Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 λεπτομέρειες όταν φας flashbang από τροφοδωτικό θα καταλάβεις οτι οι πυκνωτές είναι μικρό κακό
soturin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 είναι ώρα για ορθωγραφίες τώρα... εγώ δεν βλαίπω μπροστά μου και μάντεψε που είμαι παλι.... ω ναι στην δουλειά και ω ναι με 3 άτομα.... υπόψη, κατέχω (και μπορώ να διαβιβάσω) ακριβείς συντεταγμένες του μαγαζιού Κλαίγεσαι τώρα, σκέψου να είναι insomniacs οι τρεις και να σε δουλεύουν κάτω από τη μύτη σου
jason_rethymno Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να και ένας χάρτης του μετρό του Μονάχου για να μη χάνεστε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Χμμ οταν φαω φλασμπανγκ υποθετω οτι θα ειναι αργα για να γραψω εντυπωσεις μετα εδω ε?
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 υπόψη, κατέχω (και μπορώ να διαβιβάσω) ακριβείς συντεταγμένες του μαγαζιού Κλαίγεσαι τώρα, σκέψου να είναι insomniacs οι τρεις και να σε δουλεύουν κάτω από τη μύτη σου μπα τι σκατά cia είμαστε εδώ λες να μπαίνουν insomnia και να μην το ήξερα ? Χμμ οταν φαω φλασμπανγκ υποθετω οτι θα ειναι αργα για να γραψω εντυπωσεις μετα εδω ε? όχι ρε εγώ ακόμα ζω απλά εκείνη την ημέρα δεν άκουγα και δεν έβλεπα καλά τα etasis κάνουν καλές εκρήξεις
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 jason που να δεις το μετρο στο τοκυο θα χασεις την μαγκια σου
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 για βάλε κανένα χάρτη να δούμε btw για να βάλεις ssd πρέπει να κάνεις και διδακτορικό στα windows και τα tweaks γαμώ το μπελά μου :S ΥΓ η λέξη τεστ γιατί γίνετε link με τις λέξης του bug όταν την ποστάρεις ?
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 looool καλή φάση και μερικοί παραπονιούνται οτι το δικό μας είναι δύσκολο in fact και εγώ έχω χαθεί στις αλλαγές όταν έγινε το μετρό αν πάω Τόκιο τελείωσα εκεί θα περάσω τι ζωή μου να ψάχνω να πάω εκεί που θέλω
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ΥΓ η λέξη τεστ γιατί γίνετε link με τις λέξης του bug όταν την ποστάρεις ? Γιατί αυτές οι τρεις λεξούλες έγραψαν ιστορία!
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ναι αλλά όταν πατάς πάνω του δεν πάει πουθενά ας πηγαίνει στο wiki με την ιστορία γραμμένη για να θυμόνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι
Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Χμμ,τις τελευταιες μερες για καποιον λογο που δν ξερω,ανοιγω το λαπτοπι και μετα απο μερικα λεπτα ξαφνικα κλεινει..Τι λενε οι ειδικοι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.