Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως,μιας και θίχτηκε πριν το θέμα της μπύρας, να πω ότι μία που δοκίμασα φέτος και μου άρεσε πολύ ήταν η Leffe(η καφέ)..και το βασικό ότι τη βρίσκεις εύκολα.

Δημοσ.

Είχε πετύχει στο κάζο της μπύρας πριν λίγες μέρες μια Belzebuth με 13 βαθμούς ... Ελπίζω να τη ξαναπετύχω πουθενά.

Επίσης σε κάποια φάση είχα πιεί μια μαύρη απίστευτη μπύρα γερμανική εισαγωγής με ένα ραβίνο/μοναχό τι ήταν αυτός με ένα τεράστιο περίεργο όνομα.Μπα και ξέρετε πως λέγεται?

Δημοσ.

Λούσιφερ, δεν έχει πια αυτές τις μπύρες στο 1935 ( πέρασα χθες απ' έξω, όχι τίποτα άλλο :P) ?

Θυμάμαι ότι είχε Lucifer και Leffe μεταξύ άλλων.

Δημοσ.
Πόσο να κοστίζει να κάνω ενα εμβασμα σε ελληνικό λογαριασμό;

10 ευρω; 20;

απο ελληνικο σε ελληνικο???αν ειναι ιδιας τραπεζας τπτ.αν ειναι απο τραπεζα σε τραπεζα εξαρταται απ'την τραπεζα σ.

Δημοσ.
απο ελληνικο σε ελληνικο???αν ειναι ιδιας τραπεζας τπτ.αν ειναι απο τραπεζα σε τραπεζα εξαρταται απ'την τραπεζα σ.

thhhhhhhhx :)

Αλλα μολις εμαθα οτι θα παριε τουλαχιστον πεντε μερες για να το λαβει το εμβασμα, πηγα και εβαλα χρηματα στην χρεωστικη μου :mrgreen:

Δημοσ.
Και την παίρνεις την Κυριακή στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό και κάνει έτσι ο Ίβιτς και πέφτει δήθεν στη μικρή περιοχή και ζητάν οι γαύροι πέναλτι.

Και πετάγεται αυτή και φωνάζει "πέναλτι". Τι κάνεις εσύ μπρος στους ΠΑΟΚτσήδες, μια ζωή εξέδρα;;;

Χαρακίρι ?

Την πετάς στους λύκους κ δηλώνεις οτι δεν την ξέρεις ?

Παρ'ότι έχει απαντηθεί , εγώ έχω πιο εμπνευσμένη απάντηση απο την ορίτζιναλ .

Δημοσ.
Μαύρη Krušovice... Λούσιφερ θέλω την άποψή σου, είναι η καλύτερη τσέχικη μπύρα ή όχι;;; Αν δεν είναι τότε πες μου ποια είναι...

Ξέρεις από μπάλα. Αν και μετά το τριπ στη Βαυαρία και το Πίλσεν (καθώς και μια νύχτα στη Νέα Σμύρνη πριν 2.5 χρόνια) προτιμώ τις ξανθιές. Να δοκιμάσεις Velkopopovicky επίσης.

Λεω να κάνω κανα θρεντ για μπύρες να μάθουμε καμιά καινούρια και να λέμε και κάνα μέρος.

Δημοσ.
να ρωτησω κατι παιδια....η ιδιοτικες σχολες ιεκ σου δινουν αναβολη για τον στρατο?

Ναι.

offtopic8mg.gif

Σέρνεται ο server σήμερα ή ιδέα μου;

Δημοσ.
Λεω να κάνω κανα θρεντ για μπύρες να μάθουμε καμιά καινούρια και να λέμε και κάνα μέρος.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=202670&highlight=beer

Εχμ... Εχμ... παρακαλώ να χρησιμοποιείται η αναζήτηση του Forum!!!:mrgreen::mrgreen:

Οχι Luci οχι μπανάκι σλουρπ σλουρπ!! Έχω ωραίες φίλες που πίνουν σωστές μπίρες, σιχαίνονται τις αμστελ κ ευχαρίστως θα σε συνόδευαν στο Wacken!!!

να ρωτησω κατι παιδια....η ιδιοτικες σχολες ιεκ σου δινουν αναβολη για τον στρατο?

Νομίζω δίνουν αρκεί να μην έχεις συμπληρώσει τα 23

Δημοσ.

Καιρός για ομολογίες.

Θυμόμουν πως υπήρχε κάποιο θρεντ. Αλλά βαριόμουν να ψάξω.

Ήξερα πως πολλοί θα έκαναν ντου κ καλά για να μου την πουν που δν έκανα σερτς.

Και τώρα δε χρειάζεται να ψάξω!

Συγχαρητήρια daddycool, σήμερα έμαθες πως είναι η ζωή ενός μοντ: να ψάχνεις πράγματα για όσους βαριούνται =ρ

(Αυτό με τις φίλες να το ψήσουμε, πρέπει να ξαναπάω βάκεν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...