washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις ανάψεις τσιγάρο θα έρθει.Δεν το λέω εγώ. Ο Μέρφυ. Γιατί ; Λεωφορείο είναι ;
liopyr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί ;Λεωφορείο είναι ; To ίδιο είναι ρε... Τυπικέ.
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ε όχι και το ίδιο...όχι και το ίδιο... (ακολουθεί σπαστ ΕΕΕ τυπική ανάλυση) : Όταν έρχεται το λεωφορείο, πετάς το τσιγάρο θες δε θες. Όταν έρχεται ο/η έτσι, του/της λες άμα λάχει : "...ΤΩΡΑ που ήρθες, θα κάτσεις να κάνω το τσιγάρο και φεύγουμε ΜΕΤΑ". ...για δοκίμασε να το πεις ΑΥΤΟ σε οδηγό λεωφορείου...
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ε όχι και το ίδιο...όχι και το ίδιο... (ακολουθεί σπαστ ΕΕΕ τυπική ανάλυση) : Όταν έρχεται το λεωφορείο, πετάς το τσιγάρο θες δε θες. Όταν έρχεται ο/η έτσι, του/της λες άμα λάχει : "...ΤΩΡΑ που ήρθες, θα κάτσεις να κάνω το τσιγάρο και φεύγουμε ΜΕΤΑ". ...για δοκίμασε να το πεις ΑΥΤΟ σε οδηγό λεωφορείου... Και να σου πω.Αν ο λεωφορειατζής είναι ο γκόμενός σου?
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω και 'γω : ...άμα είναι μελαχροινός, με πράσινα στήθη, πλούσια μάτια, και θηλυκός,,,,,,,το συζητάμε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω και γω :...άμα είναι μελαχροινός, με πράσινα στήθη, πλούσια μάτια, και θηλυκός,,,,,,,το συζητάμε. Είσαι πεζός ρε.=ρ
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω και 'γω :...άμα είναι μελαχροινός, με πράσινα στήθη, πλούσια μάτια, και θηλυκός,,,,,,,το συζητάμε. Αυτό εγινε επίτηδες ή καταλαθος; Απο την αλλη αφου το φράφει ο Wash μάλλον επιτηδες... :-D
teo64x Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Είσαι πεζός ρε.=ρ Κι εκείνη οδηγάει. Πωπω, σχέσεις εξουσίας, bondage & discipline, γουστάρω.
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Είσαι πεζός ρε.=ρ άμα δεν ήμουν...σιγά μην περίμενα το λεωφορείο πεζός μεν....γλιστερός δε
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Κι εκείνη οδηγάει. Πωπω, σχέσεις εξουσίας, bondage & discipline, γουστάρω.Kαι πάνω που παίρνει τις στροφές με τις πάντες σου λέει :"My name is bondage.Natάlia Bondage." Λοιπό,έντιτ.Όπου "Natάlia", βάλτε κανά "Μουσταφά", μιας και ψήνεστε με τον τουρκικό επεξεργαστή =ρ
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Kαι πάνω που παίρνει τις στροφές με τις πάντες σου λέει :"My name is bondage.Natάlia Bondage." ...δεν ψαρώνεις. Και προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο, ρωτώντας : "...πίπα...ή τσιμπούκι;" (στο μοτίβο του "stirred? or shaken?") Λοιπό,έντιτ ΚΑΙ 'ΔΩ. ...Δεν ξέρω πώς σου προέκυψε/πού αναφέρεται ο "τούρκικος επεξεργαστής'...πάντως έκατσε "ωραία" με την πικ του "τσιμπουκιού"...κώλο το κάναμε το ζήτημα...
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ...Δεν ξέρω πώς σου προέκυψε/πού αναφέρεται ο "τούρκικος επεξεργαστής'...Από παέ =ρ
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αχά....κοίτα θρεντζ π χάνουμε... εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με cpus, η τελευταία αναβάθμιση σε Northwood 2.24/400FSB - @ 1.79GHz θα με βγάλει καμμιά 5ούμπα ακόμα, οπότε αφήνω τα οθωμανικά πειράματα στη νέα γενιά... btw, σας αρέσει κι εσάς η Τζέσικα ; για να ξεχάσετε και τους post-o-επεξεργαστές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.