Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 @gsarig: Not yet, damnit! οκ, κάνω edit το post μου... ;-) (τώρα είναι καλύτερα; :-P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποτε η Λιβάις έβγαζε ωραίες διαφημίσεις . Τώρα έχω καιρό να δω μια διαφήμιση του συγκεκριμένου τζην . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αλίμονό μας, τι άλλο θα δούμε: http://www.intermania.gr/biogenica.html Είναι απάτη. http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποτε η Λιβάις έβγαζε ωραίες διαφημίσεις .Τώρα έχω καιρό να δω μια διαφήμιση του συγκεκριμένου τζην . τώρα που το λές .... χχχμμμ και εγω εχω καιρό να φάω κουνουπίδι... αχ βρε Πασχαλιά με προβλημάτισες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αμαν ρε φρου2! ποσο πρεπει να σε πριξω ακόμα; σου λεω κάνει καλό στους πόνους των "ημερών" εκεί εσύ! τώρα που το σκέφτομαι θέλω να φάω γεμιστά, καιρό έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αμαν ρε φρου2!ποσο πρεπει να σε πριξω ακόμα; σου λεω κάνει καλό στους πόνους των "ημερών" εκεί εσύ! τώρα που το σκέφτομαι θέλω να φάω γεμιστά, καιρό έχω! :mrgreen: ασε με Harkon και είμαι σκασμένη... σου μιλάω ειλίκρινα. Με προβληματισε το θέμα της Πασχαλιάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να ρωτησω, ειναι καλυτερα για το αυτοκινητο να πέσω σε λακουβα ή σε βουναλακι; Εννοειται αν δεν μπορω να αποφυγω το ενα απο τα δυο, λοιπον ποιο να προτιμησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να ρωτησω, ειναι καλυτερα για το αυτοκινητο να πέσω σε λακουβα ή σε βουναλακι; Εννοειται αν δεν μπορω να αποφυγω το ενα απο τα δυο, λοιπον ποιο να προτιμησω; ε ρε πούστη μου γιατί μου το κάνετε αυτό σήμερα ??? μια η Πασκαλιά με τα Levi's μια εσυ με τις λακούβες... πφφφφ πως να αντέξω τόσα ερωτήματα... νομίζω οτι θα εκραγεί το μυαλό μου... :mrgreen: (΄βουναλάκι λογικά λεω εγω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ε ρε πούστη μου γιατί μου το κάνετε αυτό σήμερα ??? μια η Πασκαλιά με τα Levi's μια εσυ με τις λακούβες... πφφφφ πως να αντέξω τόσα ερωτήματα...νομίζω οτι θα εκραγεί το μυαλό μου... :mrgreen: (΄βουναλάκι λογικά λεω εγω ) ακομα εδω εισαι εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω το σκεφτομαι απο το πρωι και δεν μπορω να συγκεντρωθω στο διαβασμα, ειναι δραμα η ζωη, δραμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ακομα εδω εισαι εσυ? ακόμα ευελπιστώ σε καμια ώρα να λυτρωθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ακόμα ευελπιστώ σε καμια ώρα να λυτρωθώ... σε δεσανε ρε κακομοιρο? αντε καλο κουραγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Καλύτερα να πέσεις σε μία λακούβα. Γιατί κανονικά στο βουναλάκι ανεβαίνεις. Ο μόνος τρόπος να πέσεις σε βουναλάκι είναι να προσγειωθείς πάνω σε αυτό. Και φαντάζομαι ότι για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει προηγηθεί χοντρή μαλακία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 σε δεσανε ρε κακομοιρο? αντε καλο κουραγιο. θένκς ρε συ! απο τις 7 ως τις 3 και απο τις 5 μεχρι τις 8:30. να δω πότε θα τα φάω (λέμε τώρα... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λολ ρε συ! Δεν εννοω να πεσω σε βουναλακι, εννοω να το ανεβω αποτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.