punky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 δε θέλησα να φανώ τόσο αισιόδοξος και απογοητευτώ μετά. Relax. Δεν είσαι η γκόμενά σου, για να σου συμβεί αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Relax. Δεν είσαι η γκόμενά σου, για να σου συμβεί αυτό. μη, τσαντίζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ok, I totally respect that. Αλλά νομίζω ότι δεν το έπιασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Από πότε επικράτησε η μόδα να λέγονται τραγουδοποιοί οι στιχουργοί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 τραγουδοποιός συνήθως είναι ο συνθέτης-στισχουργός-τραγουδιστής. Όπως ο Σαββόπουλος, ο Περίδης κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 punky θα ανεβάσεις κι άλλες; Μας τελείωσαν οι 303! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 τραγουδοποιός συνήθως είναι ο συνθέτης-στισχουργός-τραγουδιστής. Όπως ο Σαββόπουλος, ο Περίδης κτλ Ακριβώς αυτό ξέρω κι εγώ. Και "τεχνικά" να το δεις, ο στιχούργός δεν μπορεί να είναι από μόνος του τραγουδοποιός, γιατί φτιάχνει μόνο το ένα μέρος του τραγουδιού (στίχους). Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια, αλλά για μένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τραγουδοποιός και μόνο ο συνθέτης - στιχουργός (δεν είναι απαραίτητο, δηλαδή, να είναι και τραγουδιστής). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 punky θα ανεβάσεις κι άλλες;Μας τελείωσαν οι 303! Θες να τις ανεβάσω όλες; Και τις 1.400? Απλά επέλεξα αυτές που εγώ θεωρούσα καλύτερες. Υποκειμενικό είναι βέβαια αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.