Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερώτηση...(είδα το θέμα με τα διαφημηστικά φυλλάδια)...αν πχ πάρω φυλλάδια και αντι να τα μοιράζω στους δρόμους, τα πετάξω σε έναν κάδο, τα κάψω κλπ...θα με καταλάβει αυτό που μου τα έδωσε?

όχι ότι πρόκειται να πιάσω την δουλειά αλλά το είχα πάντα απορία...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω διαβάσει ότι κάποιοι ακολουθούν.. Και βλέπουν.. Άλλοι μπορεί να τσεκάρουν σε κανα δυο τυχαίες πόρτες αν υπάρχουν φυλλάδια.

Γυαλιά με άσπρο σκελετό in or out? Έχω βρει κάτι ωραία αλλά έχω τις αμφιβολίες μου :S

Δημοσ.
Γυαλιά με άσπρο σκελετό in or out? Έχω βρει κάτι ωραία αλλά έχω τις αμφιβολίες μου :S
Θεωρώ το άσπρο πολύ ιδιαίτερο.Κάνει μπαμ στο γυαλί και άρα είναι πιο εύκολο να το βαρεθείς.

Out από μένα.

Δημοσ.
Θεωρώ το άσπρο πολύ ιδιαίτερο.Κάνει μπαμ στο γυαλί και άρα είναι πιο εύκολο να το βαρεθείς.

Out από μένα.

out +1

κόκκινα είναι ωραία...σε γυναίκα βέβαια :-(

Δημοσ.

Eξαρτάται για τι σκελετο μιλαμε παντα... ΝΑ ειναι μικρός κ λεπτός ειναι οκ νομιζω αν ειναι μεγάλος out.

Δημοσ.
Eξαρτάται για τι σκελετο μιλαμε παντα... ΝΑ ειναι μικρός κ λεπτός ειναι οκ νομιζω αν ειναι μεγάλος out.

Χάριν παραδείγματος :P

post-36453-129062988596_thumb.jpg

Δημοσ.
Χάριν παραδείγματος :P
Διακριτικός σκελετός.Όμορφα είναι.

Βέβαια, ποτέ δεν κατάλαβα σε τι εξυπηρετούν οι σχεδόν διαφανείς φακοί σε γυαλιά ηλίου.

In, εφόσον έχεις και ένα δεύτερο πιο αντηλιακό γυαλί =ρ

Δημοσ.

Bασικα και εγω ψάχνω παρόμοια αλλά με καφε φακό και μάλλον χρυσαφι; σκελετο... Θέλω καφε φακο ομως happy glasses! :-D

Δημοσ.
ερώτηση...(είδα το θέμα με τα διαφημηστικά φυλλάδια)...αν πχ πάρω φυλλάδια και αντι να τα μοιράζω στους δρόμους, τα πετάξω σε έναν κάδο, τα κάψω κλπ...θα με καταλάβει αυτό που μου τα έδωσε?

όχι ότι πρόκειται να πιάσω την δουλειά αλλά το είχα πάντα απορία...

..πλέον τα διαφημιστικά ανατίθενται (συνήθως) σε "εξειδικευμένα" γραφεία.

Τα οποία (επίσης συνήθως) έχουν οργανωμένη την διανομή ως εξής :

Πληρώνουν 3-5 "μοιραστές", και έναν επόπτη. Ενδέχεται δε να τυγχάνει εποπτείας ΚΑΙ ο επόπτης, από τον υπέυθυνο του γραφείου. Με λίγα λόγια, σε γενικές γραμμές, δεν την παλεύεις να κάνεις μπαταξιά - θα τσιμπηθείς.

Δημοσ.

Bollywood FTW....

Μην το βλέπεται έτσι το άλογο είχε ροδάκια στα πλάγια ... είδατε τι ωραία τσουλάει από κάτω .... :lol:

Επίσης αν δείτε τα πόδια του αλόγου είναι δεμένα όταν περνάει από κάτω για να το κάνει να φαίνεται πιο δύσκολο. :lol:

Μα τι είχε πάρει αυτός που το σκέφτηκε?

Δημοσ.

σαν γεφυρα ειναι οπως σχολιασε ενας φιλος μου που ειναι στην "ΓΙΑΠΩΝΙΑ" τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...