Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ ευχαριστώ.

Θα μου πάρει μέρες να τις δω όλες. Έβαλα όριο 3-4 την μέρα. Ένας φάκελος με με 1400 μύχιες σκέψεις και επιθυμίες τυχαίων ανθρώπων θα έπρεπε να κυκλοφορεί με ένδειξη 'το υπουργείο υγείας προειδοποιεί μην ασχοληθείτε αν δεν έχετε προζάκ πρόχειρο'

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ μετριόφρων είσαι σήμερα (για το demi λέω)

Μπα, δεν το έκανα για αυτό. Αλλά επειδή είναι πιο εύηχο :P

Κι εγώ χαίρομαι που σας άρεσε.

Γενικά, εισπράττω ικανοποίηση μέσω της ικανοποίησης των άλλων.

Ελπίζω αυτό να το καταλάβουν τα κορίτσια του φόρουμ και να συνειδητοποιήσουν τι κελεπούρι είμαι.

Δημοσ.

τι λεμονια και καφεδες και ιστοριες για παρεις τα ισα σου απο χανγκοβερ πιες δυο ισοτονικα και εχεις στανιαρει σε πεντε λεπτα. το ειχα φανταστει αλλα δεν το ειχα δοκιμασει.βουαλα.

Δημοσ.
τι λεμονια και καφεδες και ιστοριες για παρεις τα ισα σου απο χανγκοβερ πιες δυο ισοτονικα και εχεις στανιαρει σε πεντε λεπτα. το ειχα φανταστει αλλα δεν το ειχα δοκιμασει.βουαλα.

αληθεια το ειχα απορια, ποιος ειναι ο καλυτερος και ποιο αποτελεσματικος τροπος να ξεμεθυσεις???καφεδες και μλκιες που λενε δεν νομιζω...χειροτερα σε κανει

Δημοσ.

το ισοτονικο ειναι τιγκα στους υλεκτρολυτες αρα αναπληρωνει χαμενα υγρα πολυ πιο γρηγορα χωρις να φορτωνει το στομαχι γιαυτο σε ισιωνει τοσο γρηγορα μαλλον . με εμενα παντως λειτουργησε αψογα.

Δημοσ.

εγω λεω για οταν εισαι τυφλα. οχι αφου κοιμηθεις και μολις ξυπνησεις το κεφαλι σου ζυγιζει 10τονους. εκει οταν εισαι κοκκαλο τι βοηθαει να ξεμεθυσεις?

Δημοσ.

από ότι έχω ακούσει, δεν υπάρχει κάτι που να βοηθάει γενικώς.

πρέπει να απορροφυθεί το αλκοόλ απ τον οργανισμό για να στρώσεις.

σίγουρα το νερό είναι απαραίτητο για την αποφυγή αφυδάτωσης

Δημοσ.

Το κεφάλι γίνεται καζάνι λόγω αφυδάτωσης. Οπότε θες υγρά.

Και αν έχεις πιει το Βόσπορο, το δακτυλάκι στο στόμα επιβάλλεται για να την παλέψεις. Κατά τα άλλα, μόνο ο χρόνος είναι σύμμαχός σου (αν και σαδιστής).

Δημοσ.

εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι κανενα ποτο δεν με χαλαει σε σημειο που να μην την παλευω εκτος απο την κολομπυρα? καλυτερα να πιω τρια καραφακια ουζο παρα τρεις μπυρες.

Δημοσ.

νομίζω είναι ανάλογα τον άνθρωπο.

εγώ το παθαίνω με ένα ποτηράκι μαυροδάφνη

ενώ παρουσιάζω σχετική ανοσία σε μπύρα κ τεκίλα.

Δημοσ.

εγώ πάλι καλύτερα να πιώ 3 κάσες μπύρα, παρά 3 ποτήρια ούζο. Μάλον είναι αλλιώς στον καθένα.

edit: πονοκέφαλος -> λόγω αφυδάτωσης, βάρος, θολούρα, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου -> λογω ακεταλδεϋδης (πως στον π@@τσο μπαίνει υ με τονο και διαλυτικά;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...