Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φήζηξ, που αν επιτρέπεται; Στην οκτόμπερφεστ και στο καρφούρ της Παλλήνης δεν υπάρχουν πλέον, βρήκα μόνο ένα μεγάλο μπουκάλι στο εμπορικό δίπλα στο Ιασώ στην Κηφισίας.

εντιτ, εσ τζι πι, όταν ξεκίνησα να το γράφω δν είχες ποστάρει. Και είπαμε ακριβώς τα ίδια μέρη, αρχίζω και απελπίζομαι.

Παππού σούλη, τσίπουρο πίνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

λουσιφερ είχα δει πάντως στην cava canava κάποια φορά, αλλά όταν ξαναπήγα δεν είχε..τώρα δεν ξέρω,αυτό ήταν πριν καιρό.

Για σταροπράμεν εγώ δεν ξέρω.

Παππού σούλη, τσίπουρο πίνω.

Απλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν τσίπουρο ή ούζο.

3 η ώρα το βράδυ τα λέγαμε,που να θυμάμαι τώρα :-P

"Αυτή η λούσιφερ" πληβείε αμστελοπότη 1980 είναι το νέκταρ των θ.. -των δαιμόνων.

Είναι Βέλγικη μοναστηριακή μπύρα με 8 τοις εκατό αλκοόλ και έχει τη μοναδικότητα του να είναι ξανθιά και να μπλοκάρει το φως χωρίς να είναι σιταρόμπυρα! Επίσης δεν είναι τόσο γλυκειά όσο οι υπόλοιπες με υψηλό αλκοόλ που βάζουνε μέσα ζάχαρη.

ερωτηση: θελω να αγορασω ενα ασυρματο σταθερο που να εχει αναγνώριση κλησεων...για να μου δειχνει τα τηλεφωνα πρεπει να το ζητησω απο τον οτε ή να κανω κατι ή τα δειχνει απο μονο του?

Και είναι η μπύρα που ταιριάζει πιο περισσότερο από όλες τις άλλες με Wurstbrot για όσους καταλαβαίνουν... Σταροπράμεν θα πάω να πιω απόψε στο Dizzy Dolls!!!

@1980:

...πληβείε αμστελοπότη 1980...
Αυτό ήταν βαρύ....

ερωτηση: θελω να αγορασω ενα ασυρματο σταθερο που να εχει αναγνώριση κλησεων...για να μου δειχνει τα τηλεφωνα πρεπει να το ζητησω απο τον οτε ή να κανω κατι ή τα δειχνει απο μονο του?

Καταρχάς με τον ΟΤΕ δεν μπορείς να συνενοηθείς ούτε για το αν είναι μέρα ή νύχτα. Εξαρτάται από την συσκευή, πες στον υπάλληλο και θα σου δείξει, οι περισσότερες συσκευές έχουν όμως τώρα πια...

απο τον οτε απλα το ζητας στο χρεωνει κατι ψιλα αν θυμαμαι καλα.

Υπάρχουν 3 μπουκάλια:

Το κανονικό με το καπάκι, το ψηλό με το φελό, και το παχύ. Στην Πρεσβεία υπάρχει το πρώτο και ναι, είναι η αγαπημένη μου μπύρα. Τώρα δεν νομίζω να σταμάτησε να εισάγεται και να είχαν απλά απόθεμα... Την επόμενη φορά θα ρωτήσω. Σύντομα :)

Πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή σου και να κάνεις και αίτηση στον οτέ. Αίτηση μπορεί να κάνεις και από το internet. Κάπου εκεί στο site την έχουν. Μετά σε παίρνουν και για επιβεβαίωση τηλέφωνο.

"Αυτή η λούσιφερ" πληβείε αμστελοπότη 1980 είναι το νέκταρ των θ.. -των δαιμόνων.

Είναι Βέλγικη μοναστηριακή μπύρα με 8 τοις εκατό αλκοόλ και έχει τη μοναδικότητα του να είναι ξανθιά και να μπλοκάρει το φως χωρίς να είναι σιταρόμπυρα! Επίσης δεν είναι τόσο γλυκειά όσο οι υπόλοιπες με υψηλό αλκοόλ που βάζουνε μέσα ζάχαρη.

καταρχας δεν πινω αμστελ ενταξει???? δεν θα με προσβαλεις. οταν πινω μπυρα που δεν μου αρεσει πινω χαινεκεν που ενταξει τα ιδια χαλια ειναι. την ειχα πιει μια φορα στο διπλο στα εξαρχεια και μου αρεσε ωραια ηταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...