Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και απο που πέφτει χεζμπολάχ; Από την ουρήθρα, το στόμα ή σε colostomy bag? Είναι μια στάνταρ λύση πάντως.

Eνώ εγώ τώρα με την 4850 δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.
Και απο που πέφτει χεζμπολάχ; Από την ουρήθρα, το στόμα ή σε colostomy bag? Είναι μια στάνταρ λύση πάντως.

Πέτα τη. Εγώ παλεύω με μια 4670 όση ώρα διαβάζω τα δικά σου, που με έχει τρελάνει στα bsod από το πουθενά. Τη χρησιμοποιώ εδώ και κανένα 3-4μηνο με 8.12 μια χαρά. Τώρα την έβαλα σε άλλο μηχάνημα με 8.12 μου έχει σπάσει τους όρχεις η πωτάνα

Δημοσ.

Βοηθήστε λίγο ρε παίδες. Έχω περάσει τα xp τα αγγλικά και ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις απο το control panel για να μουτ αεμφανίζει όλα ελληνικά έχω κατεβάσει κάτι υπότιτλουσ και στο srt μου τα δείχενι αλλαμπουρνέζικα. Το ανοίγω με το subtitle workshop ρυθμίζω το default κ.τλ και μου τα δείνχιε ελληνικά. Το αποθηκεύω. Ανοίγω το νέο αρχείο, πάλι βλακείες μου δείχνει. Πως να το φτιάξω???

Ευχαριστώ...

Edit: Εντάξει αλάνια απλά δεν είχα πάει στο advanced να κάνω την αλλαγή σε greece...

Δημοσ.

Πέτα τη. Εγώ παλεύω με μια 4670 όση ώρα διαβάζω τα δικά σου, που με έχει τρελάνει στα bsod από το πουθενά. Τη χρησιμοποιώ εδώ και κανένα 3-4μηνο με 8.12 μια χαρά. Τώρα την έβαλα σε άλλο μηχάνημα με 8.12 μου έχει σπάσει τους όρχεις η πωτάνα

Παω να κανω καμμια προταση στο υποφορουμ των αναβαθμισεων, καιρο εχω μου φαινεται...

%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...