Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου εισαι κοτα μωρε τι μαστιγιο μου λες. ναι εχω βουτηξει το γατο μου που ειναι αφηνιασμενος αποτομα απο τον λαιμο απο πανω ενταξει σε ξεσκιζει για λιγη ωρα αλλα μετα απο λιγο τα παραταει. αρκει να το αντεχεις.

χμμμμμ... αντέχεις και στον πόνο ε ? Μπράβο ! Μπράβο ! :-P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Σε όλες εκτός από αυτήν... Ίσα ίσα θα χαιρόταν. Είναι πολύ καλή κοπέλα ρε συ. Δεν ήθελε να με στεναχωρήσει, να με κάνει να ξεκολλήσω ήθελε... και τα κατάφερε.

ολες την ακουνε οταν χανουν καποιον που τροφοδοτει τον ναρκισισμο τους. και εσυ την ταιζεις κανονικα τοσο καιρο. ε το βαρεθηκε.

ολες την ακουνε οταν χανουν καποιον που τροφοδοτει τον ναρκισισμο τους. και εσυ την ταιζεις κανονικα τοσο καιρο. ε το βαρεθηκε.

δεν είναι (πάντα) έτσι... μερικές φορές, μπορεί λέγω, να εκτιμάμε τον απένταντι που ίσως νιώθει κάτι παραπάνω για εμάς και να μην γουστάρουμε να τον βλέπουμε να βασανίζεται. Η λύση που προτείνεις ποιά είναι ρε 1980? Δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα παιδιά αλλά εμένα μου έχει τύχει να γουστάρω κάποιον και μετά να εξελιχθεί σε γαμάτη φιλία γιατί κάποια πράγματα που σου δίνει ο άλλος δεν θές να τα χάσεις και διαλέγεις ... Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται, στις άλλες που δεν την παλεύεις απλά λε πούλ ... Μην σου πώ οτι τώρα νιώθω πολύυυ πιο όμορφα έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σχέση ... :)

δεν είναι (πάντα) έτσι... μερικές φορές, μπορεί λέγω, να εκτιμάμε τον απένταντι που ίσως νιώθει κάτι παραπάνω για εμάς και να μην γουστάρουμε να τον βλέπουμε να βασανίζεται. Η λύση που προτείνεις ποιά είναι ρε 1980? Δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα παιδιά αλλά εμένα μου έχει τύχει να γουστάρω κάποιον και μετά να εξελιχθεί σε γαμάτη φιλία γιατί κάποια πράγματα που σου δίνει ο άλλος δεν θές να τα χάσεις και διαλέγεις ... Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται, στις άλλες που δεν την παλεύεις απλά λε πούλ ... Μην σου πώ οτι τώρα νιώθω πολύυυ πιο όμορφα έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σχέση ... :)

η λυση που προτεινα απο την αρχη ειναι να το ακυρωσει μεσα στο κεφαλι του γιατι εχει φαει πορτα απο καιρο. ε αφου ηθελε να στειλει ενα μηνυμα ας εστελνε ενα ξερο χρονια πολλα για να μην δωσει πραγματα μεσα απο το μυνημα και νοιωσει ασχημα. ναι εσυ. γιου αρ φημειλ. χι ις μειλ. αμα το μειλ σε δει απο την αρχη σαρκικα δεν παιζει να μετατραπει σε φιλια αυτο. βαψε παλι τα μαλια σου κοκινα γιατι το χανεις.

σας βαρεθηκα και τις δυο δεν παιρνετε απο εκπαιδευση.

σενάριο Νο 1

αααχχχ έλα βρε 1980 μου, εγω που σε συμπαθώ τόσο? γιατί μου μιλάς ετσιιι???? (το δάκρυ κυλάει αργά στο κατακόκκινο απο στεναχώρια μάγουλο μου, σε κοιτάζω με θλιμένα μάτια και σε εκλιπαρώ να μου δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία να σου αποδείξω οτι αξίζω της προσοχής σου)

σενάριο Νο 2

ρε απαραταμας (που λέει και το χαπάκι) και κοτσάρω και ενα LoL και ενα :P

και έξω απο την πόρτα :)

χμμμ... δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Το σκέφτηκα διαλέγω το δεύτερο σενάριο :P

1980 ζμουτς ρε λαμόγιοοοοο !!!! (πέφτει και η απαραίτητη μαλαγανιά με το φιλί για να μην παρεξηγηθείς) :)

σενάριο Νο 1

αααχχχ έλα βρε 1980 μου, εγω που σε συμπαθώ τόσο? γιατί μου μιλάς ετσιιι???? (το δάκρυ κυλάει αργά στο κατακόκκινο απο στεναχώρια μάγουλο μου, σε κοιτάζω με θλιμένα μάτια και σε εκλιπαρώ να μου δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία να σου αποδείξω οτι αξίζω της προσοχής σου)

σενάριο Νο 2

ρε απαραταμας (που λέει και το χαπάκι) και κοτσάρω και ενα LoL και ενα :P

και έξω απο την πόρτα :)

χμμμ... δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Το σκέφτηκα διαλέγω το δεύτερο σενάριο :P

1980 ζμουτς ρε λαμόγιοοοοο !!!! (πέφτει και η απαραίτητη μαλαγανιά με το φιλί για να μην παρεξηγηθείς) :)

εχε χαρη που δεν θελω να παραθεσω μηνυμα απο το κινητο μου απο γνωστη προς εμενα κοπελα αγνωστη προς εσας γιατι εγω δεν βαζω αστερακια και θα πεσει κανα μπαν. το δευτερο σεναριο πλησιαζει αλλα στο πολυ ελαφρυ. θα στο στειλω σε π.μ. γιατι θα μας το κλειδωσει ο ναζι παλι το καναμε μου σου νου.

χι ις μειλ. αμα το μειλ σε δει απο την αρχη σαρκικα δεν παιζει να μετατραπει σε φιλια αυτο.

Αν γενικολογείς ΟΚ, αν έλεγες για την περίπτωσή μου δεν μου αρέσει και πολύ εξωτερικά... Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 2 χρόνια να κάνει σχέση. Για το δεύτερο σκέλος, είναι πράγματι δύσκολο αλλά εφικτό, εγώ με την κολλητή μου τα είχα σε όλο το γυμνάσιο και έγινε μεγάλος καυγάς όταν περάσαμε. Τώρα θα ξαναδόσει του χρόνου Πανελλήνιες για να περάσει κι αυτή Σέρρες και να συγκατοικήσουμε :-D Σαν αδέρφια είμαστε πια...

Εχει σημασια που δεν εβαλα τα λουκανικοπιτακια σε προθερμασμενο φουρνο???

Αν δεν έχεις λαδώσει επαρκώς το ταψί θα κολλήσουν απλώς. Γευστικά, ενδέχεται να βγουν λίγο πιο "μπαρουτιασμένα" τα φρανκφούρτης γτ είναι ήδη βρασμένα και απλώς το σκεπτικό είναι να ψηθεί η σφολιάτα. Τώρα εσύ θα τα ψήνεις περισσότερη ώρα, σο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...