Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν, δεν κρατήθηκα και της έστειλα το εξής: Δεν ξέρω αν ένα άψυχο μήνυμα αρκέι για να σου εκφράσω τις ευχές μου. "Εύχομαι μόνο να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαρίζεις χαμόγελα σ' αυτούς που σ' αγαπούν. Καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα στην ζωή σου.

καλό ήταν.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τι να έκανα ρε συ;; Να την πάρω τηλ. και να της πω τι; Χρόνια πολλά, φιλάκια τα λεμε ;;; Με ψηλοκούρασε η υπόθεση, πιστεύω ότι είναι προδικασμένο πια το αποτέλσεμακαι άδικα θα εχανα τον χρόνο μου...

Δημοσ.
ε τι να της πεί?

καταρχας αυτο το μηνυμα ειναι ηττα. αφου εχει φαει πορτα απο την πρωτη προσπαθεια. και ειναι πολυ ρομαντικο και προερχετε απο καποιον που του εχει ριξει ακυρο. δεν τους αρεσουν αυτα λες και δεν τις ξερετε. αντε το πολυ να τις εγραφε ενα ξερο χρονια πολλα. ετσι σκετο.

Δημοσ.
Με ψηλοκούρασε η υπόθεση, πιστεύω ότι είναι προδικασμένο πια το αποτέλσεμακαι άδικα θα εχανα τον χρόνο μου...

αλήθεια το πιστεύεις αυτό ή το λες για να το ακούσεις;

καλα έκανες κ το έβγαλες απ τον οργανισμό σου

τώρα πόνος, μετά ελευθερία

καλή συνέχεια

Δημοσ.
Γιατι? καλο ηταν 1980 τι να ελεγε.

γιατι αυτα θελετε να τα ακουτε απο καποιον που τον βλεπετε ως τροπαιο και θελετε να τον διατηρησετε στην κατοχη σας και οχι απο καποιον που τον εχετε χιωσει.

Δημοσ.
ε αφου την φοβασαι. τι περιμενες να σου στειλει. και απο το μυνημα σου φαινετε οτι την φοβασαι. οι θυληκες σε αυτα ειναι σαν τα φιδια , εχεις πιασει φιδι? αν καταλαβει οτι το φοβασαι σε δαγκωνει κατευθειαν. αν το βουτηξεις καθετε και δεν κανει τιποτα.

Πςςςςςςςς... Τι λε ρε φιλόσοφε ? :-P

(καμιά φορά είναι και σαν τις γάτες... Έχεις βουτήξει γάτα ποτέ ? Μην το επιχειρήσεις γιατί θα βγει το χεράκι σου καρό σε χρόνο λιγότερο από 10"...)

Δημοσ.
Πςςςςςςςς... Τι λε ρε φιλόσοφε ? :-P

(καμιά φορά είναι και σαν τις γάτες... Έχεις βουτήξει γάτα ποτέ ? Μην το επιχειρήσεις γιατί θα βγει το χεράκι σου καρό σε χρόνο λιγότερο από 10"...)

ειπα δεν θα πεταχτει το φλωρακι. εχω βουτηξει και γατα την πιανεις απο τον λαιμο μην φοβασαι για ολα υπαρχει λυση. το περιλαιμιο σε περιμενει εσενα.

Δημοσ.
αν της έστελνα χρόνια πολλά σκέτο, το πολύ πολύ μια αναπάντητη να έπαιρνα...

αν της το εστελνες σκετο θα επαιρνες πολυ περισοτερα μεσα στο κεφαλι της. ριξε

και λιγο χ εκει που τρως πιανει.

Δημοσ.
ειπα δεν θα πεταχτει το φλωρακι. εχω βουτηξει και γατα την πιανεις απο τον λαιμο μην φοβασαι για ολα υπαρχει λυση. το περιλαιμιο σε περιμενει εσενα.

εχεις βουτήξει γατί, που να μην θέλει να βουτηχτεί ????

εσένα σε περιμένει το μαστίγιο... :-P

Δημοσ.
εχεις βουτήξει γατί, που να μην θέλει να βουτηχτεί ????

εσένα σε περιμένει το μαστίγιο... :-P

αφου εισαι κοτα μωρε τι μαστιγιο μου λες. ναι εχω βουτηξει το γατο μου που ειναι αφηνιασμενος αποτομα απο τον λαιμο απο πανω ενταξει σε ξεσκιζει για λιγη ωρα αλλα μετα απο λιγο τα παραταει. αρκει να το αντεχεις.

Δημοσ.
αν της το εστελνες σκετο θα επαιρνες πολυ περισοτερα μεσα στο κεφαλι της. ριξε

και λιγο χ εκει που τρως πιανει.

Σε όλες εκτός από αυτήν... Ίσα ίσα θα χαιρόταν. Είναι πολύ καλή κοπέλα ρε συ. Δεν ήθελε να με στεναχωρήσει, να με κάνει να ξεκολλήσω ήθελε... και τα κατάφερε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...