andreapaog328 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ερώτηση...(είδα το θέμα με τα διαφημηστικά φυλλάδια)...αν πχ πάρω φυλλάδια και αντι να τα μοιράζω στους δρόμους, τα πετάξω σε έναν κάδο, τα κάψω κλπ...θα με καταλάβει αυτό που μου τα έδωσε? όχι ότι πρόκειται να πιάσω την δουλειά αλλά το είχα πάντα απορία...
Freakster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Έχω διαβάσει ότι κάποιοι ακολουθούν.. Και βλέπουν.. Άλλοι μπορεί να τσεκάρουν σε κανα δυο τυχαίες πόρτες αν υπάρχουν φυλλάδια. Γυαλιά με άσπρο σκελετό in or out? Έχω βρει κάτι ωραία αλλά έχω τις αμφιβολίες μου :S
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γυαλιά με άσπρο σκελετό in or out? Έχω βρει κάτι ωραία αλλά έχω τις αμφιβολίες μου :SΘεωρώ το άσπρο πολύ ιδιαίτερο.Κάνει μπαμ στο γυαλί και άρα είναι πιο εύκολο να το βαρεθείς.Out από μένα.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Θεωρώ το άσπρο πολύ ιδιαίτερο.Κάνει μπαμ στο γυαλί και άρα είναι πιο εύκολο να το βαρεθείς.Out από μένα. out +1 κόκκινα είναι ωραία...σε γυναίκα βέβαια
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Eξαρτάται για τι σκελετο μιλαμε παντα... ΝΑ ειναι μικρός κ λεπτός ειναι οκ νομιζω αν ειναι μεγάλος out.
Freakster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Eξαρτάται για τι σκελετο μιλαμε παντα... ΝΑ ειναι μικρός κ λεπτός ειναι οκ νομιζω αν ειναι μεγάλος out. Χάριν παραδείγματος
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Nαι τα συγκεκριμενα ειναι πολυ ωραια.. Αρκει να σου ταιριαζουν στο προσωπο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Χάριν παραδείγματος Διακριτικός σκελετός.Όμορφα είναι.Βέβαια, ποτέ δεν κατάλαβα σε τι εξυπηρετούν οι σχεδόν διαφανείς φακοί σε γυαλιά ηλίου. In, εφόσον έχεις και ένα δεύτερο πιο αντηλιακό γυαλί =ρ
Freakster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 thanx παιδιά. θα πάω να τα ψάξω στα καταστήματα μπας και. φθηνά είναι, μια χαρά
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Bασικα και εγω ψάχνω παρόμοια αλλά με καφε φακό και μάλλον χρυσαφι; σκελετο... Θέλω καφε φακο ομως happy glasses!
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ερώτηση...(είδα το θέμα με τα διαφημηστικά φυλλάδια)...αν πχ πάρω φυλλάδια και αντι να τα μοιράζω στους δρόμους, τα πετάξω σε έναν κάδο, τα κάψω κλπ...θα με καταλάβει αυτό που μου τα έδωσε?όχι ότι πρόκειται να πιάσω την δουλειά αλλά το είχα πάντα απορία... ..πλέον τα διαφημιστικά ανατίθενται (συνήθως) σε "εξειδικευμένα" γραφεία. Τα οποία (επίσης συνήθως) έχουν οργανωμένη την διανομή ως εξής : Πληρώνουν 3-5 "μοιραστές", και έναν επόπτη. Ενδέχεται δε να τυγχάνει εποπτείας ΚΑΙ ο επόπτης, από τον υπέυθυνο του γραφείου. Με λίγα λόγια, σε γενικές γραμμές, δεν την παλεύεις να κάνεις μπαταξιά - θα τσιμπηθείς.
papahlamidas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Bollywood FTW.... Μην το βλέπεται έτσι το άλογο είχε ροδάκια στα πλάγια ... είδατε τι ωραία τσουλάει από κάτω .... Επίσης αν δείτε τα πόδια του αλόγου είναι δεμένα όταν περνάει από κάτω για να το κάνει να φαίνεται πιο δύσκολο. Μα τι είχε πάρει αυτός που το σκέφτηκε?
soturin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2596566#post2596566 so much win... τριπλό quote-combo πρώτη φορά μου έκατσε α ρε harumi
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 σαν γεφυρα ειναι οπως σχολιασε ενας φιλος μου που ειναι στην "ΓΙΑΠΩΝΙΑ" τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.