KWSN_Men Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Τόνος+διαλυτικά=Shift+W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Thanx. Άσχετο: σήμερα με μια εκδρομούλα που έκανα προς Ασπροβάλτα, ανακάλυψα πως το μεγαλύτερο προεκλογικό όπλο είναι... η άσφαλτος. Μιλάμε έπεσε άσφαλτος που περιμέναμε χρόνια. Όλοι οι δρόμοι τσίλικοι. Η εγνατία στην μεγάλη βόλβη παραδώδηκε 6 μήνες πριν το χρονοδιάγραμμα! Η οδός Λαγκαδά (σχεδόν) τελείωσε αυτήν την εβδομάδα, όντας... ολυμπιακό έργο (από την ολυμπιάδα ως και πριν λίγο καιρό, καναδυό τύποι με κασμάδες την δουλεύανε... Καλή φάση... Προτείνω εκλογές κάθε 2 χρόνια. Ή καλύτερα κάθε χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, τέτοια λέγε και θα σου φτιάξουν μια γέφυρα Ροσινιόλ αλά 1980 και θα τρέχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, τέτοια λέγε και θα σου φτιάξουν μια γέφυρα Ροσινιόλ αλά 1980 και θα τρέχεις... με φωναξε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Την χρονιά εννοούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα γιορτάζει μια κοπέλα που πολιορκώ αλλά με κρατάει σε απόσταση (δν μπορώ να της πάρω δώρο επομένως). Πείτε μου λίγο τίποτα καλό για να της στείλω σε μήνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εσυ με το κοκκινο κεφαλι και το μαλι αφανα κοιτα λιγο πανω δεξια στην οθονη σου γραφει 1 προσωπικο μυνημα. ξυπνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia eimai se mia kolobibliothiki peite moy enan pithano syndiasmo gia na allaxei se ellhnika den exei thn glwssa katw sto toolbar. Shift + Alt φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και run - ctfmon την βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εσυ με το κοκκινο κεφαλι και το μαλι αφανα κοιτα λιγο πανω δεξια στην οθονη σου γραφει 1 προσωπικο μυνημα. ξυπνα. χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! δεν έχω κόκκινο κεφάλι πια λέμεεεεε... σόρρυ, τρώω το αντίδωρο μου και σου απαντάω!!!! (πήζω ένεκα της ημέρας ....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και η αλλη η παρολιγον μαστιγοφορα κοιμαται ορθια . δεν ειναι τυχαιο που κανετε παρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα γιορτάζει μια κοπέλα που πολιορκώ αλλά με κρατάει σε απόσταση (δν μπορώ να της πάρω δώρο επομένως). Πείτε μου λίγο τίποτα καλό για να της στείλω σε μήνυμα... να την χαίρεσαι! άποψή μου, να την πάρεις τηλ και οχι να της στείλεις sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 να την χαίρεσαι!άποψή μου, να την πάρεις τηλ και οχι να της στείλεις sms ....ντλέπομαι :oops: (βασικά την τελευταία φορά που το έκανα δεν μου βγήκε σε καλό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και η αλλη η παρολιγον μαστιγοφορα κοιμαται ορθια . δεν ειναι τυχαιο που κανετε παρεα. τι ακριβώς εννοείς "παρολίγον μαστιγοφόρα" ? Καλημέρα σας και καλή εβδομάς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 τι ακριβώς εννοείς "παρολίγον μαστιγοφόρα" ? Καλημέρα σας και καλή εβδομάς ! αμα δεν μπω να σας τσιτωσω λιγο κοιμαστε ορθιες. αιντεεεεε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.