1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ....ντλέπομαι :oops: (βασικά την τελευταία φορά που το έκανα δεν μου βγήκε σε καλό) αμα στειλεις μυνημα εχεις φαει ακυρο απο τωρα. τι ντρεπεσε ρε παρτην και πες της χρονια πολλα σιγα δεν δαγκωνει στο κεφαλι σου ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ....ντλέπομαι :oops: (βασικά την τελευταία φορά που το έκανα δεν μου βγήκε σε καλό) για γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες Καλημέρα σε όλους και περαστικά μας !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 χρρρρρρ...1980...φςςςςςς...απαραταμας...χρρρρρρρρρ....Δευτεριάτικα....φςςς....χρρρρρρ... φςςςςςς....χρρρρρρ....φςςςςςςςς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 χρρρρρρ...1980...φςςςςςς...απαραταμας...χρρρρρρρρρ....Δευτεριάτικα....φςςς....χρρρρρρ... φςςςςςς....χρρρρρρ....φςςςςςςςς... ξυπνα!!!! θα μου δωσεις το κινητο σου και θα σε παιρνω καθε πρωι να σε αρχιζω στα ευαγγελια να δεις μετα δευτεριατικα κτλ. σαν να εχεις πιει πεντε ρεντ ταυρους θα εισαι. αντε. α και που εισαι τα πολιτικα ποστ απαγορευονται . να την μπανιαρετε τωρα το απαιτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 το άλλαξα ! Νιαααανιανιαααανιαααανια 1980 ! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mijithroulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ακυρο τελειως, αλλα εχει προσεξει κανας αλλος οτι απο την ημερα που σταματησε να μετρανε τα post στο Μπλα-Μπλα, εμφανιζονται σε αλλα section του forum topic που ειναι ολιγων ακυρα, και υπο αλλες συνθηκες θα βρισκοντουσαν στο Μπλα-Μπλα?? or ειναι απλα ιδεα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_lef Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Στηλε κανα ακιρο μυν να δεις αν θα σου απαντησει κατι του στιλ "εχω γενεθλεια σημερα κ δεν με θυμηθηκες κ....:evil::evil: ....). Αν οχι μαλλον δεν ενδιαφερετε.... Καλημερες.... Φρου2 δεν σε ειχα για 'αμερικανακι' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 για γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες Καλημέρα σε όλους και περαστικά μας !!! Να γίνω πάρα πολύ συγκεκριμένος γιατί η ινσόμνια παρέα μου με έχει βοηθήσει πολλές φορες. Λοιπόν, την κοπέλα την γνώρισα στα Γερμανικά που ήμασταν συμμαθητές για 2 χρόνια και από τότε που σταμάτησα μόνο τυχαία την συναντάω καμιάααα φοράαααα. Έλα όμως που εμένα μου αρέσει πολύ Μια νύχτα λοιπόν που ήμουν με τους 2 κολλητούς μου σε μια παραλία κοντά στο σπίτι μου, πίναμε μπύρες και ρετσίνες και η μία μαλακία έφερε την άλλη και αρχίσαμε να λέμε και για κοπέλες... Και αρχίσανε να μου λένε ότι κωλώνω άγρια να την πάρω τηλ. να της πω τι νιώθω γιʼ αυτήν. Ε κι εγώ τους απέδειξα ότι δεν κώλωνα, την πείρα τηλ. και της μιλούσα κάνα 2ωρο και παρʼ ότι είπα όλες τις καλές ατάκες που ήξερα, ημουν ο εαυτός μου (πολύ σημαντικό για να ρίξεις κοπέλα) και γενικά έκανα ότι μπορούσα, το μόνο που κατάφερα ήταν να την κάνω να βάλει τα κλάματα (συγκινήθηκε γαρ) και τίποτα άλλο... Δεν μπορεί λέει να με δει σαν κάτι άλλο εκτός από φίλο ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ (αυτό το προς το παρόν μου δίνει ελπίδες)... Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αν την ξαναπάρω σίγουρα θα πάει εκεί η συζήτηση, προχτές από msn με ρώτησε αν είμαι ακόμα τόσο ερωτευμένος κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερες....Φρου2 δεν σε ειχα για 'αμερικανακι' γκαντ ντεμ ιτ σου μοιάζω για τέτοιο? γκαντ μπλες γιου :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Να γίνω πάρα πολύ συγκεκριμένος γιατί η ινσόμνια παρέα μου με έχει βοηθήσει πολλέ φορες. Λοιπόν, την κοπέλα την γνώρισα στα Γερμανικά που ήμασταν συμμαθητές για 2 χρόνια και από τότε που σταμάτησα μόνο τυχαία την συναντάω καμιάααα φοράαααα. Έλα όμως που εμένα μου αρέσει πολύ Μια νύχτα λοιπόν που ήμουν με τους 2 κολλητούς μου σε μια παραλία κοντά στο σπίτι μου, πίναμε μπύρες και ρετσίνες και η μία μαλακία έφερε την άλλη και αρχίσαμε να λέμε και για κοπέλες... Και αρχίσανε να μου λένε ότι κωλώνω άγρια να την πάρω τηλ. να της πω τι νιώθω γιʼ αυτήν. Ε κι εγώ τους απέδειξα ότι δεν κώλωνα, την πείρα τηλ. και της μιλούσα κάνα 2ωρο και παρʼ ότι είπα όλες τις καλές ατάκες που ήξερα, ημουν ο εαυτός μου (πολύ σημαντικό για να ρίξεις κοπέλα) και γενικά έκανα ότι μπορούσα, το μόνο που κατάφερα ήταν να την κάνω να βάλει τα κλάματα (συγκινήθηκε γαρ) και τίποτα άλλο... Δεν μπορεί λέει να με δει σαν κάτι άλλο εκτός από φίλο ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ (αυτό το προς το παρόν μου δίνει ελπίδες)... Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αν την ξαναπάρω σίγουρα θα πάει εκεί η συζήτηση, προχτές από msn με ρώτησε αν είμαι ακόμα τόσο ερωτευμένος κλπ... άστο τελείως ! Άμα σου είπε ότι σε βλέπει σα φίλο... (έστω και "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ") ... επίσης, παίζει να σε ρώτησε για "διερεύνηση εδάφους" ώστε να μπορέσει να σου πει πόσο ερωτευμένη είναι κι εκείνη με το νέο της αμόρε, ή απλά για επιβεβαίωση... είμαι απαισιόδοξη ! Τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 @ we_will_rise και τι της είπες? τουλάχιστον δεν σε έχει και τελείως γραμμένο, αφου σε ρώτησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 άστο τελείως ! Άμα σου είπε ότι σε βλέπει σα φίλο... (έστω και "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ") Λες ε; Και δεν είσαι και ο μόνος που μου το λέει ρε συ... εδιτ (απάντηση στο εδιτ σου): Όχι δεν έχει αμόρε εδώ και 2 χρόνια, έχω τους ρουφιάνους μου και αν παίξει τίποτα θα το μάθω την ίδια μέρα και θα αλλάξω κι εγώ πορεία πλεύσης... (Η Ειρήνη είναι το κοντινότερο λιμάνι, εκτός κι αν κάνω απόβαση στην Γεωργία ή μπω μουλοχτά στην Έλενα.. λολ, μη μασάτε δεν είμαι τόσο εξαρτημένος, μόνο η Ειρήνη είναι υπαρκτό πρόσωπο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.