merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 αν είναι να κολαστώ, αν είναι να κολαστώ, αν είναι να κολαστώ θέλω μόνο μαζί σου κάτι τέτοια τραγουδάω όταν βλέπω Π....άστες
status Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 αν είναι να κολαστώ, αν είναι να κολαστώ, αν είναι να κολαστώ θέλω μόνο μαζί σου Σαρακοστή, δεν κάνει..:Ρ
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 οχι ειναι εναντια του νομου Ποιού νόμου; του νόμου της βαρύτητας ή του νόμου 105; αχ ωραία μαλακιζόμαστε εδώ μέσα ε;
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 http://armorgames.com/play/2407/karoshi-suicide-salarymanΤα σπάει το παιχνιδάκι.Τέρμα κατεστραμμένο.
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τα σπάει το παιχνιδάκι.Τέρμα κατεστραμμένο. Τα νεύρα μου έχουν παίξει με μία πίστα. Νιώθω absolute ηλίθιος.
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ρε τώρα που το θυμήθηκα!! θέλω να παίξω τάβλι πριν πολλά πολλά χρόνια έπαιζα τάβλι στο νετ.. μπορείτε να μου θυμισετε που το έβρισκα;
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τα νεύρα μου έχουν παίξει με μία πίστα.Νιώθω absolute ηλίθιος. Είμαι στην 36.Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Είμαι στην 36.Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ. Δεν θα τελειώσει ποτέ. Κι εγώ στην 36 είμαι εδώ και κάνα δεκάλεπτο.
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ρε τώρα που το θυμήθηκα!! θέλω να παίξω τάβλι πριν πολλά πολλά χρόνια έπαιζα τάβλι στο νετ.. μπορείτε να μου θυμισετε που το έβρισκα; αφήστε το βρηκά, είναι ακόμα στην εκκίνηση αφού ειχα διαβάσει όμως ότι πλεον μπορεις και να συνομιλάς μαζί του κανονικα και όχι να λές μονο τα στάνταρ ΑΧ ΟΠΑ ΟΠΑ ΣΙΝΑΝΙΝΑΝΑΕΙ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εγω στη 34...απο τη προηγουμενη φορα που ποσταριστηκε αυτο το λινκ. Εχω κολλησει
soturin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εγώ το ξεκίνησα όταν το πόσταρα και το τερμάτισα, δεν πάει όλο και πιο δύσκολο, εκτός από μια δυο σπαστικές που θέλουν συγχρονισμό
jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 boring. Απελπιστική η κατάσταση. Έτσι μου 'ρχεται να κάτσω να απαντήσω στον omni.. Ποιος είναι ο omni?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.