Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ήταν το σκεπτικό ρε wash. Να χτυπήσει και ο βάτος αναρρωτική μπας και το κλείσει το καφέ ο μπος. Τι στο διάλο, τριήμερο είναι....

Κατάλαβες κ. wash, ή να κάνω και κακά; :P

Άλλοι έχουν την ποστιά στο αίμα τους. :X

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε εγώ τί είπα ότι είπες ρα ; (Αχιλλέα-σαν)

(το "τους άλλους να δουλεύουν", εννοείται ότι πάει ΜΟΝΟ στον αφεντικό...αφού ΜΟΝΟ αυτός είναι "διαθέσιμος"...)

Να τους την παίξει λες...κι εγώ είπα δεν πάει έτσι. Κατ' αρχάς έτσι καίει και τον liopyr - αλλά και τους άλλους (λες και δεν ξέρεις πώς φέρονται τ' αφεντικά μετά : "για καθίστε τώρα να σας πηδήξω ΟΛΟΥΣ..." ).

Άσε που είναι κάρφωμα τελείως να πει ότι και καλά δεν είναι καλά κι αυτός.

Άσε που ο αφεντικός χέστηκε αν ΟΛΟΙ όντως δεν είναι καλά.

Κι όσο για το "να το κλέισει"...ΠΑΛΙ θα πω "λες και δεν τους ξέρεις". Άμα είναι να το κλείσει, το αποφασίζει ο ίδιος, κι όχι λόγω των συνθηκών (εδώ το κρατάει τόσο καιρό ανοιχτό μεταμεσονύχτια με λειτουργικά έξοδα < εσόδων...Τί ψάχνεις. Έτσι θέλει να το λειτουργεί...αράουντ δε κλοκ...)

...Με καταλαβές εσύ απο-μπαναρισμένε σύντροφε τώρα ; :)

* ..εσύ Πανούλη κοίτα να είσαι "οκ" (όπως όταν δούλευες με πυρετόνια) κι άσε τί κάνουν οι άλλοι... Επί του παρόντος τον τρως και δε θ' ακούσεις ούτε "μπράβο" (εννοείται) , κυρίως απ' τ' αφεντικό - αλλά ΕΤΣΙ και μια μέρα "πληρώνονται" αυτά, αλλά ΚΑΙ καλό θα σου κάνει εσένα μακροπρόθεσμα... Θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι, το κλείνεις και το ξανανοίγεις από την άλλη, ή στριμώχνεις το χαρτί στο πλάι και τραβάς την καρτέλα όπως-όπως;

Δημοσ.

Ποτε στη ζωη μου δεν εχω καταφερει να ανοιξω κουτι φαρμακων από τη πλευρα που δεν είναι οι οδηγιες...

Δημοσ.
Κανένα κολαρακι χτυπάνε στα κρητικα καρναβαλια;
Εξαρτάται από το πόσο bubblίζουν.Ουήνκ.
Μάλλον αυτοκτονησε δεν θα μάθουμε ποτε... :cry:
Όχι.Ζω.Ζω για ν'ακούσω άρμιν κάπου στις ολλανδίες μια μέρα =ρ
Δημοσ.

Γιατί έχει καταφέρει κανείς να ξαναδιπλώσει σωστά το χαρτί με τις οδηγίες αφού το διαβάσει, και να το ξαναβάλει μέσα;

Δημοσ.
Γιατί έχει καταφέρει κανείς να ξαναδιπλώσει σωστά το χαρτί με τις οδηγίες αφού το διαβάσει, και να το ξαναβάλει μέσα;

γιατί διαβάζεις τις οδηγίες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...