Freakster Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 god<chuck norris<technoviking<segata sanshiro δεν.. δεν είχα ιδέα..
frenzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ε ΜΑ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΝΤΗ ΜΟΥ αναβάθμισα το htpc (motherboard, ram,cpu) και ξαναέβαλα την 4670 επάνω αφού έβαλα visτα κλπ. Μόλις έβαζα τους οδηγούς της με γαμούσε στα bsod με το atikmdag. Δεν τρέχει τίποτα λέω τα έχουμε ξαναπεράσει. 8.11 εως 9.2 catalyst και διαφορετικά bsod.Έβαλα μια nvidia 8400gs όλα καλά. Ξαναβάζω τη 4670 τίποτα.Βάζω μια 9600GT και λέω να πάει να γα με την ATI θα γίνω κι εγώ γραφικός. Βλέπω με την mrs το yes man (μια χαρά ταινία btw) και αφού τελειώνει κάνω ένα restart να δω τι παίζει και κολλάει πριν το welcome screen! Κατεβάζω καντήλια και σκέφτομαι τροφοδοτικό. Αλλάζω τροφοδοτικό, 2-3 restart και πάλι τα ίδια. Ξαναβάζω το τροφοδοτικό, και τσεκάρω το δίσκο. Το πρόβλημα ποιό ήταν: Λάθος timings στις μνήμες μετά την εγκατάσταση δημιούργησαν corruption σε κάποια αρχεία τα οποία κάποιες φορές τα διάβαζε κάποιες όχι προφανώς κατά το boot και έβγαζε στρουμφ οθόνη. Αλλά το γαμ^%$νο με την 8400 δεν το έκανε καθόλου οπότε δεν πήγε ο νους μου Συμπέρασμα: Κανένα. Άμα θέλει να σε γαμ΄%$#σει θα σε γα*&*σει.
liopyr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 frenzy σε νιωθω ρε μαν. Πριν απο λιγο καιρο ειχα αποφασισει να καθαρισω το χαος και τα καλωδια πισω απο το κουτι. Τα κανω λαμπικο, εργο τεχνης, σαν τα μαλλια της Μονικα Μπελουτσι ενα πραμα. Παταω να αναψει το PC. ΔΕΝ. no post. Ε, λεω, κλασσικα, καμμια φορα οταν χανει το ρευμα για καποιο λογο θελει bios reset για να παιξει. Ακολουθουν ~30 bios reset. ΔΕΝ. no post/ Αφηνω τις χαρακτηριστικες χριστοπαναγιες, και κοιταω τα boot error της μητρικης. error23 εδειχνε. Τηλεφωνο στον Πανο, "google evga error 23 μπλα-μπλα". "Video bios error" μου λεει. Ακολουθουν εκ νεου χαρακτηριστικες χριστοπαναγιες, και αρχιζω. Ξυλωνω δευτερη καρτα ΔΕΝ Βαζω την δευτερη στην θεση της πρωτης. ΔΕΝ. Κανω τραμπες ram.Δοκιμαζω μια ram. ΔΕΝ. Ξυλωνω οτι συσκευες υπαρχουν και δεν υπαρχουν, απο καρτα δικτυου μεχρι και εξωτερικους σκληρους. Παταω. Μπουταρει. Well done. Quiz: Τι εφταιγε? (οι δυο που γνωριζουν να μην απαντησουν) Ahh. +
teo64x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Καλό μήνα. Έληξε με επιτυχία η επανάσταση χθες. Μπράβο σε όλους τους συντρόφους που ήταν εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 για το παρτ έι τα γιατρά του φόρουμγια το μπι, contagious bacterial infection (contagion η "μετάδοση") Thanx man! Να 'σαι καλά! Υπότιτλοι (α λα Τατιάνα ) : 'Στω ρε! May the force be with you.
ferongr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΤΟ Wi-Fi του γειτονα ακομα ξεκλειδωτο ειναι και μπαινω χωρις συνδεση! Θα εχω και internet στην αδεια.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Καλημερα guys μόλις εφτασα σπιτι μετα απο ένα κουραστικό ταξιδι απο το Μοναχο .Πρώτα με αεροπλάνο ως την Αθήνα και μετά με καράβι ως τα Χανιά.Και τέλος με λεωφορείο ως το Ρέθυμνο.
ferongr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Κατσε βρε, πιο πολυ δεν βολευει το Ηρακλειο απο Ρεθυμνο? Μαλακια εκανα δηλαδη που εφυγα απο το στρατοπεδο για Αθηνα μεσω Ηρακλειου?
frenzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Quiz: Τι εφταιγε? Στατιστικά κάποιο περιφερειακό ή θύρα είχε το πρόβλημα. Τι ήταν τελικά ?
soturin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 jason καλως ήρθες Κατσε βρε, πιο πολυ δεν βολευει το Ηρακλειο απο Ρεθυμνο? Μαλακια εκανα δηλαδη που εφυγα απο το στρατοπεδο για Αθηνα μεσω Ηρακλειου? Απλά και μόνο έχοντας κάνει λεωφορείο το ηράκλειο-χανια-ηράκλειο, έχω την εντύπωση πώς είναι πιο κοντά τα χανιά στο ρέθυμνο. Βέβαια πιο αναξιόπιστη πηγή από μένα στο συγκεκριμένο... οπότε ανέμενε κρητικό Τεο, επειδή ήμουν σε διπλωματική αποστολή, γίνεται ένα recap της επανάστασης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.