paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μη καείς απο την πολύ φαντασίωση . Την πρώτη κ τελευταία φορά που με είπαν οτι παίζει να έχω διπλό λογαριασμό , ήταν βασισμένοι σε πολύ πιο απτές αποδείξεις .
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μη καείς απο την πολύ φαντασίωση . Την πρώτη κ τελευταία φορά που με είπαν οτι παίζει να έχω διπλό λογαριασμό , ήταν βασισμένοι σε πολύ πιο απτές αποδείξεις . και τελικά? είχες?
χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 αλλού βαράν τα ντέφια, άλλος τα παίρνει κρανίο... Καλημέρα σας !
Freakster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μη καείς απο την πολύ φαντασίωση . Την πρώτη κ τελευταία φορά που με είπαν οτι παίζει να έχω διπλό λογαριασμό , ήταν βασισμένοι σε πολύ πιο απτές αποδείξεις . Toτε που χακαρατε site αβερτα με τον παρεδωσε; greek hackin team και ετσ; j/k + όποιος θυμάται εκείνο το ποστ. Kαλημέρα everyone.
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 και τελικά? είχες? Φυσικά κ δεν είχα . Toτε που χακαρατε site αβερτα με τον παρεδωσε; greek hackin team και ετσ; Φρικστερ πρόσφατα ήταν η επέτειος αυτού του γεγονότος -που αν κ το γιόρτασα , κανείς σχεδόν δε το πήρε χαμπάρι .
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Πασχαλιά να σε ρωτήσω, τι ηλικία έχεις? η τέλος πάντων τι τάξη πάς? Kαλημέρες κι΄απο εδώ σε όλους!!
Freakster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Eμ, πως μου ξεφυγε η επετειος, να τις εκατοστησετε τις χακιες! The greek web is urs το hack Ερωτηση, να μου φυγει το αγχος/ Στα πόσα χρόνια τελικά μετά το φυιολογικό πέρας των σπουδών σε πετάνε έξω απο τη σχολή; ν+2 ή δεν ισχυει για αυτους που φοιτουσαν πριν βγει ο νομος; ή λεω οτιναναι πρωινιατικα;
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά! Ερωτηση, να μου φυγει το αγχος/Στα πόσα χρόνια τελικά μετά το φυιολογικό πέρας των σπουδών σε πετάνε έξω απο τη σχολή; ν+2 ή δεν ισχυει για αυτους που φοιτουσαν πριν βγει ο νομος; ή λεω οτιναναι πρωινιατικα; Με κάθε επιφύλαξη φίλε Freakster, νομίζω πως για όσους έχουν ήδη περάσει την κανονική διάρκεια σπουδών τώρα που ισχύει ο νόμος, δεν ισχύει +2 αλλά +5. Άντε, σφίξου!
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ΦρουΦρου τώρα πάω δευτέρα γυμνασίου . Γιατί ? Αλοχες Γιαννιώτη .
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ΦρουΦρου τώρα πάω δευτέρα γυμνασίου .Γιατί ? Αλοχες Γιαννιώτη . απλά αναρωτιόμουν. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αλοχες Γιαννιώτη . Βρε, δεν είμαι από τα Γιάννενα! Πώς σου κόλλησε;
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μμ . Εν δυνάμει/''επίτιμος'' Γιαννιώτης έστω .
Freakster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά! Με κάθε επιφύλαξη φίλε Freakster, νομίζω πως για όσους έχουν ήδη περάσει την κανονική διάρκεια σπουδών τώρα που ισχύει ο νόμος, δεν ισχύει +2 αλλά +5. Άντε, σφίξου! Καλα εχω ακομα 1 εξαμηνο για να περασω την κανονικη διαρκεια των σπουδων. Εφαγα τα νιατα μου μεχρι να ερθει η μεταγραφη. Τεσπα, συν πεντε woohooooooooo. Παω να δωσω χωρις αγχος! :mrgreen:Thx parsifal!
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Διάβασε καλύτερα το μήνυμα: ...για όσους έχουν ήδη περάσει την κανονική διάρκεια σπουδών τώρα που ισχύει ο νόμος...
Freakster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κανω οτι δεν το βλεπω, μην επιμενεις. :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.