χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 @SGP Α ! ΟΚ ! Θανξ ! έντιτ/ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ : ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο 1980 ? Τι γνώμη έχετε για αυτό ?
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 πανκη εχεις ακομα εκεινο το μαραφετι που το συνδευεις με τα παπουτσια σου? το ειχα πετυχει σε ενα καταστημα της νικης αλλα ελεγε οτι ειναι μονο για το μικρο το αι ποντ δεν κανει για το κανονικο?
red7genius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 zzzzzzZZZzzZZZ σημερα 5ωρο στο σχολειο, 5ωρο και στο φροντ....ελεος...zzzzz. edit χαιρετω την παρεα....γειαχαρανταν λολ
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 μόλις άνοιξα ένα powerpoint αρχείο που μου ήρθε με FWD στο email και κόντευα να βγάλω τα έντερα μου από την αναγούλα! έδειχνε φωτογραφίες πως στην Taiwan, τα νεκρά μωρά πωλούνται σε κάποια Χ τιμή προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση σε βραστά και ψητά μωρά! και δείχνει έναν σερβιτόρο να έχει σε ένα δίσκο ένα τεμαχισμένο (κ κάπως μαγειρεμένο) μωρό και να το πηγαίνει στον άλλο ο οποίος το τρώει! πείτε μου πως το γνωρίζετε και δεν είναι αλήθεια, πως σας έχουν στείλει κ εσας αυτό και είναι ψεύτικο γιατί ειλικρινά δεν νιώθω καλά από αυτό που είδα..
χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Χαρκονότατε ! ... εντιτ/ειλικρινα δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια αλλά, δεδομένου ότι στην Αφρική βιάζονται μωρά, δεν το βρίσκω και απίθανο ! Θλιβερό κι απάνθρωπο αλλά, όχι απίθανο...
KWSN_Men Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Παλιά αλλά πετυχημένη μούφα. Ανέμενε τώρα το άλλο με τα γατάκια μέσα στα βαζάκια.
χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ...και τη γοργόνα που ψαρεύτηκε στον Ειρηνικό...
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 το έχω δει κ αυτό με τα γατιά, αλλά αυτό που είδα πριν λίγο.. τί να πω... καλά ρε σεις και κάθισαν και "έφτιαξαν" τέτοιο πράγμα; και πως; δεν ήταν ψηφιακό αυτό που είδα, ήταν φωτογραφία ενός μωρού ρε πστ μου!
red7genius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 wtf αορατος ειμαι δεν μου δινει κανεις σημασια?
red7genius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 το έχω δει κ αυτό με τα γατιά, αλλά αυτό που είδα πριν λίγο.. τί να πω...καλά ρε σεις και κάθισαν και "έφτιαξαν" τέτοιο πράγμα; και πως; δεν ήταν ψηφιακό αυτό που είδα, ήταν φωτογραφία ενός μωρού ρε πστ μου! ρε συ για pm me
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τι επιπτώσεις/παρενέργειες έχουν ληγμένα γαλακτοκομικά ? (Γιαούρτια συγκεκριμένα)
red7genius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κόκκινες7διάνοιες ! aloha χαπακι....τι χαμπερια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.