vatraxopedila Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς όμως κάθε Κυριακή που κάνει ανανέωση,"σβήνει" τα παλαιότερα. Επειδή το παρακολουθώ ένα χρόνο τώρα, έχω μαζέψει περί τις 1.400 pics. Κι επειδή κάθισα για λογαριασμό μιας φίλης, να διαλέξω αυτές που βρίσκω καλύτερες, έχω ανεβάσει εδώ, περίπου 300. μπραβο σου γιατι εψαχνα καπου να τα βρω και πολυ χαρηκα! :-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Thanx Punky για τη δουλειά, μου θύμισες και ένα blog που είχα ξεχάσει. Το να δω 300 μαζεμένα με εξουθένωσε πρέπει να πω, αλλά ήταν και λυτρωτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε "1980" από πουστο Γκύζη είσαι; Μηπως ξερενομαsτε; γιατί κι εγώ γκυζιότης είμαι γέννημα θρέμα και 1 χρόνο μεγαλύτερος σου αν το 1980 γεννήθηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Είδα και τις 303. Συν κάποιες στο blog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τρελοκόλλημα το postsecret.Το πρώτο πρώτο site που ανοίγω κάθε κυριακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Σκεφτείτε τι έπαθα εγώ, που ξαναείδα και τις 1.400 σήμερα, για να επιλέξω τις 303. Ευτυχώς που ήρθε η κόρη μου και βλέπουμε Φρουτοπία, για να ανέβω και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 edit. sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μπράβο ρε, γαμάτο το PostSecret. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε "1980" πουστο είσαι; Νομίζω ήταν βαρύ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τι έγινε ρε; Άλλαξες γνώμη στις επιλογές σου; Strangely , αυτή είναι μία από αυτές που ξεχωρίζω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, μόνο που αν αρχίσουμε να βάζουμε ποιες ξεχωρίζουμε, μάλλον θα χρειαστώ τελικά το Scary Movie 4 που δείχνει τώρα στη Nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τι έγινε ρε; Άλλαξες γνώμη στις επιλογές σου; Είμαι σε mode οίκτου από το πρωί. As of today, είμαι θείος. Έχει κ μια άλλη ωραία, έπρεπε να είναι στο τέλος. "It all goes down the drain tonight." :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Να το χαίρεσαι το πιτσιρίκι. Αν και καταλαβαίνω ότι θα ζηλεύεις τώρα που θα σε κλάσει όλη η οικογένεια, εξαιτίας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δν το 'χω πολυσκεφτεί. Μου πέρασε από το μυαλό η αλήθεια είναι, αλλά δε θέλησα να φανώ τόσο αισιόδοξος και απογοητευτώ μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.