freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό είναι με κλοκαρισμένη την κάρτα, που το έκανε συνέχεια. Τις άλλες φορές τα κάνει τόσο στιγμιαία που δεν μπορώ να τα πιάσω ούτε με ps ούτε με κάμερα. Και στα παιχνίδια τόσο σπάνια μου το κανει. Αλλά υποτίθεται οτι το furMark την ξεζουμίζει την κάρτα, έτσι; Δηλαδή πακετάρισμα και φεύγω για Πλαίσιο; Γμτ, του κουτιού είναι η κάρτα.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 αclockάριστη στα κάνει πάλι ? αν ναι κάντην Rma
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό είναι με κλοκαρισμένη την κάρτα, που το έκανε συνέχεια. Τις άλλες φορές τα κάνει τόσο στιγμιαία που δεν μπορώ να τα πιάσω ούτε με ps ούτε με κάμερα. Και στα παιχνίδια τόσο σπάνια μου το κανει. Αλλά υποτίθεται οτι το furMark την ξεζουμίζει την κάρτα, έτσι; Δηλαδή πακετάρισμα και φεύγω για Πλαίσιο; Γμτ, του κουτιού είναι η κάρτα. Κατσε ρε, ενα-ενα μας τα λες. Αν ειναι clock-αρισμενη απο ενα σημειο και μετα ειναι φυσιολογικο να αρχισει να βγαζει artifacts. Αν στο κανει ομως και σε normal cloks, βαλε πανω την εργοστασιακη ψυκτρα και πισω.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μα σας το είπα ρε σεις. :Ρ Κλοκαρισμένη τα κάνει φούλ, όπως στη φωτό. Ακλοκάριστη τα κάνει πάλι, αλλά στιγμιαία, οχι συνέχεια και όχι πάντα. Τα έκανε απο την αρχή που την πήρα.
status Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν αλλάζεις και τροφοδοτικό να είσαι καλυμμένος; ;Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 clear cmos πρώτα ρε...
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Θα φύγει. Και ψήνομαι να την αλλάξω με Nvidia. Απο κει που ηθελα ενα συστηματάκι για να παίζω ήσυχος, κατέληξα να μπλέκω με τετραγωνάκια και θερμοκρασίες και να αλλάζω ψύκτρες και να τρεχω benchmarks με χνουδωτά κουλούρια. Και καλά όλα αυτά, έχουν τη γοητεια τους, αλλά ΔΕΝ έχω παίξει μέχρι στιγμής. Σε ποιο πλαίσιο θα μου την αλλάξουν πιο γρήγορα; Συνταγμα, στουρνάρη ή mall;
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 βάλε nvidia Και μετά βάλε linux. Και την "NVidious" δεν την συμπαθεί περισσότερο...
Freakster Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 να ρωτήσω.. έστω ότι πάω αύριο μεσημέρι πάτρα, να φύγω απο αθήνα 12... λέτε να πεθάνω στην κίνηση..;
teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κι αν δεν πεθάνεις, θα σε σκοτώσουμε εμείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.