liopyr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Mετά το again και το lights από Archive,ποιος άλλος είναι τρελός τους κομμάταρος? To "finding it so hard" μου αρεσει παρα πολυ και ειναι σε τετοια φαση. Στο "you all look the same to me" ειναι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 To "finding it so hard" μου αρεσει παρα πολυ και ειναι σε τετοια φαση.Στο "you all look the same to me" ειναι. Oh,ψυχεδελικό αρκετά.Nice one.
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σαν να μου φαίνεται ότι έχει μούτρα ο Thresh ..αμ το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχει...
soturin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δώστε μου γνώμες(όποιος έχει ακούσει δλδ).Mετά το again και το lights από Archive,ποιος άλλος είναι τρελός τους κομμάταρος? μην το πάρεις προσωπικά
pappous_soulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σαν τις εικόνες που δείνουν οι ψυχολόγοι στους ασθενείς ρωτόντας τους τι βλέπουν? Εγώ πάντως δε θα πω τι βλέπω.
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ...αν νομίζεις ότι είσαι ο μόνος ασθενής που το παίζει δύσκολος...
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ειναι επειδη του αρεσει ο φλωρος ο spawn και οχι καποιος cool σαν τον deadpool
darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 παιδες, πριν λιγο γυρισα απο ενα μαγαζι που χε βραζιλιανικο συγκροτημα κ φυσικα βραζιλιανες χορευτριες!! :mrgreen: (καλα ντε, θα ανεβασω φωτο αυριο,μετα τη δουλεια ) Προς το παρον ομως, θα σας αφησω (τους 181 online χρηστες αυτη τη στιγμη) γιατι ξυπναω σε 3 ωρες, με ενα ερωτημα-απορια: Γιατι μερικες βραζιλιανες ειναι μαυρη μαυριλα πλακωσε, απανω στα βουνα, κ μερικες αλλες κατασπρες κ ξανθουλες?? οεο??
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 χεχ βρήκε Βραζιλιάνα, και την κοίταζε στα δόντια... Βασικά, ειδικά η Βραζιλία (αλλά και η Αργεντινή), είναι ένα πάλαι-ποτέ χωνευτήρι φυλών. Όπως και οι Εστάδος Γιουνίντος στα...βορειότερα. Πολλοί ευρωπαίοι, κυρίως Ιταλοί (λατίνοι γενικώς), μετανάστευσαν από τις πατρίδες τους στα μακρυνά 'κεινα μέρη (και Γάλλοι, αλλά αυτοί περισσότερο Αρτζεντίνα) ανα τους αιώνας, και μετέφεραν το ασπρουλιάρικο γονίδιο και το ανακατέψαν με το μαυριδερότερο Πορτογαλέζικο, Ισπανικό και ντόπιο... Είναι σχεδόν σα να ρωτάς "γιατί οι Αμερικάνες δεν είναι κοκκινόπετσες" ;
Vatos_locos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 μην δείτε το the happening μούφα δείτε το jackass 2.5 καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ..αμ το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχει... είμαι συγκινημένος, το δικό μου facepalm
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δώστε μου γνώμες(όποιος έχει ακούσει δλδ). Mετά το again και το lights από Archive,ποιος άλλος είναι τρελός τους κομμάταρος? Get Out από το Noise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.