Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mετά το again και το lights από Archive,ποιος άλλος είναι τρελός τους κομμάταρος?

To "finding it so hard" μου αρεσει παρα πολυ και ειναι σε τετοια φαση.

Στο "you all look the same to me" ειναι.

:-)

Δημοσ.
Δώστε μου γνώμες(όποιος έχει ακούσει δλδ).

Mετά το again και το lights από Archive,ποιος άλλος είναι τρελός τους κομμάταρος?

μην το πάρεις προσωπικά :P

Δημοσ.

παιδες, πριν λιγο γυρισα απο ενα μαγαζι που χε βραζιλιανικο συγκροτημα κ φυσικα βραζιλιανες χορευτριες!! :mrgreen::mrgreen: (καλα ντε, θα ανεβασω φωτο αυριο,μετα τη δουλεια :-()

Προς το παρον ομως, θα σας αφησω (τους 181 online χρηστες αυτη τη στιγμη) γιατι ξυπναω σε 3 ωρες, με ενα ερωτημα-απορια:

Γιατι μερικες βραζιλιανες ειναι μαυρη μαυριλα πλακωσε, απανω στα βουνα, κ μερικες αλλες κατασπρες κ ξανθουλες?? οεο?? :P

Δημοσ.

χεχ βρήκε Βραζιλιάνα, και την κοίταζε στα δόντια...

Βασικά, ειδικά η Βραζιλία (αλλά και η Αργεντινή), είναι ένα πάλαι-ποτέ χωνευτήρι φυλών. Όπως και οι Εστάδος Γιουνίντος στα...βορειότερα.

Πολλοί ευρωπαίοι, κυρίως Ιταλοί (λατίνοι γενικώς), μετανάστευσαν από τις πατρίδες τους στα μακρυνά 'κεινα μέρη (και Γάλλοι, αλλά αυτοί περισσότερο Αρτζεντίνα) ανα τους αιώνας, και μετέφεραν το ασπρουλιάρικο γονίδιο και το ανακατέψαν με το μαυριδερότερο Πορτογαλέζικο, Ισπανικό και ντόπιο...

Είναι σχεδόν σα να ρωτάς "γιατί οι Αμερικάνες δεν είναι κοκκινόπετσες" ; :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
..αμ το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχει...

366450-facepalm.jpeg

είμαι συγκινημένος, το δικό μου facepalm :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...