Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members

χεχε, το ξέρω, αυτό το λινκ είχα ποστάρει κι εγώ στην αρχή, αλλά επειδή ο Parsifal διαμαρτυρήθηκε, άλλαξα το post μου για να μην του το χαλάσω! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι snow patrol τα σπανε ή ειναι ιδεα μου;;;

Οσα τραγουδια τους εχω ακουσει ως τωρα ειναι τελεια!

Κανενα αλλο συγκροτημα σε αυτο το στυλ εχετε να προτεινετε;

Κάτω η δικτατορία του ονομαζόμενου Lucifer.

Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει τοπικ έτσι χωρίς να εξηγήσει το λόγο.Και επίσης για λόγο που δεν περιλαμβάνεται στους όρους του Ινσόμνια.Και στο τέλος να σου πετάει και μια κρυάδα μια ειρωνία και να λες καλά τι πίνει ο άνθρωπος.

Φυσικά όταν υπερβαίνουν τα όρια κάποιοι φυσικά θα πρέπει να κλειδωθεί το τόπικ.Αλλά το να το κλειδώνεις ξεκάρφωτα για να κάνεις το κομάτι σου....τέλος πάντων.

Απευθύνομαι σε σένα Lucifer.Το να φιμώνεις τον οποιονδήποτε εδω μέσα κλειδώνοντας το τόπικ του επειδή έτσι απλά σου κάπνισε είναι ανήθικο και δεν τιμάει ούτε εσένα ούτε το ινσόμνια συνολικά.

Αυτά...

Κάτω η δικτατορία του ονομαζόμενου Lucifer.

Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει τοπικ έτσι χωρίς να εξηγήσει το λόγο.Και επίσης για λόγο που δεν περιλαμβάνεται στους όρους του Ινσόμνια.Και στο τέλος να σου πετάει και μια κρυάδα μια ειρωνία και να λες καλά τι πίνει ο άνθρωπος.

Φυσικά όταν υπερβαίνουν τα όρια κάποιοι φυσικά θα πρέπει να κλειδωθεί το τόπικ.Αλλά το να το κλειδώνεις ξεκάρφωτα για να κάνεις το κομάτι σου....τέλος πάντων.

Απευθύνομαι σε σένα Lucifer.Το να φιμώνεις τον οποιονδήποτε εδω μέσα κλειδώνοντας το τόπικ του επειδή έτσι απλά σου κάπνισε είναι ανήθικο και δεν τιμάει ούτε εσένα ούτε το ινσόμνια συνολικά.

Αυτά...

γουσταρω,χωσε,χωσε...

ελα κι εχει κεφια το αγορι μας αυτες τις μερες...κουβεντα να γινεται,δε δινει κι ενα λινκ να δουμε κι εμεις??

χεχε, το ξέρω, αυτό το λινκ είχα ποστάρει κι εγώ στην αρχή, αλλά επειδή ο Parsifal διαμαρτυρήθηκε, άλλαξα το post μου για να μην του το χαλάσω! :-D

Είμαι διπλά κόπανος :oops:.

Συγγνώμη...

γουσταρω,χωσε,χωσε...

ελα κι εχει κεφια το αγορι μας αυτες τις μερες...κουβεντα να γινεται,δε δινει κι ενα λινκ να δουμε κι εμεις??

παντως αν ειναι για το θρεντ με τα ζωδια να δροσιστει στον παραδεισο το ευχομαι του λουσι.αστο καλο του.κι ελεγαν τοσα ωραια για τα σκορπιαδακια...

παντως αν ειναι για το θρεντ με τα ζωδια να δροσιστει στον παραδεισο το ευχομαι του λουσι.αστο καλο του.κι ελεγαν τοσα ωραια για τα σκορπιαδακια...

Εδώ διαφωνώ.

Και ποιος τους είπε οτι ένας λέων δεν θα το έκανε και στους θάμνους?

Ρε παιδιά δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο τόπικ.Είναι πάρα πολλά που εντάσονται σε κατηγορία που ανέφερα και τα οποία έχουν κλειδωθεί χωρίς εξήγηση, χωρίς να παραβαίνουν τους κανονισμούς του φορουμ , με το μόνο που παραβαίνουν να είναι η ζαχαρένια του Luc

Ρε παιδιά δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο τόπικ.Είναι πάρα πολλά που εντάσονται σε κατηγορία που ανέφερα και τα οποία έχουν κλειδωθεί χωρίς εξήγηση, χωρίς να παραβαίνουν τους κανονισμούς του φορουμ , με το μόνο που παραβαίνουν να είναι η ζαχαρένια του Luc

εγω λεω να κανουμε εξεγερση και να καψουμε τον dedicated

Filos19 παω στοιχημα λες για εκεινο το θρεντ που ηταν για να μετρησουμε αναποδα απο το 999 ή το αλλο να μετρησουμε ως το απειρο και ακομα παραπερα;

Εχεις δικιο δεν υπαρχει καποιος κανονας να τα απαγορευει αυτα τα θεματα.

(ελεος.) Βρες ενα που να μην του αξιζε κλειδωμα και να κλειδωθηκε. Επισης, το να κραζεις καποιον δε λεει, αν εχεις προβλημα στειλε π.μ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...