει πουθενά :P ας πηγαίνει στο wiki με την ιστορία γραμμένη για να θυμόνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι :P

Δημοσ.

Χμμ,τις τελευταιες μερες για καποιον λογο που δν ξερω,ανοιγω το λαπτοπι και μετα απο μερικα λεπτα ξαφνικα κλεινει..Τι λενε οι ειδικοι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...