pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Κινητίριος δύναμη του Insomnia, το λίκνο της ανθρώπινης σοφίας.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 είναι ώρα για ορθωγραφίες τώρα... εγώ δεν βλαίπω μπροστά μου και μάντεψε που είμαι παλι.... ω ναι στην δουλειά και ω ναι με 3 άτομα....
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Πάλι καλά που είναι και τρεις να λες. Εγώ την κάνω για νάνι, ξεκινάμε νωρίς αύριο με μαθηματικά και πρέπει να'ναι φρέσκος ο εγκέφαλός μου, ώστε να αποροφήσω τη γνώση. (σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι..)
Lilith19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Τελευταία επεξεργασία από Vatos_locos; Σήμερα στις 22:25. Αιτιολογία: ορθογραφική διόρθωση μετά από παρέμβαση/παρατήρηση του pappous_soulis ειμαι λιγο κακια,ε?
evabb Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Τελευταία επεξεργασία από Vatos_locos; Σήμερα στις 22:25. Αιτιολογία: ορθογραφική διόρθωση μετά από παρέμβαση/παρατήρηση του pappous_soulis ειμαι λιγο κακια,ε? οσο παταει η γατα..... η υπερτροφικη:p:p:p:p
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 λίγο οκ το έφτιαξα τώρα αν έχει και άλλα μην με φάτε έχω και δυσλεξία και το λεξικό του ff κάνει νερά τώρα τελευταία...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Vatos πες το παραμυθακι ρε! 12 η ωρα δεν την παλευω, μπλα, μπλα, άδειο το μαγαζί, ο αλτερ μπλα, μπλα, ποιος κάθεται μεχρι τις 8 και ειμαι κομματια, μπλα, μπλα... ενα σκετο χαιρετίζω; τι πράγματα ειναι αυτα;
jason_rethymno Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Yeah! Νικησα στο Pro. 2-1 Με την Barcelona την Μπορντο
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 χάλασα ε ? βαριέμαι και να γράφω βασικά αν δεν κοιμηθώ κανένα 48ώρω τουλάχιστον να νιώσω πάλι δεν λέει
jason_rethymno Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Χα χα καλά 48ώρo κοιμασαι? Εγω το πιο πολυ που κοιμαμαι είναι 15 ώρες
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 έλα να κάνεις 2 βάρδιες μου σερί ( τα λεφτά δικά σου ) και εγώ κοιμάμαι άνετα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Σε λιγο θα εχω εκρηξη! Ενας πυκνωτης απο το τροφοδοτικο ολως εξαφνως εγινε το πιο θορυβωδες part του υπολογιστη εδω και λιγη ωρα... Τον ακουω... κςςς χςςς... τωρα σε λιγο θα σκασει που θα παει? Καημενο HEC Δεν Ωρα για καινουριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.