Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη καείς απο την πολύ φαντασίωση .

Την πρώτη κ τελευταία φορά που με είπαν οτι παίζει να έχω διπλό λογαριασμό , ήταν βασισμένοι σε πολύ πιο απτές αποδείξεις .

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την πρώτη κ τελευταία φορά που με είπαν οτι παίζει να έχω διπλό λογαριασμό , ήταν βασισμένοι σε πολύ πιο απτές αποδείξεις .

και τελικά? είχες?

Δημοσ.

Toτε που χακαρατε site αβερτα με τον παρεδωσε; greek hackin team και ετσ; :P

j/k + όποιος θυμάται εκείνο το ποστ.

Kαλημέρα everyone.

Δημοσ.
και τελικά? είχες?

Φυσικά κ δεν είχα .

Toτε που χακαρατε site αβερτα με τον παρεδωσε; greek hackin team και ετσ; :P

Φρικστερ πρόσφατα ήταν η επέτειος αυτού του γεγονότος -που αν κ το γιόρτασα , κανείς σχεδόν δε το πήρε χαμπάρι :( .

Δημοσ.

Eμ, πως μου ξεφυγε η επετειος, να τις εκατοστησετε τις χακιες!

The greek web is urs το hack :)

Ερωτηση, να μου φυγει το αγχος/

Στα πόσα χρόνια τελικά μετά το φυιολογικό πέρας των σπουδών σε πετάνε έξω απο τη σχολή; ν+2 ή δεν ισχυει για αυτους που φοιτουσαν πριν βγει ο νομος; ή λεω οτιναναι πρωινιατικα;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Ερωτηση, να μου φυγει το αγχος/

Στα πόσα χρόνια τελικά μετά το φυιολογικό πέρας των σπουδών σε πετάνε έξω απο τη σχολή; ν+2 ή δεν ισχυει για αυτους που φοιτουσαν πριν βγει ο νομος; ή λεω οτιναναι πρωινιατικα;

Με κάθε επιφύλαξη φίλε Freakster, νομίζω πως για όσους έχουν ήδη περάσει την κανονική διάρκεια σπουδών τώρα που ισχύει ο νόμος, δεν ισχύει +2 αλλά +5. Άντε, σφίξου! :)

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά!

Με κάθε επιφύλαξη φίλε Freakster, νομίζω πως για όσους έχουν ήδη περάσει την κανονική διάρκεια σπουδών τώρα που ισχύει ο νόμος, δεν ισχύει +2 αλλά +5. Άντε, σφίξου! :)

Καλα εχω ακομα 1 εξαμηνο για να περασω την κανονικη διαρκεια των σπουδων. Εφαγα τα νιατα μου μεχρι να ερθει η μεταγραφη. :(

Τεσπα, συν πεντε woohooooooooo.

Παω να δωσω χωρις αγχος! :mrgreen:Thx parsifal! :-D

Δημοσ.

Διάβασε καλύτερα το μήνυμα:

...για όσους έχουν ήδη περάσει την κανονική διάρκεια σπουδών τώρα που ισχύει ο νόμος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...