poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να κάνουμε πραξικόπημα... θα φωναζα το κλασσικο:"Θανατος στον Luci" αλλα ειναι immortal,οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να φωνάξουμε καναν παπά τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 δε μασαει απο τετοια ο γερο-διαολας... (παλι τα πινει ο κρασοπατερας,θα εμφανιστει αργοτερα που θα κοιμαμαι και θα ονειρευομαι λογικες πυλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ερωτησης ξερει κανεις κανα μπανικο σιτε με προγραμματα για κινητα(sony ericsson βασικα)?? απο απλα λειτουργικα μεχρι να ανοιγω την τβ με το κιν..λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.getjar.com/software/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας! Ήμουν σε ένα λάηβ, συγγνώμη που άργησα! Φίλος19 έχεις δίκιο. Κλειδώνω θρεντζ που δεν παραβαίνουν κανόνες. Για πες ποιο σε χάλασε απ' αυτά να το συζητήσουμε ρε παιδί, όλοι μια παρέα είμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 OMG they spiked hell with mdma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έβλεπες και εσύ την Τάνια λαηβ, θα μαλάκωνε κ σενα η καρδιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε, ειναι παγιδα, μη πεις τπτ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Περίεργη ιστορία Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μια ιστορία, που δε θυμάμαι αν την διάβασα, αν την είδα σε ταινία ή αν την άκουσα σε τραγούδι. Θυμάται κανείς ιστορία όπου άντρας ερωτεύεται γυναίκα (κλασικά) και στο τέλος αυτή είναι όνειρο - δεν υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Βέβαια, είναι κλασσικό έρμπαν λέτζεντ. Και συνήθης φοβία ερωτευμένων. Και ποίημα του Σκαρίμπα. Τ' ήταν; πνεύμα; Μην φτιαγμένη ήταν, ωϊμένα, υποπτεύομαι – καί τρέμω νοερά μου – απ' το ίδιο υλικό πούναι φχιαγμένα τα όνειρά μου; . . . φρηξτερ, θα σε φτιάξω εσένα. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό μου θύμισε το γεράκι της μάλτας κι οτι πρέπει να το ξαναδώ γιατί δε το θυμάμαι.. και επίσης ότι δεν αναβίωσε το τοπικ με τις μπυρες να μάθουμε κανά μέρος καλό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον θα δω το γεράκι της Μάλτας άμεσα. Ελπίζω μόνο να μην ήταν μεγάλο το σπόιλερ , αλλά και να ήταν, τά 'θελα και τά 'παθα. Για να είμαι ειλικρινής, ψάχνω "παρατσούκλι" για την κοπελιά μου και όλο γύρω από αυτό γυρίζει το μυαλό μου, οπότε έψαχνα να βρω αν υπάρχει καμιά κλασική ιστορία ή ποίημα ή οτιδήποτε τέτοιο, από το οποίο να μπορώ να δανειστώ το όνομα της πρωταγωνίστριας. Better yet, αν υπάρχει μύθος, παραμύθι, θεά κάποιας θρησκείας (βρήκα ήδη την Maya των Βουδδιστών) ή κάτι τέτοιο. Ωραίο το ποίημα του Σκαρίμπα, αλλά δεν έχει όνομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 μανουελ φυσικά και δε θα πρόδιδα κάτι απ την ταινία..:| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο το ποίημα του Σκαρίμπα, αλλά δεν έχει όνομα Το μοντέλο λέγεται. Οπότε μπορείς να τη φωνάζεις ΚΡΑΦΤ από το Kraftwerk. Δυνατό καλαμπουράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.