1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 θένκς ρε συ! απο τις 7 ως τις 3 και απο τις 5 μεχρι τις 8:30. να δω πότε θα τα φάω (λέμε τώρα... ) αλητεια.. αρκουδειδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λολ ρε συ! Δεν εννοω να πεσω σε βουναλακι, εννοω να το ανεβω αποτομα Α, μάλιστα. Ε τότε βουναλάκι all the way... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι απάτη.http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet χεχε, το ξέρω, αυτό το λινκ είχα ποστάρει κι εγώ στην αρχή, αλλά επειδή ο Parsifal διαμαρτυρήθηκε, άλλαξα το post μου για να μην του το χαλάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Οι snow patrol τα σπανε ή ειναι ιδεα μου;;; Οσα τραγουδια τους εχω ακουσει ως τωρα ειναι τελεια! Κανενα αλλο συγκροτημα σε αυτο το στυλ εχετε να προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτω η δικτατορία του ονομαζόμενου Lucifer. Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει τοπικ έτσι χωρίς να εξηγήσει το λόγο.Και επίσης για λόγο που δεν περιλαμβάνεται στους όρους του Ινσόμνια.Και στο τέλος να σου πετάει και μια κρυάδα μια ειρωνία και να λες καλά τι πίνει ο άνθρωπος. Φυσικά όταν υπερβαίνουν τα όρια κάποιοι φυσικά θα πρέπει να κλειδωθεί το τόπικ.Αλλά το να το κλειδώνεις ξεκάρφωτα για να κάνεις το κομάτι σου....τέλος πάντων. Απευθύνομαι σε σένα Lucifer.Το να φιμώνεις τον οποιονδήποτε εδω μέσα κλειδώνοντας το τόπικ του επειδή έτσι απλά σου κάπνισε είναι ανήθικο και δεν τιμάει ούτε εσένα ούτε το ινσόμνια συνολικά. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω,εγώ ανακάλυψα πριν λίγες μέρες τους Breaking Benjamin και όπως φανερώνει το όνομά τους they break 'em Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτω η δικτατορία του ονομαζόμενου Lucifer.Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει τοπικ έτσι χωρίς να εξηγήσει το λόγο.Και επίσης για λόγο που δεν περιλαμβάνεται στους όρους του Ινσόμνια.Και στο τέλος να σου πετάει και μια κρυάδα μια ειρωνία και να λες καλά τι πίνει ο άνθρωπος. Φυσικά όταν υπερβαίνουν τα όρια κάποιοι φυσικά θα πρέπει να κλειδωθεί το τόπικ.Αλλά το να το κλειδώνεις ξεκάρφωτα για να κάνεις το κομάτι σου....τέλος πάντων. Απευθύνομαι σε σένα Lucifer.Το να φιμώνεις τον οποιονδήποτε εδω μέσα κλειδώνοντας το τόπικ του επειδή έτσι απλά σου κάπνισε είναι ανήθικο και δεν τιμάει ούτε εσένα ούτε το ινσόμνια συνολικά. Αυτά... γουσταρω,χωσε,χωσε... ελα κι εχει κεφια το αγορι μας αυτες τις μερες...κουβεντα να γινεται,δε δινει κι ενα λινκ να δουμε κι εμεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 χεχε, το ξέρω, αυτό το λινκ είχα ποστάρει κι εγώ στην αρχή, αλλά επειδή ο Parsifal διαμαρτυρήθηκε, άλλαξα το post μου για να μην του το χαλάσω! Είμαι διπλά κόπανος :oops:. Συγγνώμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 γουσταρω,χωσε,χωσε... ελα κι εχει κεφια το αγορι μας αυτες τις μερες...κουβεντα να γινεται,δε δινει κι ενα λινκ να δουμε κι εμεις?? παντως αν ειναι για το θρεντ με τα ζωδια να δροσιστει στον παραδεισο το ευχομαι του λουσι.αστο καλο του.κι ελεγαν τοσα ωραια για τα σκορπιαδακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 παντως αν ειναι για το θρεντ με τα ζωδια να δροσιστει στον παραδεισο το ευχομαι του λουσι.αστο καλο του.κι ελεγαν τοσα ωραια για τα σκορπιαδακια... Εδώ διαφωνώ. Και ποιος τους είπε οτι ένας λέων δεν θα το έκανε και στους θάμνους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 καλα εμεις οι Πατρινοι δεν παιζομαστε... ανεξαρτητως ζωδιου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο τόπικ.Είναι πάρα πολλά που εντάσονται σε κατηγορία που ανέφερα και τα οποία έχουν κλειδωθεί χωρίς εξήγηση, χωρίς να παραβαίνουν τους κανονισμούς του φορουμ , με το μόνο που παραβαίνουν να είναι η ζαχαρένια του Luc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο τόπικ.Είναι πάρα πολλά που εντάσονται σε κατηγορία που ανέφερα και τα οποία έχουν κλειδωθεί χωρίς εξήγηση, χωρίς να παραβαίνουν τους κανονισμούς του φορουμ , με το μόνο που παραβαίνουν να είναι η ζαχαρένια του Luc εγω λεω να κανουμε εξεγερση και να καψουμε τον dedicated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να κάνουμε πραξικόπημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Filos19 παω στοιχημα λες για εκεινο το θρεντ που ηταν για να μετρησουμε αναποδα απο το 999 ή το αλλο να μετρησουμε ως το απειρο και ακομα παραπερα; Εχεις δικιο δεν υπαρχει καποιος κανονας να τα απαγορευει αυτα τα θεματα. (ελεος.) Βρες ενα που να μην του αξιζε κλειδωμα και να κλειδωθηκε. Επισης, το να κραζεις καποιον δε λεει, αν εχεις προβλημα στειλε π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.