we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 @ we_will_rise και τι της είπες? Δεν ξεπερνιέσαι τόσο εύκολα... μετά αλλάξαμε θέμα
IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Άστα να πάνε φίλε μου. Δύσκολη η κατάσταση. Τα έχω περάσει και εγώ αυτά. Πόσος καιρός πάει από τότε που της τηλεφώνησες????
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εχμ, κανα 2μηνο... Δεν τρώω κανονική απόρριψη, μου μιλάει και με συμπαθεί πολύ απλός δεν θέλει να το προχωρήσουμε...
Harkon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 μή σου πω να μην στείλεις ούτε μήνυμα... όσο και αν πονάει.. τράβα αλλού, θα πονέσεις και θα χάσεις χρόνο και ενέργεια αδίκως.. στην τελική αυτή ξέρει τί νιώθεις, αν ενδιαφερθεί να έρθει να σε βρει!
andreapaog328 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 στην τελική αυτή ξέρει τί νιώθεις, αν ενδιαφερθεί να έρθει να σε βρει! τότε όμως μπορεί να είναι πολύ αργά...και μετά ίσως νιώσεις και εσύ άσχημα
IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα όταν μου έτυχε αυτό, μετά από τέτοιο σκηνικό κάναμε να μιλήσουμε 2 εβδομάδες περίπου, όμως ήμασταν στην ίδια παρέα και στην ίδια σχολή,....οπότε τελικά τώρα είμαστε κολλητοί Κουφό????
Harkon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και να κάτσει να περιμένει μήπως κάποτε τον δει αλλιώς; που για μένα δεν υφίσταται, ως αίσχατη λύση ή γάμο μπορεί να το δει έτσι που είναι άδικο για τον οποιοδήποτε. το να πάει τώρα να την ξαναπεί κάτι θα φάει τα μούτρα του μιας και ξέρει τι άποψη έχει. προχωρά στη ζωή του και σίγουρα θα βρει κάτι καλύτερο αλλιώς το πιο πιθανό να κάτσει να περιμένει χρόνια και να μουτζώνει τον εαυτό του μετά που χάλασε τα χρόνια του περιμένοντας μια λαμακισμένη
andreapaog328 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ή γιατί έχασε τον άνθρωπο της ζωής του...(που δεν νομίζω).
Harkon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΝ συνεχίσει και ΑΝ αυτη γυρίσει και ΑΝ είναι πράγματι ο άνθρωπος της ζωής του, τότε γιατί να μην την δεχτεί και να την χάσει;
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 we will rise την εχεις φαει την πορτα απο το πρωτο τηλεφωνο ξεχασε την. απο ευγενεια( που αγενεια ειναι ουσιαστικα ) σου μιλαει και για να τροφοδοτει τον ναρκισισμο της.
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, δεν κρατήθηκα και της έστειλα το εξής: Δεν ξέρω αν ένα άψυχο μήνυμα αρκέι για να σου εκφράσω τις ευχές μου. "Εύχομαι μόνο να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαρίζεις χαμόγελα σ' αυτούς που σ' αγαπούν. Καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα στην ζωή σου (περάσαμε και οι 2 Πληροφορική Σερρών)" Μου απάντησε: " Να σαι καλά " Έκανα μισή ώρα να το συνθέσω και μου έστειλε 3 λέξεις... Είχατε δίκιο λοιπόν, δεν τραβάει... Πάμε γι' άλλααααααα
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, δεν κρατήθηκα και της έστειλα το εξής: Δεν ξέρω αν ένα άψυχο μήνυμα αρκέι για να σου εκφράσω τις ευχές μου. "Εύχομαι μόνο να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαρίζεις χαμόγελα σ' αυτούς που σ' αγαπούν. Καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα στην ζωή σου (περάσαμε και οι 2 Πληροφορική Σερρών)" Μου απάντησε: " Να σαι καλά " Έκανα μισή ώρα να το συνθέσω και μου έστειλε 3 λέξεις... Είχατε δίκιο λοιπόν, δεν τραβάει... Πάμε γι' άλλααααααα ε αφου την φοβασαι. τι περιμενες να σου στειλει. και απο το μυνημα σου φαινετε οτι την φοβασαι. οι θυληκες σε αυτα ειναι σαν τα φιδια , εχεις πιασει φιδι? αν καταλαβει οτι το φοβασαι σε δαγκωνει κατευθειαν. αν το βουτηξεις καθετε και δεν κανει τιποτα.
tzafarela Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, δεν κρατήθηκα και της έστειλα το εξής: Δεν ξέρω αν ένα άψυχο μήνυμα αρκέι για να σου εκφράσω τις ευχές μου. "Εύχομαι μόνο να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαρίζεις χαμόγελα σ' αυτούς που σ' αγαπούν. Καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα στην ζωή σου (περάσαμε και οι 2 Πληροφορική Σερρών)" Μου απάντησε: " Να σαι καλά " Έκανα μισή ώρα να το συνθέσω και μου έστειλε 3 λέξεις... Είχατε δίκιο λοιπόν, δεν τραβάει... Πάμε γι' άλλααααααα Eίμαστε ώρες ώρες γουρούνες!Αλλά μάλλον καλύτερα ε??Συνηδειτοποίησες κι εσύ πώς έχει πραγματικά η κατάσταση!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και να κάτσει να περιμένει μήπως κάποτε τον δει αλλιώς;που για μένα δεν υφίσταται, ως αίσχατη λύση ή γάμο μπορεί να το δει έτσι που είναι άδικο για τον οποιοδήποτε. το να πάει τώρα να την ξαναπεί κάτι θα φάει τα μούτρα του μιας και ξέρει τι άποψη έχει. προχωρά στη ζωή του και σίγουρα θα βρει κάτι καλύτερο αλλιώς το πιο πιθανό να κάτσει να περιμένει χρόνια και να μουτζώνει τον εαυτό του μετά που χάλασε τα χρόνια του περιμένοντας μια λαμακισμένη Συμφωνώ και επαυξάνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.