Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Τι επιπτώσεις/παρενέργειες έχουν ληγμένα γαλακτοκομικά ? (Γιαούρτια συγκεκριμένα)

Πόσο ληγμένα; Γιατί εγώ π.χ. αν έχουν λήξει εδώ και 2-3 μέρες, τα τρώω κανονικότατα, φτάνει να μην έχουν βγάλει πρασινάδα και να μη μυρίζουν... :mrgreen:

(εννοείται χωρίς να πάθω τίποτα...)

Πάντως, κάτι χειρότερο από διάρροια δεν το νομίζω

Δημοσ.
Τι επιπτώσεις/παρενέργειες έχουν ληγμένα γαλακτοκομικά ? (Γιαούρτια συγκεκριμένα)

στομαχιακές διαταραχές, τουαλέτα αγάπη μου κτλ..

μπορεί και τίποτα, ανάλογα την ευαισθησία του οργανισμού και τον

βαθμό αλοίωσης

Δημοσ.
τα ίδια !!!! Χαρά κι εργασία ! Εσύ ?

kοντευω να ψοφησω και να φανταστεις ακομα δεν αρχισαμε...δεν ειδες?εχω πηξει στα μαθηματα....zzz

Δημοσ.

κοιτα το θεμα ειναι απλο

αν εχει ληξει το γαλακτοκομικο προιον 1-2 αντε το πολυ 3 μερες(αν και δε το διακινδυνευω) πιθανως να μην παθεις τιποτε

αν ομως το εχεις ξεχασει στι ψηγειο 5-6 μερες και το καταναλωσεις,τοτε αστα να πανε.μετα πας για...χαπι

Δημοσ.

καλό κουράγιο ! Κι εγώ ήδη αισθάνομαι σα να μην πήγα διακοπές... :-(

@ΠΑΣΧΑΛΙΑ :lol: Ε εντάαααξει μωρέ !!!! (πετατο παιδάκι μου να'χεις το στομάχι σου ήσυχο...)

Δημοσ.

Κοίτα paschalia εγώ προ διετίας είχα καταναλώσει ένα γνωστό κακαο-μπούκαλο ληγμένο κάνα 2 ευδομάδες και κατέληξα στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα (η οποία πέρα απο την όλη αλαιπωρία δεν ήταν τίποτα σοβαρό). Δεν θέλω να σε τρομάξω ή να σε πανικοβάλω αλλά… Βέβαια εξαρτάται από την ευαισθησία του κάθε οργανισμού, όπως προαναφέρθηκε.

Έδιτ: Καλά άμα είναι να το φάει άλλος οκ δεν υπάρχει πρόβλημα!!! (αστειευάμενος βεβαίως βεβαίως!!)

Δημοσ.
μάλλον άλλον θέλεις να ταΐσεις ε;

αχχαχααχαχαχαχ

αν θες να παθει ο αλλος τιποτε σοβαρο,αστο καμια εβδομαδα ακομη και μετα...πασαρε του ενα καταπληκτικο γευμα.(μετα μην ξεχασεις να φωναξεις τις αποφραξεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...