punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 νομίζω ότι θα βγουν λίγο άγευστα. δεν ψήνονται το ίδιο καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και γάλα δεν βάζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν έχεις λαδώσει επαρκώς το ταψί θα κολλήσουν. Αυτό μου ακούγεται λιγότερο σαν συμβουλή μαγειρικής και περισσότερο σαν προτροπή σεξολόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μπα, είναι δουλειά του φούρνου να λαδωθεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Όχι πως έχει σημασία, για φρανκφούρτης μιλάμε, όχι για χωριάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αύριο τέτοια ώρα θα διαβάζω..τις πανελλήνιές μου μέσα :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μπα, είναι δουλειά του φούρνου να λαδωθεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Ελπίζω να διαβάζει την τεμπέλικη γνώμη σου για τα προκαταρκτικά η φλο. Μη χαραμιστεί το κορίτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Οριστε? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μη δίνεις σημασία, αυτοεπιβεβαιώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλά το κάνει τόσο καλά ο μπαγάσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 endless loop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 endless loop και μετά σου λέει ο άλλος, ότι το Μπλα Μπλα αλλοιώνει τον τεχνολογικό χαρακτήρα του φόρουμ. 10 print "I am perfect" 20 goto 10 >_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας. Για εσάς που πίνετε μπύρες και όχι το σόδα-κάτουρο-οικοδομή της Ελλαδάρας, σας έχω 2 ερωτήσεις. 1) Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά Staropramen; (σούπερμάρκετ ή μπυραρία) 2) Έχετε ιδέα αν σταμάτησε η εισαγωγή της Lucifer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Απαντήστε γρήγορα πριν εξαφανίσει το ούζο του παππού :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι δεν σταμάτησε η εισαγωγή Lucifer, τις προάλλες ήπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Lucifer είχε στάνταρ το Carrefour και Octoberfest μέχρι πρόσφατα... Ομολογώ έχω από πριν τον Αύγουστο να πάω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.