DaddyCool Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τι; Πως; Αυτή είναι η ζωή του Mod;; Δεν είναι χλιδάτη τίγκα στα ανήθικα κοριτσάκια, γρήγορα αυτοκίνητα κ τρελά πάρτι μέχρι το πρωί;;; Ορίστε μας άλλος ένας μύθος καταρρίπτεται… (Ε θα την φτιάξουμε την δουλειά για το βάκεν)
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ω, ναι! (καλός ο menios ??? ) Άλλη μια φορά να με πεις έτσι και μπήκες στην shitlist. Καιρός για ομολογίες. Θυμόμουν πως υπήρχε κάποιο θρεντ. Αλλά βαριόμουν να ψάξω. Ήξερα πως πολλοί θα έκαναν ντου κ καλά για να μου την πουν που δν έκανα σερτς. Και τώρα δε χρειάζεται να ψάξω! Συγχαρητήρια daddycool, σήμερα έμαθες πως είναι η ζωή ενός μοντ: να ψάχνεις πράγματα για όσους βαριούνται =ρ (Αυτό με τις φίλες να το ψήσουμε, πρέπει να ξαναπάω βάκεν) Άλλος ένας ΕΜΟ. Κάνε τα μαλλιά φράτζα μοντερέτορα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλη μια φορά να με πεις έτσι και μπήκες στην shitlist. μην το κάνεις αυτό Μένιο, μ΄ενοχλείιιι ...
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλος ένας ΕΜΟ. Κάνε τα μαλλιά φράτζα μοντερέτορα. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1795226&postcount=28 Επίσης, έτρεξα να υπερασπιστώ το γεγονός πως εγώ το κάνω μόνο στο "δεν" και το "και" αλλά με είχατε ήδη κακολογήσει!!!
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Το έχω διαβάσει. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να σε κατακεραυνώσω...
paschalia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρώ εαυτόν αρκετά ανεκτικό ως προς τους καπνιστές . Αλλά η συμβίωση 2-3 ωρών σε κλειστό δωμάτιο , με ενα φανατικό καπνιστή λόγω παρακολούθησης αποτελεσμάτων , είναι μια σοβαρή δοκιμασία για κάποιον που δεν καπνίζει κ μια εδραίωση της απόφασης να μη καπνίσει ποτέ .
S.M.Greek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν θα αρχίσει αυτή η άθλια-αλλα αστεία κατ εμένα εκπομπή?Και αν ναι πότε?:mrgreen:
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Το πήρε ο γαύρος; σκάνε κάτι πυροτεχνήματα εδώ.
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν θα αρχίσει αυτή η άθλια-αλλα αστεία κατ εμένα εκπομπή?Και αν ναι πότε?:mrgreen: Γεια σου ρε Greek ονομα και πραμα!
Rose_mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρώ εαυτόν αρκετά ανεκτικό ως προς τους καπνιστές .Αλλά η συμβίωση 2-3 ωρών σε κλειστό δωμάτιο , με ενα φανατικό καπνιστή λόγω παρακολούθησης αποτελεσμάτων , είναι μια σοβαρή δοκιμασία για κάποιον που δεν καπνίζει κ μια εδραίωση της απόφασης να μη καπνίσει ποτέ . Ως εκ τουτου..θα ηθελα να παρα8εσω μια απορια.. μιας που κι εγω συμβιωσα τις προαλες με καποιον που καπνιζε πουρο στο ασανσερ..μου εδραιωθηκε η σκεψη... Πασκαλια μπας και ειμαστε συγγενεις?
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ως εκ τουτου..θα ηθελα να παρα8εσω μια απορια..μιας που κι εγω συμβιωσα τις προαλες με καποιον που καπνιζε πουρο στο ασανσερ..μου εδραιωθηκε η σκεψη... Πασκαλια μπας και ειμαστε συγγενεις? φαντασιώνομαι.... ένα πρόσωπο... διπλό account... dynamic ιp... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.