poscaman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μιντιλογλι?Ψηλαλωνια εδω...Ασχολεισαι με walkie talkie?ειχα ασχοληθει περσι με κατι cobra (τωρα πιανουν σκονη) και οντως οι συχνοτητες ηταν φουλ! πως τα πηγες Πανελληνιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μιντιλόγλι,μην μου πεις οτι δεν ξέρεις που είναι! Ψηλαλώνια? Πως τα καταφέρνεις εκεί με τόση φασαρία? (πήγαινα Πρίσμα τ'απογεύματα,η φασαρία δεν υποφέρεται ) Walkie talkie έχω να πιάσω στα χέρια μου απο μικρός,έπαιζα τότε και είχα βρει την συχνότητα των ταξιτζίδων και τους έπριζα! :twisted::twisted: Πανελλήνιες έπιασα 17.334 μόρια,αν δεν ανεβούν οι βάσεις περνάω,οπότε μέχρι να ανακοινωθούν είμαι με την ψυχή στο στόμα :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 φυσικα και ξερω που ειναι το Μιντιλογλι!! δεν μενω ακριβς ψηλαλωνια,αλλα στο ειπα στο περιπου για να καταλαβεις. Συγχαρητηρια!Πολυ καλος!Το CEID δεν κοιτας η θυμαμαι λαθος?Αν ναι,κατα πασα πιθανοτητα του χρονου θα ειμαστε συναδελφοι!Δεν ξερω βεβαια αν εχεις δικαιωμα,υπαρχουν και οι μετεγγραφες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ. Καλά θυμάσαι,την ίδια σχολή με σένα θέλω.Δυστυχώς έχω έναν αδερφό,άρα δεν έχω δικαίωμα για μετεγραφή.Όμως ελπίζω πως οι βάσεις δεν θα ανέβουν,ειδικά στην συγκεκριμένη σχολή που έχω παρατηρήση οτι τα τελευταία χρόνια έχει πέσει η ζήτηση. Οπότε,ναι,πολύ πιθανόν να είμαστε συνάδελφοι απο Οκτώβρη :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 freaksterάκο, patrinos (βλέπω έκανες εγχείριση αλλαγής alias), thanx guys. Btw καμιά καινούρια γκόμενα έχει έρθει στο φόρουμ; ή πάλι για service packs θα λέμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Btw καμιά καινούρια γκόμενα έχει έρθει στο φόρουμ; ή πάλι για service packs θα λέμε; Είναι η χάπυ εδώ, η φρου φρου επίσης (no offence girls ) (Και όπως πάντα, ο χρήστης punky μου άλλαξε τη ζωή, mediamonkey γαρ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Uh-oh. The retard is back... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 For good? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έχε χάρη που είμαι ακόμη καμένος από το Sonar και δε λειτουργεί πλήρως ο εγκέφαλος, αλλιώς θα σας έφτιαχνα τσόγλανοι. Μιλάει ο χρήστης που του διάλεξε alias, ο σοβάς από το προσφυγικό της Φιλαδέλφειας που έπεσε στο πληκτρολόγιο. Κι ο άλλος που θεώρησε πετυχημένη επιλογή για ψευδώνυμο, το δράμα του πριαπισμού που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 27 χρόνια. Μόνο ο freakster είναι σοβαρός εδώ μέσα. Τη φρουφρου την καίμε γιατί καμιά κοκκινομάλα θα είναι ρε mate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Που ήσουν εσύ; σε ψάχναμε. α, και όποτε βλέπω το avatar του παρεδωσιανού σκάω στα γέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 [...]α, και όποτε βλέπω το avatar του παρεδωσιανού σκάω στα γέλια. Γιατί παρακαλώ; Δεν σου αρέσει; Μπορώ να κάνω και τη φωνή άμα λάχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Γιατί παρακαλώ; Δεν σου αρέσει; Μπορώ να κάνω και τη φωνή άμα λάχει... σταμάτα. ξανακάνε το ψάχνω -> πσάχνω και τα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 σταμάτα. ξανακάνε το ψάχνω -> πσάχνω και τα λέμε. Mου'χε βγάλει το μάτι αυτό το πσ... Πραγματικά, τα κωλο-greeklish είναι μάστιγα, τα πιτσιρίκια δεν ξέρουν να γράφουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έχε χάρη που είμαι ακόμη καμένος από το Sonar και δε λειτουργεί πλήρως ο εγκέφαλος, αλλιώς θα σας έφτιαχνα τσόγλανοι. Μιλάει ο χρήστης που του διάλεξε alias, ο σοβάς από το προσφυγικό της Φιλαδέλφειας που έπεσε στο πληκτρολόγιο. Κι ο άλλος που θεώρησε πετυχημένη επιλογή για ψευδώνυμο, το δράμα του πριαπισμού που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 27 χρόνια. Μόνο ο freakster είναι σοβαρός εδώ μέσα. Τη φρουφρου την καίμε γιατί καμιά κοκκινομάλα θα είναι ρε mate. Έχε χάρη που είμαι καμμένος από την βότκα. Μου έλειψες ρε μπαγάσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μιλάει ο χρήστης που του διάλεξε alias, ο σοβάς από το προσφυγικό της Φιλαδέλφειας που έπεσε στο πληκτρολόγιο. Κι ο άλλος που θεώρησε πετυχημένη επιλογή για ψευδώνυμο, το δράμα του πριαπισμού που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 27 χρόνια. Μόνο ο freakster είναι σοβαρός εδώ μέσα. Τη φρουφρου την καίμε γιατί καμιά κοκκινομάλα θα είναι ρε mate. Φίλος έχεις πολύ humor πραγματικά δηλαδή Του διάλεξε nick ο σοβάς από το προσφυγικό της Φιλαδέλφειας που έπεσε στο πληκτρολόγιο!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧαχαΧΑχΑΧΑΧΑχΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχΑΧΑχ ....δεν το είχα προσέξει πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.