freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Βατος λοκος: Sapphire 4850. Το έκανε εξ' αρχής με τους 9.1. Δεν ήταν έντονο το πρόβλημα, τα γραφικά ήταν καλά, αλλά τα τετραγωνάκια εμφανίζονταν μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού (Fallout 3, Witcher, Far Cry 2) σε σκηνές που γινόταν "χαμός", και όχι σε όλη την οθόνη. Υπέθεσα οτι το έκανε λόγω θερμοκρασίας (70-75 βαθμοί) και γιατί ακολουθούσε VPU Recovery. Πήγα έβαλα αυτή την ψύκτρα. Οι θερμοκρασίες έπεσαν πολύ, 20 βαθμούς τουλάχιστον και δεν παρατήρησα πάλι τετραγωνάκια (ελάχιστα μόνο σπάνια). Ομως σήμερα έπαιζα GTA IV, και μου εμφάνισε μερικά. Ετρεξα το FurMark και το "χνουδωτό κουλούρι" στο test εμφανίζει πάλι αυτά τα τετραγωνάκια πάνω, αρκετά έντονα μπορώ να πώ, και μετά από κανα 10λεπτο κρασάρει (φτάνει θερμοκρασίες 70-72 βαθμούς). Δεν είχα κάνει overclock. Δοκιμαστικά έκανα πριν λίγο, (970core/1100mem) και τα τετραγωνάκια στο FurMark είναι απελπιστικά πολλάπάνω στο κουλούρι και συνέχεια, οπότε το κλείνω. Υ.Γ. Μόλις είδα οτι βγήκαν Catalyst 9.2 πάω να τους βάλω τώρα μήπως αλλάξει κάτι.
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 με χιονονερο και κρυο περασα απο μια πλατεια και μου φωναζει ενας μικρος...παρτε κυριε λαχεια..
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 με προηγούμενους drivers στο κάνει ακόμα ? btw το furmark δεν τρέχει σωστά πρέπει να του κάνεις rename το .exe γιατί το βλέπουν οι catalyst και κάνουν throating στην κάρτα για να μην καεί
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε παλι την εργοστασιακη πανω και RMA. Απο πλαισιο ηταν?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχην πες μας τι ζητουσες στο προφιλ της. και 2ον υποπτο αυτό που λες πρεπει να το ερυνησουμε.
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 με προηγούμενους drivers στο κάνει ακόμα ? btw το furmark δεν τρέχει σωστά πρέπει να του κάνεις rename το .exe γιατί το βλέπουν οι catalyst και κάνουν throating στην κάρτα για να μην καεί Τι σχεση εχουν οι drivers με τα artifacts ρε? Κλασμενη ειναι η καρτα.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 μη μιλάς ρε δεν ξέρεις εσύ με τις Nvidia....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 μη μιλάς ρε δεν ξέρεις εσύ με τις Nvidia.... μιλάς και εσύ που δεν έχεις τπτ?
teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχην πες μας τι ζητουσες στο προφιλ της. και 2ον υποπτο αυτό που λες πρεπει να το ερυνησουμε. Απλά είδα το δικό μου και είδα "άδειο" το avatar της σε ένα shout, ε, μπήκα και να. Σύντροφοι, ο εχθρός μας θερίζει έναν-έναν, ύπουλα και αθόρυβα.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλά πάω να παίξω μία με τους ντράιβερς και θα ανοίξω τόπικ αν είναι. Αν ήταν κλασμένη όμως δε θα είχα συνέχεια πρόβλημα; Και στο desktop και παντού σε όλα τα παιχνίδια;
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 μιλάς και εσύ που δεν έχεις τπτ? σους ρε έχω ακόμα μία 8800Gt και μια 7950GT... Καλά πάω να παίξω μία με τους ντράιβερς και θα ανοίξω τόπικ αν είναι. Αν ήταν κλασμένη όμως δε θα είχα συνέχεια πρόβλημα; Και στο desktop και παντού σε όλα τα παιχνίδια; όχι αναγκαστικά και εμένα η πρώτη έτσι χάζεψε και σε οτιδήποτε 3D είχε ιλαρά αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο ψύκτρα οκ της έβαλες στις μνήμες και στα μόσφετ της έχει τίποτα για ψύξη η είναι γυμνά τελείως ?
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Τους έβαλα, σε κάθε ένα χωριστά, τα μικρά ψυκτράκια που είχε μέσα η ψυκτράρα. Υ.Γ. Εβαλα τους 9.2, έκανα rename το furMark, το έτρεξα και πάλι τα ίδια ΟΜΩΣ μετά πάω στα 3D settings του catalyst, και είδα οτι ήταν ρυθμισμένα για Full Quality. Το έβαλα στη μέση, Balanced, έτρεξα το furMark, και τώρα δε μου έχει εμφανίσει σχεδόν καθόλου τετραγωνάκια. Ρε λέτε; Θα το αφήσω κανά μισάωρο να τρέχει. Γενικά αυτά τα τετραγωνάκια δεν πρέπει να εμφανίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ, έστω και σπάνια;
notios7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Απλά είδα το δικό μου και είδα "άδειο" το avatar της σε ένα shout, ε, μπήκα και να. Σύντροφοι, ο εχθρός μας θερίζει έναν-έναν, ύπουλα και αθόρυβα. τι εχει γινει?ξερει κανεις?αυτη η ιωση εριξε πολυ κοσμο στο κρεβατι.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Τους έβαλα, σε κάθε ένα χωριστά, τα μικρά ψυκτράκια που είχε μέσα η ψυκτράρα. Υ.Γ. Εβαλα τους 9.2, έκανα rename το furMark, το έτρεξα και πάλι τα ίδια ΟΜΩΣ μετά πάω στα 3D settings του catalyst, και είδα οτι ήταν ρυθμισμένα για Full Quality. Το έβαλα στη μέση, Balanced, έτρεξα το furMark, και τώρα δε μου έχει εμφανίσει σχεδόν καθόλου τετραγωνάκια. Ρε λέτε; Θα το αφήσω κανά μισάωρο να τρέχει. Γενικά αυτά τα τετραγωνάκια δεν πρέπει να εμφανίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ, έστω και σπάνια; ναι δεν πρέπει να βλέπεις καθόλου artifacts οπότε αφού στο κάνει και με άλλους drivers οι μνήμες της πρέπει να την "άκουσαν" αν μπορείς βγάλε μια photo με camera ( όχι ss ) όταν στα δείχνει να το δούμε sapphire είναι αυτή που έχει την intelόψυκτρα ?
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γενικά αυτά τα τετραγωνάκια δεν πρέπει να εμφανίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ, έστω και σπάνια; Τετραγωνακια are not acceptable, no matter drivers/settings κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.