χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Πιες άφοβα.... επειδή κάτι ανάλογα έλεγες χθες και για το γιαούρτι, Α) ή που θες να μας ξεκάνεις όλους και να γραφείς στο μπλαμπλα μόνος σου Β) ή που παίρνεις κάποιο πολύ καλό χάπι για το στομάχι/ έντερα... Τι από τα 2 παίζει ? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Φρου-φρου, γιατί χρησιμοποίησες το "Όλυμπος" στη φωτογραφία σου; Με ανησυχείς τώρα, γιατί αυτό ψωνίζω κι εγώ...:roll: φήμες λένε οτι το γάλα Ολυμπος υπόκειται σε μια μυστήρια επεξεργασία που το κάνει να μοιάζει με μητρικό. Αυτό εχει ως σκοπό να ξαφνιάζει τους αισθητηρες μας και να μπερδευει την εγκεφαλικη δραστηριοτητα μας. Ως εκ τούτου οι μνήμες ξυπνάνε στο υποσυνειδητο μας και χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε γινόμαστε ερμαια της εν λόγω εταιρίας και ψάχνουμε απεγνωσμένα το αναγκαίο πλέον γαλα. Φερεται δε, το γάλα αυτό να ονομάζεται απο τους νέους ως "το γάλα της ευτυχίας" ... ετσι το έβαλα ντε, ήταν η πρώτη πικ που βγήκε στην αναζήτηση και έγραψα κλίσμα και ανακουφίζει όλη την οικογένεια άλλα δεν φαίνεται στο πόστ καθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως, όταν διδασκόμουν οικ. οικονομία (τω καιρώ εκείνω) έπαιρνα πάντα 20, ΣΕ ΚΑΘΕ 3μηνο ! ;-) νιααανιανιαανιανιααα Have a look at your sig... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 φήμες λένε οτι το γάλα Ολυμπος υπόκειται σε μια μυστήρια επεξεργασία που το κάνει να μοιάζει με μητρικό. Αυτό εχει ως σκοπό να ξαφνιάζει τους αισθητηρες μας και να μπερδευει την εγκεφαλικη δραστηριοτητα μας. Ως εκ τούτου οι μνήμες ξυπνάνε στο υποσυνειδητο μας και χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε γινόμαστε ερμαια της εν λόγω εταιρίας και ψάχνουμε απεγνωσμένα το αναγκαίο πλέον γαλα. Φερεται δε, το γάλα αυτό να ονομάζεται απο τους νέους ως "το γάλα της ευτυχίας" ... Ακριβώς όπως τα λες - κι εγώ αν δεν πιω μισό λίτρο "Όλυμπος" την ημέρα, κάτι παθαίνω. ετσι το έβαλα ντε, ήταν η πρώτη πικ που βγήκε στην αναζήτηση και έγραψα κλίσμα και ανακουφίζει όλη την οικογένεια άλλα δεν φαίνεται στο πόστ καθαρα. Φαίνεται μια χαρά αν το δεις σε πλήρες μέγεθος - γι' αυτό ανησύχησα... :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 επειδή κάτι ανάλογα έλεγες χθες και για το γιαούρτι, Α) ή που θες να μας ξεκάνεις όλους και να γραφείς στο μπλαμπλα μόνος σου Β) ή που παίρνεις κάποιο πολύ καλό χάπι για το στομάχι/ έντερα... Τι από τα 2 παίζει ? :-P Τίποτα από τα δύο - απλώς μετά τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια, που δεν ήξερα ούτε αβγό να βράσω και το καθάρισμα της πατάτας κατέληγε σε σφαγή (των δαχτύλων μου), ενώ και το φαγητό της εστίας (τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον) ήταν άθλιο, το στομάχι μου έχει γίνει τρομερά ανθεκτικό σε φαγητά που είναι στα πρόθυρα να χαλάσουν. Έτσι κι αλλιώς όμως, αν δεν έχει λίγη πρασινάδα από πάνω το γιαούρτι, δεν το φχαριστιέσαι βρε αδερφέ! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Έτσι κι αλλιώς όμως, αν δεν έχει λίγη πρασινάδα από πάνω το γιαούρτι, δεν το φχαριστιέσαι βρε αδερφέ! :-P ΈΕΕΕτς ! (καλά...το τι έχουμε φάει, ως φοιτητές, θέλω να το ξεχάσω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Have a look at your sig... Βρε Αλ, το καταλαβαίνω ότι είσαι πικραμένος από την Παναγιώτα (Πεγκ) αλλά, αυτός δεν είναι λόγος να τα βάζεις με όλες τις γυναίκες και να τις λες "κακονοικοκυρές"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε Αλ, το καταλαβαίνω ότι είσαι πικραμένος από την Παναγιώτα (Πεγκ) αλλά, αυτός δεν είναι λόγος να τα βάζεις με όλες τις γυναίκες και να τις λες "κακονοικοκυρές"... Συ είπας! Εγώ απλά σας άφησα μετεξεταστέες στην Οικιακή Οικονομία. Anyway, αλλαγή θέματος. Για δείτε λίγο αυτό: http://www.genpets.com/index.php ...και πείτε γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Συ είπας! Εγώ απλά σας άφησα μετεξεταστέες στην Οικιακή Οικονομία. Anyway, αλλαγή θέματος. Για δείτε λίγο αυτό: http://www.genpets.com/index.php ...και πείτε γνώμες. Αλίμονό μας, τι άλλο θα δούμε: http://www.intermania.gr/biogenica.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Ιησούς Χριστός Νικά κι όλα τα κακά σκορπά !!!! Τι είναι τούτο ? Υποκατάστατο μωρού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Έπρεπε να το περιμένουμε ότι σύντομα θα μπορούμε να αγοράζουμε την απαξίωση του ανθρώπινου είδους από το super market. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 @gsarig: Not yet, damnit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ποδηλαταδικο στο παγκρατι;;κανεις; στο παγκρατι δεν εχει σου μιλαω εκ πειρας... είσαι καθηγητής οικ. οικονομίας ? :-PΕγώ πάντως, όταν διδασκόμουν οικ. οικονομία (τω καιρώ εκείνω) έπαιρνα πάντα 20, ΣΕ ΚΑΘΕ 3μηνο ! ;-) νιααανιανιαανιανιααα ασε με να μαντεψω, ειχατε καθηγητη αντρα ε?να πως τα επερνες να 20αρια!!! Ο Ιησούς Χριστός Νικά κι όλα τα κακά σκορπά !!!! Τι είναι τούτο ? Υποκατάστατο μωρού ? ΛΟΛ απλα κορυφαιο....θυμαμαι και μια σελιδα με μια ιατρικη επιχειρηση που στην καρτελα των μελων ειχε και μια ξανθια που εγραφε απο κατω οτι "δεν εχει καμια ιδεα απο ιατρικη απλα την προσλαβαμε επειδη κανει ωραιες πιπες" ΛΟΛ εδιτ χαιρετω τους συμφορουμιτες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ασε με να μαντεψω, ειχατε καθηγητη αντρα ε?να πως τα επερνες να 20αρια!!! εδιτ χαιρετω τους συμφορουμιτες!!! ήταν καθηγήτρια! Λυπάμαι χάσατε, παρά το κολακευτικό σας σχόλιο. Καλό σας απόγευμα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στο καλο και να μας γραφεις. μας ζαλισες σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.