χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τα ίδια !!!! Χαρά κι εργασία ! Εσύ ? @πασχαλιά : διάρροια ? (στην καλύτερη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τι επιπτώσεις/παρενέργειες έχουν ληγμένα γαλακτοκομικά ? (Γιαούρτια συγκεκριμένα) Πόσο ληγμένα; Γιατί εγώ π.χ. αν έχουν λήξει εδώ και 2-3 μέρες, τα τρώω κανονικότατα, φτάνει να μην έχουν βγάλει πρασινάδα και να μη μυρίζουν... (εννοείται χωρίς να πάθω τίποτα...) Πάντως, κάτι χειρότερο από διάρροια δεν το νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τι επιπτώσεις/παρενέργειες έχουν ληγμένα γαλακτοκομικά ? (Γιαούρτια συγκεκριμένα) στομαχιακές διαταραχές, τουαλέτα αγάπη μου κτλ.. μπορεί και τίποτα, ανάλογα την ευαισθησία του οργανισμού και τον βαθμό αλοίωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι φρεσκοληγμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τα ίδια !!!! Χαρά κι εργασία ! Εσύ ? kοντευω να ψοφησω και να φανταστεις ακομα δεν αρχισαμε...δεν ειδες?εχω πηξει στα μαθηματα....zzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Απο τις 31 Αυγούστου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτα το θεμα ειναι απλο αν εχει ληξει το γαλακτοκομικο προιον 1-2 αντε το πολυ 3 μερες(αν και δε το διακινδυνευω) πιθανως να μην παθεις τιποτε αν ομως το εχεις ξεχασει στι ψηγειο 5-6 μερες και το καταναλωσεις,τοτε αστα να πανε.μετα πας για...χαπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 καλό κουράγιο ! Κι εγώ ήδη αισθάνομαι σα να μην πήγα διακοπές... @ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ε εντάαααξει μωρέ !!!! (πετατο παιδάκι μου να'χεις το στομάχι σου ήσυχο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τι???? καταναλωσες προιον 20 ημερων???? δεν ειναι κακο να κοιταμε που και που τις ημερομηνιες ληξης....:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έγραψα κάπου οτι το έφαγα εγώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έγραψα κάπου οτι το έφαγα εγώ . sorry τοτε καταλαβα λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έγραψα κάπου οτι το έφαγα εγώ . κάποιος τό'χει φάει ήδη δηλαδή ? Ε άντε ... ζωή σε λόγου μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaddyCool Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίτα paschalia εγώ προ διετίας είχα καταναλώσει ένα γνωστό κακαο-μπούκαλο ληγμένο κάνα 2 ευδομάδες και κατέληξα στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα (η οποία πέρα απο την όλη αλαιπωρία δεν ήταν τίποτα σοβαρό). Δεν θέλω να σε τρομάξω ή να σε πανικοβάλω αλλά… Βέβαια εξαρτάται από την ευαισθησία του κάθε οργανισμού, όπως προαναφέρθηκε. Έδιτ: Καλά άμα είναι να το φάει άλλος οκ δεν υπάρχει πρόβλημα!!! (αστειευάμενος βεβαίως βεβαίως!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έγραψα κάπου οτι το έφαγα εγώ . μάλλον άλλον θέλεις να ταΐσεις ε; αχχαχααχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 μάλλον άλλον θέλεις να ταΐσεις ε; αχχαχααχαχαχαχ αν θες να παθει ο αλλος τιποτε σοβαρο,αστο καμια εβδομαδα ακομη και μετα...πασαρε του ενα καταπληκτικο γευμα.(μετα μην ξεχασεις να φωναξεις τις αποφραξεις:mrgreen:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.