Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

παιδια ψαχνω video αφιερωματα η και αποσπασματα απο παιχνιδια του Νικου Γκαλη. αν μπορει καποιος να με βοηθησει ενα πμ θα ηταν οτι πρεπει γιατι εδω γινεται ενας ψιλοπανικος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μοντέλο λέγεται. Οπότε μπορείς να τη φωνάζεις ΚΡΑΦΤ από το Kraftwerk.

Δυνατό καλαμπουράκι.

Καλύτερα Κέτσαπ. Της πάει καλύτερα.

Ρε οι άλλοι μοντζ είναι μοβόροι, πήγα να βγω να πάρω μπύρες και ήταν από κάτω με πυρσούς και δικράνια κ φωνάζανε.

-Τι είναι παιδιά, τους κάνω, ψηθήκατε για πάρτυ έκπληξη;

-Κατέβα κάτω, κατέβα κάτω, φωνάζανε.

-Παραλία κι έτσι το ψήνετε, γι' αυτό και οι πυρσοί και οι απόχες.

-Δικράνια είναι ηλίθιε.

-Ωπα ρε παιδιά, λέω 'γω, τι τα θέλουμε τα δικράνια στην παραλία;

Μετά αρχίσανε να λένε για τη μανούλα μου, ειδικά ο παρεδώσε που στις γκόμενες έχει ένα γούστο άστα να πάνε.

Εγώ να προσπαθώ να βγάλω άκρη, ο Χαλ παραπέρα σημείωνε πόντους και έχωνε εγκάθετους στη μάζα να ρωτάνε αν θέλουν να εγγραφούν σε αντίπαλο γνωστό τεχνολογικό φόρουμ, ο Ευσέβιους με έβριζε στην καθαρεύουσα και ο μπαντίτο έκανε θυσίες τις γάτες μου στους Ιμόρταλ, ο δη έτζ είχε προλάβει κ είχε βάψει το μισό σπίτι και τη γιαγιά πράσινη, μέχρι που κατάλαβα τι παίζει και βροντοφώναξα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ ΘΡΕΝΤ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΦΟΡΑ". Ευτυχώς γτ ο άποικος μόλις πρόλαβε να μη τραβήξει τη σκανδάλη ενός καλάζνικοφ που του 'χε χαρίσει ένας Σέρβος αυτονομιστής το 1989.

Οπότε αρχηγέ, τσαπολογιές μου, αλλά άμα είναι να μου κάνουνε οι μπρούταλοι κανίβαλοι τη σούφρα να, όχι, θα τα σβήνω!

παιδια ψαχνω video αφιερωματα η και αποσπασματα απο παιχνιδια του Νικου Γκαλη. αν μπορει καποιος να με βοηθησει ενα πμ θα ηταν οτι πρεπει γιατι εδω γινεται ενας ψιλοπανικος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...