Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Video

Όχι που δεν θα το ψάχνατε :-P

ΑΧΑΧαΧαχΑΧ "μην έχοντας άλλη επιλογή υπακούουν"

Και μόνες τους τα ίδια θα έκαναν :-P

Κρα κάνουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο ειναι το ρεπορταζ του ΑΝΤ1.το αυθεντικο βιντεο ψαχνουμε....

Η αλήθεια είναι ότι είναι πετσοκομένο. Για καλό και για κακό πάντως, εγώ το έβαλα στα favorites. :mrgreen:

"στημένη" είναι η εποχή που βγαίνουν στη δημοσιότητα, όπως λές λόγω προεκλογικής περιόδου. Η νοοτροπία των μπάτσων και οι βασανισμοί στα αστυνομικά τμήματα όμως δεν ξέρει απο προεκλογικές περιόδους. Δεν "πέσαμε απο τα σύννεφα". Τα ξέραμε. Αλλά άλλο να το βλέπεις, δεν μπορεί να μη σε ενοχλεί.

Και που να βλέπαμε τα χειρότερα...

παντου υπαρχει βια,σε ολες τις αστυνομιες του κοσμου.μερικες φορες επιβαλλεται κιολας,δε διαφωνω.

αλλα τα συγκεκριμενα βιντεακια,γιατι να μην τα τραβηξω εσυ κι εγω για την πλακα μας?αφου ξερουμε οτι στην Ελλαδα οτι δηλωνεις εισαι,αν βγαλω ενα βιντεο με μενα + την κοπελα μου + θαμπωσω τα προσωπα κλπ και πω οτι ειναι η ταδε διευθυντρια με τον ταδε υπαλληλο πας στοιχημα οτι θα γινει ντορος??μπορει να ειναι λιγο αστοχο το παραδειγμα,αλλα u get the point

Ότι θα γινόταν, θα γινόταν ντόρος, αλλά αν δεν βρίσκανε τελικά ποιος πότε τί πώς, θα έληγε η ιστορία. Και εγώ το σκέφτηκα αυτό στην αρχή, αλλά για το πρώτο βίντεο (με το "Νο1 5 στον Νο2) αναγνώρισαν τα πρόσωπα και το γουρούνι με το ξυρισμένο κεφάλι την 1η μέρα παραδέχτηκε το βίντεο και έλεγε ότι τα έκανε για πλάκα...

στο δευτερο (το οποιο γι άυτο το λογο ψαχνω να το βρω) εχω την εντυπωση ομως οτι δεν φαινονται φατσες αστυνομικων.οσο για το επιμαχο βιντεο,απαιτω

να το δω.ΑΡΚΕΤΟ κουτοχορτο μας εχουν ταϊσει τα καναλια,οχι αλλο,μας φτανει.ειμαστε νοημονα οντα και μπορουμε να βγαλουμε και μονοι μας τα συμπερασματα μας.μασημενη εγκεφαλικη τροφη να δωσουν στα Αμερικανακια

μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω αυτα τα πλαστικα καρφακια που βαζουν γυρω γυρω στο μπαλκονι για να μην καθονται τα περιστερια;;

ΠΡΙΝ με κατακρινετε, ειναι η τελευταια μου λυση..το μπαλκονι μου ειναι λατερνα και παλι ΚΑΘΕ Μερα..ειναι χαλια!:|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...